EVENT: HAIRFEST EXPERIENCE powered by FARCOM PROFESSIONAL

Το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ που θα έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ένα από τα σημαντικότερα κομμωτικά event της Ευρώπης, βρίσκεται προ των πυλών. Από τις 9 έως τις 11 Απριλίου, το HAIRFEST EXPERIENCE powered by FARCOM PROFESSIONAL υποδέχεται την αφρόκρεμα της hair industry και κάνει τη διαφορά!

Επιμέλεια: Πάνος Μπόμπολας

 

Στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ακριβώς που ξεκίνησε το όραμα που ακούει στο όνομα HAIRFEST, εκεί θα χτυπήσει δυνατά η καρδιά της κομμωτικής κοινότητας τον προσεχή Απρίλιο.

Το HAIRFEST EXPERIENCE powered by FARCOM PROFESSIONAL είναι ένα τριήμερο φεστιβάλ κομμωτικής με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και όχι μόνο βιομηχανίας, που ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους επάνω στη φαντασμαγορική σκηνή.

Σε αγαστή συνεργασία με τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες κομμωτικής, το HAIRFEST EXPERIENCE powered by FARCOM PROFESSIONAL θα διεξαχθεί στις 9-11 Απριλίου 2022, στο 5 αστέρων ξενοδοχείο «Porto Palace Hotel Thessaloniki».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του event, κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα διεξαχθούν 17 εκπαιδευτικά show, διάρκειας από μίας έως δύο ωρών. Ο ρυθμός θα είναι φρενήρης και οι ιδιαίτερα έμπειροι και συνεπείς διοργανωτές του, μας διαβεβαιώνουν για μια εμπειρία 24ωρης συνεχούς εκπαίδευσης!

29 κορυφαίοι καλλιτέχνες, κομμωτές και barbers από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε ένα event, που είναι βέβαιο ότι χαράξει μια μοναδική στιγμή στην ιστορία της κομμωτικής τέχνης στη χώρα μας.

Φυσικά, το HAIRFEST EXPERIENCE powered by FARCOM PROFESSIONAL περιλαμβάνει και δύο διαγωνιστικές κατηγορίες, που θα απογειώσουν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων. Μέσω μιας απαιτητικής διαδικασίας που περιλαμβάνει 3 θέματα για κάθε κατηγορία, στο τέλος του event θα γνωρίζουμε ποιος θα ανακηρυχθεί «Rising Hairdresser of the Year» και ποιος «Rising Barber of the Year»!

 

THE BIG GUNS
Ανάμεσα στους δεκάδες εξαιρετικούς hair artists που θα εμφανιστούν και θα εκπαιδεύσουν στο HAIRFEST EXPERIENCE powered by FARCOM PROFESSIONAL, ξεχωρίζουμε 4 ονόματα που έχουν χαράξει την δική τους μοναδική πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο και αποτελεί τιμή να τους φιλοξενούμε στη χώρα μας…

JOSH LAMONACA

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας του barbering και δυο φορές βραβευμένος ως Καλύτερος Εκπαιδευτής του Κόσμου (2017 στη Nέα Υόρκη, 2018 στη Ρώμη).
Είναι ο συνιδρυτής και διευθυντής εκπαίδευσης της σχολής MENSPIRE, που τα τελευταία χρόνια έχει εξαπλωθεί σε ΗΠΑ, Ισπανία, Ολλανδία, Ιορδανία και Ιταλία.

VADIM LASTOCHKIN

Ο περίφημος Ρώσος barber, ο οποίος με μόλις 6 χρόνια εμπειρίας έχει ήδη την δική του ακαδημία! Ως πτυχιούχος μηχανικός δημιούργησε έναν δικό του τρόπο εκπαίδευσης με 3D models. Είναι ο πιο περιζήτητος barber από την χώρα των Τσάρων, αφού έχει ήδη κάνει εκπαιδευτικά σεμινάρια σε Βραζιλία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία, Ιρλανδία, Εσθονία, Σλοβακία, Λευκορωσία και Αυστρία. Τώρα και στην Ελλάδα!

DOVE PALMER

Ξεκίνησε την καριέρα του στο Birmingham και εργάστηκε για δυο χρόνια δίπλα στον Umberto Giannini. Μετά από πολλές εκπαιδεύσεις με παγκόσμια brands, μετακόμισε στο Λονδίνο όπου έγινε εκπαιδευτής και τεχνικός διευθυντής σε μια πολυεθνική εταιρία. Αναγνωρίζοντας ότι η εκπαίδευση μπορεί να είναι καθολική και κατανοητή από όλους, στη συνέχεια δημιούργησε μια ιδέα που έδωσε στον σπουδαστή τεράστιες δυνατότητες μάθησης, μέσω της παλιάς του εταιρίας, Mazella & Palmer

LUCIAN BUSUIOC

Με καταγωγή από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας, θεωρείται δικαίως ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και επιτυχημένους καλλιτέχνες αυτήν την στιγμή στον κόσμο.
Έχει κατακτήσει 8 φορές τον τίτλο του Παγκόσμιου πρωταθλητή στο Παρίσι (OMC) στην κατηγορία κουρεμάτων ακριβείας.

 

 

MORE INFO
hairfest.gr/hairfest-experience

 

Στον χώρο όπου θα διεξαχθεί το HAIRFEST EXPERIENCE powered by FARCOM PROFESSIONAL θα βρίσκονται 14 κορυφαίες εταιρείες για κομμωτές και barbers.

 • Μέγας χορηγός: FARCOM PROFESSIONALARREN MEN’S GROOMING
  KYANA PROFESSIONAL
  GAMMA PIU
  MIZUTANI SINCE 1921
  Y.S. PARK
  KIRIOS BARBER LUXURY
  PRIME PRO EXTREME
  SENSUS
  QIQI VEGA
  KERATIN NANOQURE
  SELECTIVE PROFESSIONAL
  CALIBER
  LEVEL 3

 

Ως χορηγοί επικοινωνίας του HAIRFEST EXPERIENCE powered by FARCOM PROFESSIONAL, τα περιοδικά The B.Mag και MyExtension εκφράζουν την απόλυτη στήριξή τους στη δυναμική αυτή πρωτοβουλία, μέσω της οποίας οι Έλληνες barbers αποκτούν πρόσβαση στην υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, ενώ, ταυτόχρονα, δίνουν το στίγμα τους σε ολόκληρη την παγκόσμια κομμωτική κοινότητα.

 

 

 

 

 

 

 

Written by The B.Mag