1ο Barbers Webinar από την DHI

Είσαι ιδιοκτήτης Barber Shop; Εργάζεσαι ως κομμωτής;

Το DHI Global Medical Group και η London Hair Restoration Training Academy σε προσκαλούν στο 1ο Barbers Webinar που θα διεξαχθεί online μέσω Zoom, την ερχόμενη Δευτέρα 09 Μαΐου στις 18:00 το απόγευμα.

Η συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο της DHI είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους τους επαγγελματίες του κλάδου και έχει ως στόχο στην ενημέρωση τους σε θέματα που αφορούν την υγεία των μαλλιών, την τριχόπτωση και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της.

Για την είσοδο σας στο 1ο Barbers Webinar by DHI, απλά ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://dhi.gr/webinar

Κατά τη διάρκεια του Webinar θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ομιλίες και παρουσιάσεις σχετικά με:

  • Δερματολογία, Ψυχολογία, Τριχολογία: Πως συνδέονται
  • Διάγνωση Τριχόπτωσης: Το πρώτο βήμα και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις
  • Τεχνικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών: DHI vs FUE vs FUT
  • Free Barbers Training Course by London Hair Restoration Training Academy

Στο δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο θα συμμετέχουν ο ιδρυτής του DHI Global Medical Group, Κωνσταντίνος Γιώτης, μέλη της Ακαδημίας Αποκατάστασης Μαλλιών του Λονδίνου (London Hair Restoration Training Academy), μέλη της Ιατρικής και Διαγνωστικής Ομάδας της DHI καθώς και επιστημονικοί συνεργάτες του ομίλου.

 

DHI Global Medical Group

Το DHI Global Medical Group ιδρύθηκε το 1970 από τον Κ. Γιώτη στο Palo Alto της California και σήμερα, με 75 κέντρα σε όλο τον κόσμο διαθέτει τη μεγαλύτερη και πιο έμπειρη Ιατρική Ομάδα στον τομέα της Διάγνωσης, Πρόληψης και Θεραπείας της τριχόπτωσης. Στα 52 χρόνια λειτουργίας της, η DHI έχει βοηθήσει περισσότερους από 250.000 άνδρες και γυναίκες να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την τριχόπτωση.

London Hair Restoration Training Academy

Η Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών του Λονδίνου, ιδρύθηκε το 2009 και παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε επαγγελματίες υγείας που ασχολούνται ή επιθυμούν να ασχοληθούν με τον χώρο της αποκατάστασης μαλλιών. Πρόκειται για τη μοναδική ακαδημία στον κόσμο που παρέχει εκπαίδευση στην αποκατάσταση μαλλιών ενώ συνεργάζεται και με δημόσια Ευρωπαϊκά πανεπιστήμια.

Written by The B.Mag