TALKING HEADS: Νέα από τον κόσμο των μαλλιών

Περίεργες, ευτράπελες και αξιομνημόνευτες ειδήσεις που τράβηξαν την προσοχή μας αυτήν την περίοδο. Ας τις απολαύσουμε…

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

 

 

GIANNIS: Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


Σύμφωνα με το αμερικανικό ανδρικό περιοδικό GQ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ό άντρας της χρονιάς για το 2021. Το κείμενο που συνοδεύει την πρώτη θέση του Γιάννη μας στη σχετική λίστα γράφει: «Μπορεί να μην θέλει να είναι το νέο πρόσωπο του NBA, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, χάρη στην ιστορία του που αποτελεί πηγή έμπνευσης, την απαράμιλλη αποφασιστικότητά του κατά τη διάρκεια των αγώνων και φυσικά την εντυπωσιακή του εμφάνιση». Άλλη μια πρωτιά για τον πιο διάσημο Έλληνα στον κόσμο αυτήν τη στιγμή, και δεν μπορούμε παρά να πλημμυρίζουμε από περηφάνια!

 

Η ΚΡΥΦΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ PETE DAVIDSON

Kate Beckinsale, Ariana Grande, Margaret Qualley, Kaia Gerber, Phoebe Dynevor (η πρωταγωνίστρια του Bridgerton) και τώρα πλέον η Kim Kardashian είναι μερικές από τις κατακτήσεις του 27χρονου κωμικού ηθοποιού Pete Davidson. Το Χόλιγουντ αναρωτιέται με κυνικό τρόπο «τι του βρίσκουν;», αλλά η απάντηση βρίσκεται στο γεγονός ότι ο Pete είναι ένας πολύ διασκεδαστικός τύπος που φέρεται σαν τζέντλεμαν στις γυναίκες. Ανεπιτήδευτος και με χύμα εμφάνιση, αποτελεί εξαίρεση στον «πλαστικό» κόσμο της showbiz και αυτό είναι κάτι που εκτιμάται!

 

ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΤΟΥ GEORGE

Παρά τις πρόσφατες εμφανίσεις του χωρίς facial hair και παρά τον κόπο του να απαλλαγεί από το τεράστιο μούσι που άφησε για τις ανάγκες της ταινίας «The Midnight Sky», ο George Clooney δείχνει ότι δεν μπορεί να αντέξει για πολύ καιρό το totally clean look. Σε δημόσια εμφάνισή του στο L.A. τον Νοέμβριο, ο Αμερικανός σταρ επιδεικνύει ένα υπέροχο και περιποιημένο τύπου pencil μουστάκι, το οποίο τον γοητεύει αφάνταστα.

 

PEAKY BLINDERS ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ!

Όλα δείχνουν ότι η 6η σεζόν της αγαπημένης σειράς θα έρθει πολύ νωρίτερα απ΄όσο αρχικά υπολογιζόταν. To Peaky Blinders και η αιματοβαμμένη ιστορία της οικογένειας Shelby επιστρέφει τον Ιανουάριο του 2022 στις οθόνες μας και περιμένουμε με αγωνία το πώς θα διαχειριστεί το σενάριο τον ξαφνικό χαμό της Helen McCrory που υποδυόταν τη θεία Polly, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ολοκλήρωσε τις σκηνές της πριν φύγει από τη ζωή. Πέραν της 6ης σεζόν, η παραγωγή έχει δεσμευτεί ότι θα ακολουθήσει και μια ταινία που θα ολοκληρώσει την εποποιία των Peakys.

 

Ο ELVIS ΚΑΙ Ο AUSTIN

Στα σκαριά βρίσκεται η βιογραφική ταινία για τον Elvis Presley, την οποία υπογράφει ο σπουδαίος Αυστραλός σκηνοθέτης Baz Luhrman (Moulin Rouge, The Great Gatsby). Για τον ρόλο του «Βασιλιά» Elvis επιλέχθηκε ο 30χρονος Αμερικανός ηθοποιός Austin Butler, γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες Once Upon a Time In Hollywood και The Dead Don’t Die. Στο καστ βρίσκεται και ο Tom Hanks, ο οποίος υποδύεται τον Colonel Tom Parker, τον περίφημο μάνατζερ του Elvis. Περιμένουμε εναγωνίως…

 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ «IVAN DRAGO»

O Σουηδός ηθοποιός και master των πολεμικών τεχνών Dolph Lundgren, αποφάσισε να αποκαλύψει όλα τα παρασκήνια από την ταινία Rocky IV, που τον έκανε θρύλο τη δεκαετία των 80s. Ταυτόχρονα μιλάει για το πτυχίο του χημικού μηχανικού από το ΜΙΤ, για το γεγονός ότι μιλάει 6 γλώσσες και για το πώς καταφέρνει στα 64 του να έχει ένα τόσο ρωμαλέο σώμα. Το ντοκιμαντέρ θα φέρει τον τίτλο “Dolph” και αναμένεται στο Netflix το 2022.

 

 

 

 

 

 

 

Written by The B.Mag