Μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς κούρεμα!

Τώρα, όσοι κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών, δεν χρειάζεται να κουρέψουν ή να ξυρίσουν τα μαλλιά τους.

Πριν από μερικά χρόνια, όσοι έκαναν μεταμόσχευση μαλλιών έπρεπε να κουρέψουν ή ακόμη και να ξυρίσουν τα μαλλιά τους για τη συνεδρία. Πλέον, χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες, η μεταμόσχευση μαλλιών δεν προϋποθέτει κούρεμα των μαλλιών.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως μια μέρα μετά τη συνεδρία, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην εργασία και τις καθημερινές του δραστηριότητες, χωρίς να χρειάζεται να εμφανιστεί στον κοινωνικό του περίγυρο με ξυρισμένο κεφάλι.

Μεταμόσχευση μαλλιών DHI Unshaven

Η τεχνική DHI Direct Hair Implantation είναι η πλέον σύγχρονη στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών αφού σε αντίθεση με τις υπόλοιπες, δεν περιλαμβάνει ουλές, ράμματα και επεξεργασία των μοσχευμάτων. Επιπλέον, το τελικό αποτέλεσμα είναι τόσο φυσικό που δε μπορεί να γίνει αντιληπτό από τρίτους ενώ ο ασθενής είναι αυτός που επιλέγει αν θα κουρέψει τα μαλλιά του για τη διαδικασία.

Με τις παλαιότερου τύπου τεχνικές, όσοι έκαναν μεταμόσχευση μαλλιών ήταν αναγκασμένοι είτε να κουρέψουν τα μαλλιά τους πολύ κοντά (πεζοναυτικό κούρεμα) είτε να τα ξυρίσουν εντελώς. Έτσι, πολλοί από αυτούς δεν μπορούσαν να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα του συγγενικού ή επαγγελματικού τους περιβάλλοντος.

Αντίθετα, με την ακούρευτη μεταμόσχευση μαλλιών DHI Unshaven, τα τριχοθυλάκια  εμφυτεύονται ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά και έτσι κανείς δε μπορεί να καταλάβει πως έχει προηγηθεί κάποιου είδους επέμβαση. Μια μέρα μετά τη συνεδρία, οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Πώς γίνεται η μεταμόσχευση μαλλιών

Απλή, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής, η μεταμόσχευση μαλλιών DHI Direct Hair Implantation εκτελείται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας. Κατά τη διάρκεια της, ο ασθενής μπορεί να ακούσει μουσική, να δει τηλεόραση, να απολαύσει ένα ελαφρύ γεύμα ή ακόμη και να κοιμηθεί.

Το πρώτο στάδιο της διαδικασίας είναι η εξαγωγή υγιών τριχοθυλακίων από το πίσω μέρος του κεφαλιού- που συνήθως δεν επηρεάζεται από την τριχόπτωση. Στη συνέχεια, με τη χρήση του ειδικά πατενταρισμένου εργαλείου DHI implanter, κάθε τριχοθυλάκιο τοποθετείται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, βάθος και κλίση, ώστε να επιτευχθεί 100% φυσικό αποτέλεσμα και μέγιστη φύτρωση.

Η μεταμόσχευση μαλλιών DHI είναι κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες ενώ τα νέα μαλλιά δεν πέφτουν ποτέ και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα υπόλοιπα αφού μεγαλώνουν κανονικά, χτενίζονται κανονικά, κουρεύονται κανονικά και φυσικά, μπορούν να δεχτούν οποιοδήποτε καλλυντικό προϊόν, όπως πομάδες και λακ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τεχνική DHI Direct Hair Implantation είναι η μοναδική που διδάσκεται σε ακαδημαϊκό επίπεδο από δημόσια Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια ενώ στην DHI Αθήνας όλες οι συνεδρίες εκτελούνται αποκλειστικά από έμπειρους ιατρούς που φέρουν πιστοποίηση από την Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών του Λονδίνου (London Hair Restoration Training Academy)

Πριν από την έναρξη οποιασδήποτε θεραπείας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλονται απαραίτητα σε εμπεριστατωμένη Διάγνωση της τριχόπτωσης βάση της οποίας καθορίζεται και το πλάνο θεραπείας. Άλλωστε, η τριχόπτωση είναι μια πάθηση που μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και για πάντα, αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα και φυσικά, σωστά.

Τώρα, μπορείτε να κλείσετε τη δική σας Online Διάγνωση εντελώς δωρεάν μέσω WhatsApp, Viber ή Skype. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες τριχόπτωσης και τη μεταμόσχευση μαλλιών Direct Hair Implantation, επικοινωνήστε με τους ειδικούς του DHI Global Medical Group.

 

DHI Αθήνας

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30, Νέος Κόσμος

Τηλεφωνικό κέντρο: 210 9211630

Website: www.dhi.gr

Email: info@dhiglobal.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by MY EXTENSION