ΜΟΔΑ: Awakening your wild side!

Πλησιάζει το τέλος του χειμώνα και ξεδιπλώνεται η επιθυμία για ανανέωση με θάρρος, τόλμη και γοητεία. Η μόδα ψηφίζει ένταση στο στυλ, prints στην εμφάνιση και boldness στο overall look!

Από τη Ζωή Ζωγοπούλου

 

PHILIP PLEIN

Ας δούμε λοιπόν τους κεντρικούς στυλιστικούς άξονες για τις κρύες ημέρες που ακόμη απομένουν…

ΜARCO ΤADDEI ΟFFICIAL


Scream
for Prints

Ναι, ίσως σου φανεί παράτολμο, ναι, ίσως σε δυσκολέψει στην αρχή. Αλλά υποσχόμαστε πως θα γίνει μια λατρεμένη συνήθεια. Εκκεντρικό αλλά ταυτόχρονα διαφορετικό. Το λεοπάρ είναι ένα από το αγαπημένα prints που δικαίως κάνει έντονη την εμφάνισή του στις αντρικές στυλιστικές προτάσεις. Το zebra pattern είναι μια εξίσου καλή επιλογή αν θέλεις να αποφύγεις το πολύ χρώμα και να δώσεις μια πιο ήσυχη… ένταση.
Σε πουκάμισο και coat για αυτούς που αντέχουν το ρίσκο, σε παπούτσι και κάλτσες για αυτούς που θέλουν ακόμη το χρόνο τους.

OLIVIER_ROUSTEING

 

A Hug for Huge

Super oversized φούτερ με στενό παντελόνι ή vice versa… στενή μπλούζα με φαρδύ παντελόνι.
Η αγαπημένη μόδα των 90’s επιστρέφει δυναμικά με μια πιο εκλεπτυσμένη μορφή.
Επιτηδευμένα φαρδιά ρούχα που όμως έρχονται για να δώσουν την νότα της απελευθέρωσης και όχι του εγκλωβισμού. Ο συνδυασμός που προτείνουμε είναι είτε με αρβυλάκια που τόσο αγαπάμε γι’ αυτόν τον καιρό ή με μοκασίνια για να δώσουν μια πιο στυλιζαρισμένη άποψη.

RXINR

MATZIELLO

 

Lets classic things up

Έχεις πάντα την επιλογή να μείνεις πιστός στο στυλ που αγαπάς και δεν αποχωρίζεσαι: ένα T-shirt, ένα jean, τα αγαπημένα sneakers και ready to rumble. Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν, ερχόμαστε να βάλουμε την έξτρα πινελιά. Βάλε αξεσουάρ! Από κοσμήματα μακριά κολιέ ή βραχιόλια (μπόλικα) ή ακόμη και μερικά δαχτυλίδια. Και αν και αυτό κάπως σε τρομάζει, μην ανησυχείς κρύβουμε κι άλλον άσσο στο μανίκι του στυλ· επέλεξε έναν σκούφο ή ένα μαντίλι, μιας και το κρύο κρατάει ακόμα, σε έντονο χρώμα. Το λαχανί, το κίτρινο και το ροζ είναι must.

THE REAL JIMMYQ

 

 

 

 

 

Millennial, με background στη μόδα και MA στο Fashion
& Luxury Brand Management στο Istituto Marangoni,
δημιουργεί τη F_AIM το πρώτο fashion consulting
agency στην Ελλάδα, με εκλεπτυσμένη αισθητική,
έμπνευση, επιχειρηματικό δαιμόνιο και εξειδικευμένες
γνώσεις στα fields : creation of strategy, buying, branding
και social media. zoi@faimagency.com

 

 

 

 

 

 

Written by The B.Mag