COVER STORY: The Man of here and now is THE SEB MAN

Μία σειρά περιποίησης για τον άνδρα που αναγνωρίζει τη σύγχρονη έννοια της αρρενωπότητας και επιδιώκει να απαγκιστρωθεί από τα στερεότυπα του παρελθόντος…

Επιμέλεια: Πάνος Μπόμπολας

 

Το Sebastian Professional, το brand περιποίησης και styling μαλλιών επαγγελματικών προδιαγραφών σε κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο, έχει συστήσει μία νέα κατεύθυνση για τον ΑΝΔΡΑ.

Το SEB MAN εστιάζει στους σύγχρονους, πολυάσχολους άνδρες της γενιάς των Millennials και της Generation Ζ. Είναι μία από τις πρώτες σειρές περιποίησης που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των ανδρών για τη νέα εποχή και την αναθεώρηση των στερεοτύπων που μας κρατούν αγκιστρωμένους στο παρελθόν.

Αυτό που διαφοροποιεί το SEB MAN από τα άλλα σύγχρονα brand περιποίησης μαλλιών είναι η συνειδητοποίηση ότι οι νεαροί άνδρες του σήμερα δεν επιθυμούν να καθορίζονται μόνο από έναν ρόλο.

Ο άνδρας Millennial είναι παιδί της πόλης, trendy και δραστήριος και ανήκει στη «γενιά των slashers», που έχουν πολλές δουλειές και ενασχολήσεις ταυτόχρονα. Αυτός ο άνδρας απαιτεί άνεση, απλότητα και ποιότητα, ώστε να μπορεί να προσαρμόζεται πιο άμεσα στην πολυάσχολη καθημερινότητά του.

Ως ανταπόκριση σε αυτό το κάλεσμα, το SEB MAN παρέχει μια σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών, styling και grooming για απόλυτη ευκολία, ειδικά σχεδιασμένα για τον σύγχρονο άνδρα που αρνείται να εγκλωβιστεί σε στερεότυπα.

 

Το SEB MAN παρουσιάζει μια αποκλειστική σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών, styling και grooming, που αποτελεί την καθημερινή ενεργειακή τόνωση για τους ανεπιτήδευτα cool και δραστήριους άνδρες:

 

Περιποίηση μαλλιών

The Multi-Tasker: Προϊόν 3 σε 1 που καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά, τα γένια, αλλά και το σώμα! Ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών.

 

The Purist: Αντιπιτυριδικό σαμπουάν που καθαρίζει και αναζωογονεί τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

 

The Smoother: Θαυματουργό conditioner που ξεβγάζεται εύκολα. Προσφέρει ενυδάτωση και ελαστικότητα.

 

The Cooler: Αναζωογονητική λοσιόν χωρίς ξέβγαλμα, που χαρίζει αίσθηση τόνωσης και φρεσκάδας, διαμόρφωση, όγκο και σώμα στα μαλλιά.

 

The Boss: Σαμπουάν για αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών. Ιδανικό για άντρες με λεπτή τρίχα. Κάνει τα μαλλιά αισθητά πιο πλούσια και με περισσότερο όγκο.

 

The Joker: Υβριδικό ξηρό σαμπουάν 3 σε 1 για αναζωογόνηση, διαμόρφωση και αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών.

 

The Booster: Λοσιόν χωρίς ξέβγαλμα, που ενεργοποιεί την τρίχα χαρίζοντας πιο πλούσια και αισθητά πιο πυκνά μαλλιά από την πρώτη φορά. Διαμορφώνει τα μαλλιά και τους χαρίζει πυκνότητα, δίνοντάς σας την αίσθηση ότι έχετε έως και 6.000 περισσότερες τρίχες.

 

 

 

Styling

The Hero: Ευέλικτο υγρό κερί που μπορεί να δουλευτεί ξανά ανά πάσα στιγμή, όλη μέρα, και χαρίζει στιλπνό τελείωμα, ισχυρό κράτημα και λάμψη.

 

The Dandy: Πομάδα για ελαφρύ κράτημα, η οποία προσφέρει λαμπερό και προσεγμένο αποτέλεσμα.

 

 

The Sculptor: Πηλός που χαρίζει ματ αποτέλεσμα, κράτημα που διαρκεί και υφή στα μαλλιά.

 

 

The Player: Gel για μεσαίο κράτημα και απόλυτο έλεγχο, το οποίο απλώνεται εύκολα σε όλα τα μαλλιά.

 

The Fixer: Σπρέι μαλλιών που μπορεί να δουλευτεί ξανά ανά πάσα στιγμή, με ισχυρό κράτημα και προστασία κατά της υγρασίας που διαρκεί 24 ώρες. Ιδανικό για φιξάρισμα και styling.

 

 

 

 

Grooming

The Groom: Έλαιο grooming για απαλότητα, διαμόρφωση και λάμψη. Μοναδική σύνθεση με σπόρους σταφυλιού, jojoba, αμύγδαλο και έλαιο argan, για έλεγχο, διαμόρφωση και λάμψη.

 

 

The Gent: Καταπραϋντικό balm για μετά το ξύρισμα. Προσφέρει ενυδάτωση και αίσθηση φρεσκάδας. Ενυδατική λοσιόν που ανακουφίζει άμεσα από την ενοχλητική αίσθηση καύσου που μπορεί να εμφανιστεί με το ξύρισμα.

 

The Protector: Απαλό gel ξυρίσματος για εύκολη εφαρμογή και εύκολο ξύρισμα, κατάλληλο για γένια κάθε μήκους.

 

Συνολικά, πρόκειται για μία εντυπωσιακή σειρά προϊόντων, που είναι εμπλουτισμένη με γκουαρανά -ένα φυτό γνωστό ως φυσική πηγή ενέργειας, τόνωσης και αντοχής. Η αίσθηση απογειώνεται με ένα πολυδιάστατο άρωμα με πρωτότυπα τολμηρό χαρακτήρα χάρη στο πικάντικο άρωμα του πιπεριού που ισορροπεί μοναδικά με τη φρεσκάδα του περγαμόντου και τη ζεστασιά του κεχριμπαριού. Το αποτέλεσμα: ένα ξυλώδες, ανατολίτικο, πικάντικο άρωμα που ξεχωρίζει, για τον σύγχρονο άνδρα.

 

 

Μάθετε περισσότερα στο:
https://www.sebastianprofessional.com/elGR/sebmanmission
Ακολουθήστε το SEB MAN στο Instagram: @sebmanofficial

 

 

 

 

 

Written by The B.Mag