ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ DHI: Μεταμόσχευση μαλλιών – Πρώτα η ασφάλεια!

Με τη μεταμόσχευση μαλλιών, θα βελτιώσεις την εικόνα αλλά και την ψυχολογία σου.

 

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια ιατρική πράξη που έχει ως στόχο να βελτιώσει την εξωτερική εικόνα, αλλά και την αυτοπεποίθηση του ασθενή. Άλλωστε, η τριχόπτωση είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ψυχολογία αφού έχει αποδειχθεί και επιστημονικά πως το άγχος αποτελεί έναν από τους βασικότερους εχθρούς για την υγεία των μαλλιών.

Τα τελευταία χρόνια -εν μέσω πανδημίας, απανωτών lock down και τηλεργασίας- εκατοντάδες άνδρες με τριχόπτωση αποφάσισαν να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους προκειμένου να αποκαταστήσουν το πρόβλημα της απώλειας μαλλιών αλλά και να τονώσουν την ψυχολογία τους. Και το κατάφεραν μέσω της Μεταμόσχευσης Μαλλιών.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει στο The B.Mag η ιατρική ομάδα της DHI Αθήνας, η μεταμόσχευση μαλλιών αποτελεί την πιο ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία για την τριχόπτωση, αρκεί να εκτελείται από έμπειρο ιατρικό προσωπικό, κάτω από αυστηρά πρωτόκολλα ασφάλειας και φυσικά, με την κατάλληλη τεχνική.

 

DHI Αθήνας: Ασφάλεια πάνω απ’ όλα!
Στην DHI Αθήνας, η παροχή των υπηρεσιών γίνεται κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού και για πολύ περιορισμένο αριθμό ατόμων ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός, ενώ ακολουθείται αυστηρά το πρωτόκολλο ασφάλειας και υγιεινής που έχουν ορίσει οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και ο ΕΟΔΥ.

«Τόσο το ιατρικό όσο και το διοικητικό προσωπικό της DHI είναι πλήρως εμβολιασμένο και άρτια εκπαιδευμένο για την αυστηρή τήρηση του πρωτοκόλλου παροχής υγειονομικών υπηρεσιών για προστασία από τον Covid. Με την είσοδο του κάθε ασθενούς στην κλινική, το προσωπικό μας αναλαμβάνει να του δώσει μάσκα, γάντια, ποδονάρια, να γίνει θερμομέτρηση και αντισηψία χεριών και κατόπιν να μεταφερθεί σε ασφαλή υγειονομικά χώρο όπου θα παρασχεθούν οι υπηρεσίες μας. Παράλληλα, οι χώροι μας αερίζονται επαρκώς και υπάρχει μέριμνα για καθαρισμό και απολύμανση σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επιπλέον, πριν από κάθε συνεδρία Μεταμόσχευσης Μαλλιών, διενεργούμε rapid test στους ασθενείς μας. Έτσι, διασφαλίζουμε τόσο τη δική τους ασφάλεια όσο και του προσωπικού μας».

 

Μεταμόσχευση μαλλιών και… τηλεργασία
Μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες που έχουν όσοι σκέφτονται να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών είναι πως δεν θέλουν να γίνει αντιληπτό στους συναδέλφους και στον κύκλο τους. Έτσι, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκμεταλλεύονται προς όφελος τους το καθεστώς τηλεργασίας και προχωρούν σε μεταμόσχευση μαλλιών την περίοδο που έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με τους ειδικούς της DHI, στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν υπερβολικό και σχεδόν ανυπόστατο φόβο, αφού η σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών Direct Hair Implantation δεν αφήνει σημάδια και επιτρέπει στον ασθενή να επιστρέψει στην εργασία του χωρίς κανένα πρόβλημα, μια μόλις μέρα μετά τη συνεδρία!

Οι ίδιοι, αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της τεχνικής DHI είναι η απλότητα που την χαρακτηρίζει. Σε αντίθεση με τις παλαιότερου τύπου τεχνικές FUE και FUT, δεν περιλαμβάνει ουλές, οπές, ράμματα και σημάδια. Εδώ, η μεταφορά των μαλλιών γίνεται τρίχα προς τρίχα, απευθείας από την δότρια περιοχή (το πίσω μέρος του κεφαλιού) στην λήπτρια περιοχή (το σημείο όπου υπάρχει αραίωση). Χάρη στο ειδικά πατενταρισμένο εργαλείο DHI Impanter, υπάρχει πλήρης έλεγχος της γωνίας και του βάθους στο οποίο τοποθετούνται τα τριχοθυλάκια. Έτσι, επιτυγχάνουμε απόλυτη ασφάλεια, μέγιστη φύτρωση και 100% φυσικό αποτέλεσμα. Με την τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών Direct Hair Implantation, τα νέα μαλλιά δε διαφέρουν σε τίποτα από τα υπόλοιπα και κανείς δε μπορεί να καταλάβει πως έχει προηγηθεί θεραπεία τριχόπτωσης».

Μάλιστα, μέσω της τεχνικής Direct Hair Implantation, ο ασθενής είναι αυτός που αποφασίζει αν θα κουρέψει τα μαλλιά του για τη συνεδρία, αφού έχει τη δυνατότητα να επιλέξει την ακούρευτη συνεδρία και να μην χρειαστεί να πειράξει καθόλου τα μαλλιά του.

Ασφαλώς, αξίζει να αναφέρουμε πως στην DHI, όλες οι θεραπείες τριχόπτωσης εκτελούνται αποκλειστικά και μόνο από έμπειρους γιατρούς που έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την Ακαδημία Αποκατάστασης Μαλλιών του Λονδίνου (London Hair Restoration Training Academy)».

 

Διάγνωση τριχόπτωσης… εξ αποστάσεως!
Προκειμένου να διευκολύνει όσους κατοικούν εκτός Αθήνας, αλλά και όσους έχουν περιορίσει τις μετακινήσεις τους λόγω της πανδημίας, η DHI προσφέρει πλέον Online Διάγνωση της τριχόπτωσης μέσω Viber, Skype, Zoom και WhatsApp, από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Για να προγραμματίσετε το online ραντεβού σας και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες τριχόπτωσης και τη μεταμόσχευση μαλλιών Direct Hair Implantation, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τους ειδικούς της DHI Αθήνας καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο (τηλ. 210 9211630), στέλνοντας email στο info@dhiglobal.com ή μέσω του www.dhi.gr

 

Θεραπεία Ενδυνάμωσης Μαλλιών PRP
Διαρκεί λίγα λεπτά, είναι ανώδυνη και ασφαλής και αποτελεί την ιδανική λύση για όσους θέλουν να δυναμώσουν τα μαλλιά τους, ακόμη και αν δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης.

Πρόκειται για την αυτόλογη θεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma) που εκμεταλλεύεται τα θρεπτικά συστατικά και τους αυξητικούς παράγοντες που βρίσκονται στο πλάσμα του αίματος του ίδιου του ασθενή και προσφέρει ενδυνάμωση των μαλλιών αλλά και τόνωση της τριχοφυΐας.

Ιδανική για άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, η θεραπεία PRP εφαρμόζεται για τη διατήρηση της υπάρχουσας τριχοφυΐας που επιτυγχάνεται μέσω της ενδυνάμωσης των μαλλιών. Παράλληλα, η θεραπεία συντελεί στην ανάπτυξη νέων και απόλυτα υγιών τριχών από θυλάκια που έχουν σταματήσει να παράγουν τρίχες (επαναδιέγερση ανενεργών τριχοθυλακίων) ή παράγουν τρίχες μικρής διαμέτρου (χνούδι).

Η θεραπεία PRP μπορεί να συνδυαστεί άριστα με θεραπεία Μεταμόσχευσης Μαλλιών, με εφαρμογή τόσο στη δότρια όσο και στη λήπτρια περιοχή. Έτσι, επιτυγχάνεται ταχύτερη ανάπτυξη των νέων μαλλιών, ενδυνάμωση των υπαρχόντων τριχών καθώς και ταχύτερη αλλά και καλύτερη επούλωση της δότριας περιοχής.

Επιπλέον, η θεραπεία PRP θεωρείται ιδανική και εφαρμόζεται προληπτικά στα πρώτα στάδια αραίωσης των μαλλιών λόγω ανδρογενετικής αλωπεκίας (όταν αρχίζει να παρατηρείται αραίωση των μαλλιών) ενώ παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις γυροειδούς και διάχυτης αλωπεκίας.

Στην DHI, η θεραπεία PRP είναι απόλυτα ασφαλής αφού εκτελείται από έμπειρους ιατρούς και χωρίς καμία παρενέργεια αφού χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο το αίμα του ίδιου του ασθενή.

 

 

Ο ιδρυτής της DHI, Κωνσταντίνος Π. Γιώτης.

DHI Global Medical Group
Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας, 75 κλινικές σε όλο τον κόσμο και πάνω από 250.000 ασθενείς, η DHI αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στη Διάγνωση, Πρόληψη και Θεραπεία της τριχόπτωσης. Είναι χαρακτηριστικό πως ο ιδρυτής της DHI, Κωνσταντίνος Π. Γιώτης συγκαταλέγεται ανάμεσα στους επτά κορυφαίους μεταρρυθμιστές του Hair Restoration και έχει χαρακτηρισθεί ως “ο άνθρωπος που άλλαξε τον κόσμο της Μεταμόσχευσης Μαλλιών.” Η προηγμένη τεχνική μεταμόσχευσης Direct Hair Implantation αποτελεί την φυσική εξέλιξη των τεχνικών FUE και FUT και προσφέρει απόλυτη ασφάλεια, μέγιστη φύτρωση και 100% φυσικά αποτελέσματα, κάθε φόρα. Γιατί στην DHI, το αποτέλεσμα μετράει!

 

INFO
DHI Αθήνας
Λεωφ. Βουλιαγμένης 30, Νέος Κόσμος 11743
Τηλ.: 2109211630
Email: info@dhiglobal.com
Website: www.dhi.gr

 

 

 

 

 

Written by The B.Mag