Κοινωνικό Κομμωτήριο: Η αλληλεγγύη δεν έχει τέλος

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο έχει διανύσει αισίως 9 μήνες λειτουργίας και η αλληλεγγύη συνεχίζεται. Το Κέντρο Υποδοχής
& Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της L’Οréal Professional Products, στηρίζει με αμείωτη διάθεση
την πρωτοβουλία του Κ.Υ.Α.Δ.Α. και οι εθελοντές κομμωτές, που αποτελούν την καρδιά του Κοινωνικού Κομμωτηρίου,
διαμορφώνουν την εικόνα και τη διάθεση σε όποιον την έχει ανάγκη.

Η φιλοξενία, η φροντίδα, η αλληλεγγύη, η βοήθεια, η στήριξη, ο εθελοντισμός. Λέξεις τόσο σημαντικές στην κοινωνία και είναι κάτι παραπάνω από υπέροχο όταν οργανισμοί, εταιρείες και κυρίως άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους και τις προσφέρουν απλόχερα. Αυτό ακριβώς κάνει το τελευταίο εννιάμηνο το Κοινωνικό Κομμωτήριο, προσφέροντας υπηρεσίες βασικής περιποίησης (κούρεμα, λούσιμο και ξύρισμα) στους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές μας, που βρίσκονται σε ανάγκη, δωρεάν. Το δικαίωμα της ένταξης στη κοινωνία,
το αίσθημα της αξιοπρέπειας και η ανάγκη για μια καλύτερη καθημερινότητα, έγιναν η αφορμή για το Κ.Υ.Α.Δ.Α όσο και την L’Οréal Professional Products να ενώσουν τις δυνάμεις τους γι’ αυτό το πολύ σημαντικό εγχείρημα. Το The B. Mag, υπερήφανος υποστηρικτής και χορηγός επικοινωνίας του Κοινωνικού Κομμωτηρίου συνεχίζει να παροτρύνει κομμωτές και μπαρμπέρηδες, να συνδράμουν στο πολύ σημαντικό έργο του Κοινωνικού Κομμωτηρίου.

Το Κ.Υ.Α.Δ.Α. εκτός από το Κοινωνικό Κομμωτήριο προσφέρει έμπρακτη υποστήριξη σε άστεγους πολίτες, αλλά και σε όσους ζουν με πολύ μικρό εισόδημα, μέσα από διάφορες παροχές του. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Πλυντήριο και το Κοινωνικό Βιβλιοχαρτοπωλείο είναι μόνο μερικές από τις δράσεις του. Η κάλυψη βασικών αναγκών σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους δυσκολίες είναι πρωτεύουσας σημασίας, αλλά δεν πρέπει η σκέψη μας να φτάνει μόνο μέχρι εκεί. Η ανάγκη των ανθρώπων δεν είναι μόνο το φαγητό και η στέγη. Οι άνθρωποι θέλουμε να νιώθουμε όμορφοι, το επιδιώκουμε και προσπαθούμε να το υλοποιήσουμε καθημερινά, ειδικά όσοι έχουμε την πολυτέλεια. Ένας λόγος παραπάνω λοιπόν, για όσους δεν θεωρούν δεδομένη την επαγγελματική
φροντίδα και περιποίηση, μέσα από κοινωνικές δράσεις σαν και αυτή, να περάσουμε το μήνυμα πως η ομορφιά δεν είναι πολυτέλεια.
Με την υποστήριξη της L’Οréal Professional Products, η οποία διαρκώς και με αμείωτη διάθεση, στηρίζει σταθερά το έργο του Κ.Υ.Α.Δ.Α, δείχνοντας τον δρόμο προς μια καθημερινότητα χωρίς διαχωρισμούς. Το Κοινωνικό Κομμωτήριο διαθέτει τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό, όπου κάθε επαγγελματίας της ομορφιάς μπορεί να αξιοποιήσει. Δε συγκρίνεται με κανένα συναίσθημα, η χαρά της προσφοράς σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ειδικά όταν λαμβάνουμε ως αντάλλαγμα χαμόγελα ουσιαστικά, αληθινά και γεμάτα
ευγνωμοσύνη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ (ΜΕΣΑ ΣΕ BOX)

Το Κοινωνικό Κομμωτήριο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων βρίσκεται στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, Δομοκού 2 & Φιλαδέλφειας, απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης.

Είναι ανοιχτό 2 φορές την εβδομάδα, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, εξυπηρετώντας άντρες κάθε Δευτέρα, και γυναίκες κάθε Τετάρτη.

Οι κομμωτές που επιθυμούν να διαθέσουν τον πολύτιμο για το εγχείρημα χρόνο τους, μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του Κ.Υ.Α.Δ.Α (https://kyada-athens.gr/social-hair-salon/) για να δηλώνουν τις ώρες που μπορούν να προσφέρουν. Επίσης, για όποια άλλη πληροφορία, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά, στο 210 5246515-6, ή μέσω e-mail, στο seckyada@otenet.gr.

Written by MY EXTENSION