ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ GLYNT: This is GLYNT FOR MEN

Υποδεχόμαστε προϊόντα για τον άνδρα του σήμερα, με καλλυντική σύνθεση και άψογο αποτέλεσμα. Υποδεχόμαστε τις σειρές ανδρικής περιποίησης της GLYNT!

Επιμέλεια: Πάνος Μπόμπολας

 

Τα προϊόντα της GLYNT φημίζονται για τα αναζωογονητικά συστατικά τους, για τις ευεργετικές τους ιδιότητες προς τα μαλλιά και την επιδερμίδα και, φυσικά, για την φιλική προς το περιβάλλον σύνθεσή τους .
Σε αυτό το τεύχος θα γνωρίσουμε δύο οικογένειες ανδρικών προϊόντων της GLYNT: Τη σειρά REFRESH, η οποία περιλαμβάνει σαμπουάν και αφρόλουτρο με ευεργετικές ιδιότητες και τη σειρά STYLE PERFECT που θα απογειώσει με θαυματουργό τρόπο το styling των μαλλιών σου. Let’s go GLYNT…

 

 

GLYNT REFRESH
Σαμπουάν και αφρόλουτρο με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού, τζίντζερ και διεγερτική καφεΐνη. Αναζωογονούν, θεραπεύουν και φροντίζουν τόσο τα μαλλιά όσο και την επιδερμίδα.

 

REFRESH SHAMPOO
Προσφέρει βαθύ καθαρισμού και αναζωογόνηση σε καθημερινή βάση. Το πράσινο τσάι ενισχύει τα μαλλιά μέσω του ασβεστίου και του μαγνησίου που περιέχει, ενώ η καφεΐνη προάγει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και εξασφαλίζει επαρκή παροχή θρεπτικών ουσιών στις ρίζες των μαλλιών!

REFRESH BODY WASH
Χαρίζει ένα εξαιρετικά αναζωογονητικό αποτέλεσμα, το οποίο οφείλεται καταρχάς στο διεγερτικό εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και κατά δεύτερον στην προσθήκη εκχυλίσματος τζίντζερ. Διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνοντας περαιτέρω την παροχή υγρασίας στο δέρμα. Χαρακτηρίζεται από ένα διακριτικό, υδάτινο άρωμα.

 

 

 

GLYNT STYLE EFFECT
Μια οικογένεια προϊόντων που βοηθά όλα τα κουρέματα να πετύχουν το τέλειο styling
.

 

KANGOO Fibre
Κρεμώδης πάστα μαλλιών που διευκολύνει το χτένισμα. Δίνει στα μαλλιά μεταβλητό κράτημα και μεταξένια λάμψη. Είναι κατάλληλη για τη διαμόρφωση ατίθασων μαλλιών.
Εφαρμογή: Τρίψτε μικρή ποσότητα στις παλάμες των χεριών και εφαρμόστε σε μαλλιά στεγνά ή ταμποναρισμένα.

PEARL Gloss Gel
Εξαιρετικά ισχυρό τζελ διαμόρφωσης για δυνατό φιξάρισμα. Δίνει ένα ανακλαστικό ιριδίζον εφέ και αυθεντικό wet look χωρίς να κολλάει τα μαλλιά.
Εφαρμογή: Τρίψτε μικρή ποσότητα στις παλάμες των χεριών και εφαρμόστε σε μαλλιά στεγνά ή ταμποναρισμένα. Μπορεί να επανενεργοποιηθεί με λίγο νερό.

SPIDER Cream
Κρέμα φορμαρίσματος που προσδίδει στα μαλλιά μεταβλητή υφή και ελαφρύ κράτημα, τονίζοντας τα μαλλιά μέχρι τις άκρες. Προσφέρει ελαστικότητα και ταιριάζει τόσο σε κοντά όσο και σε μεσαία κουρέματα.
Εφαρμογή: Τρίψτε μικρή ποσότητα στις παλάμες των χεριών και δουλέψτε σε στεγνά ή ταμποναρισμένα μαλλιά.

STEELER Pomade
Πομάδα με βάση το νερό, που προσφέρει πολύ δυνατό κράτημα και γυαλιστερό φινίρισμα. Εγγυάται τον πλήρη έλεγχο και μπορεί να εφαρμοστεί πολύ καλά και σε βρεγμένα μαλλιά.
Εφαρμογή: Τρίψτε μικρή ποσότητα στις παλάμες των χεριών και εφαρμόστε σε μαλλιά στεγνά ή ταμποναρισμένα. Μπορεί να επανενεργοποιηθεί με λίγο νερό.

JELLY Extreme Styler
Λεπτή και ρευστή κρέμα φορμαρίσματος για εξαιρετικά ισχυρό κράτημα. Εφαρμόζει και στα πιο δύσκολα σημεία των μαλλιών και δίνει άψογες wet look εμφανίσεις.
Εφαρμογή: Τρίψτε μικρή ποσότητα στις παλάμες των χεριών και εφαρμόστε σε μαλλιά που έχουν στεγνώσει με πετσέτα ή στεγνά. Μπορεί να ενεργοποιηθεί με νερό.

MAT Modeler
Εξαιρετικά ισχυρό κερί όγκου, το οποίο είναι ιδανικό για γλυπτική και φορμάρισμα. Χάρη στην πολύ στιβαρή του σύνθεση, ακόμη και οι πιο λεπτές τρίχες μπορούν να αποκτούν μεγάλο όγκο. Το πυρίτιο και το κερί μέλισσας δίνουν ένα ελαφρύ ματ αποτέλεσμα.
Εφαρμογή: Θερμάνετε μικρή ποσότητα στις παλάμες των χεριών και εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά.

 

 

INFO
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ: Lagekon – D. L Georgatsona
Λ. Ποσειδώνος 81 & Δούσμανη, Γλυφάδα 166 75
Τηλ.+30 213 014 4204,
E-mail: sales@lagekon.cominfo@lagekon.com
@Glynt-Lagekon  / @Graham Hill Cosmetics Hellas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by The B.Mag