GENESIS HOMME: Η απόλυτη σειρά που μιλάει στους άντρες του σήμερα

Το νέο, ολοκληρωμένο και πολυτελές σύστημα Genesis Homme από την Κérastase είναι η απόλυτη περιποίηση διπλής δράσης ενάντια στην τριχόπτωση για μια νέα γενιά ανδρών.

Το άμεσο αποτέλεσμα όγκου αλλά και τα μακροπρόθεσμα οφέλη ανάπτυξης της τρίχας, είναι αυτά που ξεχωρίζουν την σειρά GENESIS  HOMME της Kérastase. Εύχρηστα, διακριτικά και πολυτελή, τα προϊόντα της σειράς Genesis Homme ενσωματώνονται εύκολα στο πρόγραμμα περιποίησης κάθε άνδρα, εξαλείφοντας την ανάγκη για προϊόντα ιατρικού τύπου και περίπλοκες τεχνικές εφαρμογής. Η επαναστατική σειρά Genesis, μετά την επιτυχία της κατά της γυναικείας τριχόπτωσης, απευθύνεται πλέον και στους άνδρες – κάθε ηλικίας
και με κάθε τύπο μαλλιών – που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Με το σύστημα GENESIS HOMME η αντιμετώπισης της τριχόπτωσης γίνεται πιο εύκολη από ποτέ!
Το σύστημα Genesis Homme προσφέρει τα εξής οφέλη:
1. +85% πιο δυνατή τρίχα
2. Μείωση της τριχόπτωσης σε 6 εβδομάδες
3. 5 φορές πιο πλούσια μαλλιά

Τι πυροδοτεί την τριχόπτωση στους άνδρες;

Κάθε μέρα, πέφτουν φυσιολογικά 50 -100 τρίχες. Αν ο αριθμός αυτός αυξηθεί, η τριχόπτωση θεωρείται υπερβολική. Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που συμβάλλουν σε αυτή την επιτάχυνση.

ΕΞΩΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ
Στο περιβάλλον, η έκθεση στις ακτίνες UV ή τη ρύπανση μπορεί να προκαλέσει οξειδωτικό στρες μέσω του σχηματισμού ελεύθερων ριζών. Οι επιλογές του τρόπου ζωής, όπως το κάπνισμα και η μη ισορροπημένη διατροφή, μπορούν επίσης να συμβάλουν σε αυτή τη διαδικασία, με αποτέλεσμα τα κύτταρα που μετέχουν στην αναγέννηση και την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων να χάσουν την πλήρη λειτουργικότητά τους.

ΕΝΔΟΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ

Γενετικοί μηχανισμοί και ορμόνες προκαλούν συρρίκνωση των τριχοθυλακίων λόγω της γήρανσης του τριχωτού. Με την πάροδο του χρόνου, οι κανονικές τρίχες αντικαθίστανται από τρίχες vellus, καθώς η διάμετρος της τρίχας μειώνεται. Αυτό κάνει τα μαλλιά να φαίνονται πιο αραιά και λιγότερο πυκνά, ενώ ταυτόχρονα χάνουν τη λάμψη, την απαλότητα και την αντοχή τους.
Η ανδρική σειρά GENESIS HOMME από την Kérastase, είναι η πιο εξειδικευμένη και
προσαρμόσιμη λύση για τις πιο κοινές αιτίες της τριχόπτωσης!

Τα τρία συστατικά “κλειδί που κάνουν τη διαφορά:

1. Ρίζα Τζίντζερ: Οι συνθέσεις των προϊόντων Genesis Homme περιέχουν τζίντζερ από τη Μαδαγασκάρη, το οποίο λαμβάνεται μέσω εκχύλισης με CO2 – μια διαδικασία πράσινης χημείας. Το συστατικό αυτό είναι γνωστό για την προστατευτική του δράση ενάντια σε εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.
2. Κρεατίνη: Η κρεατίνη ευνοεί τον σχηματισμό ηλεκτροστατικών δεσμών στον φλοιό της τρίχας, βοηθώντας στην αναδόμηση και ενδυνάμωσή της από μέσα προς τα έξω.
3. Aminexil: Αυτό το ενεργό συστατικό, το οποίο περιέχεται στη σύνθεση του Sérum Anti-Chute Fortifiant σε συγκέντρωση 1,5%, έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά του στην πρόληψη της τριχόπτωσης. Το Aminexil αναστέλλει τη σκλήρυνση του κολλαγόνου γύρω από το τριχοθυλάκιο – ένα φαινόμενο που συνδέεται με την υπερβολική τριχόπτωση. Έτσι, το περίβλημα του τριχοθυλακίου παραμένει εύκαμπτο, επιτρέποντας την πιο σταθερή αγκύρωση της τρίχας στη ρίζα και διευκολύνοντας τη μεταφορά των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών στον βολβό.

Η σειρά GENESIS HOMME της Kérastase , δημιουργήθηκε με μια πιο αρρενωπή εκδοχή του εμβληματικού αρώματος της γυναικείας σειράς  Genesis, για ένα πιο διακριτικό και όχι τόσο έντονο άρωμα. Γνωστό ως bergamote deliziosa, το άρωμα της σειράς GENESIS  HOMME, με τις ιδιαίτερες νότες εσπεριδοειδών και στρογγυλεμένες ξυλώδεις πτυχές, θα απογειώσει την εμπειρία περιποίησης κάθε άνδρα.

Η ανδρική σειρά GENESIS HOMME  περιλαμβάνει 5 προϊόντα για τη φροντίδα του άνδρα, από το λούσιμο, μέχρι την περιοποίηση και το styling.

Λούσιμο: 2 σαμπουάν για προσαρμόσιμη περιποίηση ανάλογα με το στάδιο της τριχόπτωσης

Περιποίηση: 1 serum που προσφέρει ενδυνάμωση, αναζωογόνηση και τόνωση αμέσως στο τριχωτό, ενω ταυτόχρονα ελαχιστοποιεί την τριχόπτωση σε βάθος χρόνου.

Styling: 2 προϊόντα styling για ενίσχυση της πυκνότητας  και για καλύτερο έλεγχο με εξατομικευμένο τρόπο

Written by MY EXTENSION