ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: AVEDA INVATI MEN – The Natural Solution

Η Aveda επιστρατεύει τα θαυματουργά υλικά της Μητέρας Φύσης για να προτείνει την πιο αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της ανδρικής τριχόπτωσης. Το σύστημα Invati Men™  είναι εδώ για να το γνωρίσετε καλύτερα!

Επιμέλεια: Πάνος Μπόμπολας

 

Η σειρά προϊόντων Invati Men διαθέτει ισχυρά φυσικά συστατικά, εμπνευσμένα από την Αγιουρβέδα. Το άμλα (ινδικό φραγκοστάφυλο) και ο κουρκουμάς, γνωστά εδώ και χιλιετίες για την δύναμη τους, αποτελούν τη βάση του συστήματος Invati Men, το οποίο συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση της τριχόπτωσης*.

Δεν είναι τυχαίο ότι κατά τη διάρκεια της σχετικής κλινικής έρευνας, 4 στους 5 άνδρες δήλωσαν ότι νιώθουν τα μαλλιά τους ισχυρότερα και πυκνότερα!**

 

Το σύστημα Invati Men™ αποτελείται από:

Invati MenNourishing Exfoliating Shampoo 250ml
Απολεπίζει και αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής και ενισχύει τη πύκνωση των μαλλιών. Περιέχει σαλικυλικό οξύ από wintergreen, απολεπίζει το τριχωτό και απομακρύνει σμήγμα και υπολείμματα styling που μπορεί να φράζουν τους πόρους.

 

Invati MenScalp Revitalizer 125ml
Πρόκειται για μια καθημερινή leave-in θεραπεία με άμλα για άμεση πύκνωση της τρίχας από τη ρίζα, βοηθώντας παράλληλα να διατηρήσετε τα μαλλιά που έχετε περισσότερο. Όταν εφαρμόζεται με μασάζ, αυξάνεται η μικροκυκλοφορία και αναζωογονείται το τριχωτό της κεφαλής χάρη στο ισχυρό σύμπλεγμα φυτικών ενεργών συστατικών όπως βιολογικός κουρκουμάς, καφεΐνη, φυτικά βλαστοκύτταρα και ginseng.

 

  • Το άρωμα του Invati Men είναι ένα αναζωογονητικό μείγμα αιθέριων ελαίων πιστοποιημένου βιολογικού κέδρου και ελάτου καθώς και άλλων αγνών βοτάνων.
  • To σύστημα Invati Menσυσκευάζεται σε HDPE ανακυκλωμένο πλαστικό, που είχε χρησιμοποιηθεί 75% και 25% βιοπλαστικό (96% φυτικό και 4% πετροχημικό) και σε χάρτινη συσκευασία από 100% ανακυκλωμένο χαρτοπολτό.

 

*Μειώνει τη τριχόπτωση που οφείλεται στο σπάσιμο κατά το βούρτσισμα
**Αποτελέσματα κλινικής έρευνας 12-εβδομάδων σε 102 καταναλωτές μετά από 4 εβδομάδες χρήσης του συστήματος invati menTM

 

INFO

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Aveda:

@AVEDAGREECE #AVEDAGR

www.aveda.gr

 

 

ΟΙ 5 ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ AVEDA

  1. Χρησιμοποιεί συστατικά φυσικής προέλευσης
  2. Cruelty Free – Δεν κάνει ποτέ δοκιμές σε ζώα και είναι Vegan brand
  3. Smells like Aveda – Αγνά αρώματα λουλουδιών & φυτών
  4. Περιβαλλοντική Ευθύνη – Παραγωγή με 100% αιολική ενέργεια
  5. Συσκευασίες από Ανακυκλωμένα Υλικά

 

 

 

 

 

Written by The B.Mag