GADGETS – TOMORROW’S TECH

Τα πιο hot gadgets της αγοράς σε προσκαλούν σε ένα αξέχαστο ταξίδι στον μαγικό κόσμο της τεχνολογίας. Όχι μόνο βελτιώνουν την καθημερινότητά σου, αλλά σου φτιάχνουν και τη διάθεση με την υψηλή τους νοημοσύνη.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

 

 

iROBOT ROOMBA J7+

Διαθέτοντας τεχνολογία Imprint Smart Mapping, αυτή η ρομποτική σκούπα μαθαίνει, χαρτογραφεί και προσαρμόζεται στο σπίτι σου. Ανιχνεύει ακόμη και καθημερινά αντικείμενα στο πάτωμα, όπως καλώδια, κάλτσες και παντόφλες! Επιπλέον, το iRobot Roomba j7+ περιλαμβάνει PrecisionVision Navigation και νέο σύστημα Genius 3.0 Home Intelligence για αναγνώριση αντικειμένων. Στη συνέχεια θα μετακινηθεί γύρω τους και αν εντοπίσει ένα άγνωστο αντικείμενο, θα στείλει μια φωτογραφία του στο κινητό σου. Ειδικά μικρά σκουπάκια στις άκρες του ρομπότ, καθαρίζουν και τα πιο δύσκολα σημεία.
www.irobot.com.gr

 

GAZEON AIRPODS WIRELESS CHARGING CASE

Προστάτεψε και φόρτισε με ευκολία τα Airpods σου, με μια θήκη που προσφέρει υψηλή ποιότητα κατασκευής και μπόλικη τεχνολογία. Η βάση φόρτισης Gazeon εξαλείφει την ανάγκη για καλώδια και φορτιστές, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τα Airpods σου μέσα σε αυτή και να τα τοποθετήσεις στη θέση φόρτισης. Επιπλέον, η ίδια θήκη είναι ιδανική και για συσκευές που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση. Τα Airpods φορτίζουν μέσα σε πολύ σύντομο χρόνο και είναι έτοιμα για να πάρεις μαζί σου. Τόσο απλά!
www.amazon.com

 

THODIO .50 CAL AMMO CAN BOOMBOX

Το Thodio .50 Cal Boombox είναι το πιο ξεχωριστό Bluetooth ηχείο που θα βρεις σήμερα. Ασύρματο, με πρωτότυπο σχεδιασμό και τεράστια ηχεία, αυτό το boombox θα σε κάνει να νιώσεις ράπερ! Η ονομασία του διόλου τυχαία, καθώς το .50 Cal Ammo Boombox είναι κατασκευασμένο από αυθεντική θήκη πυρομαχικών με διάμετρο .50. Το ηχείο είναι ενισχυμένα με Kevlar για να αντέχει στις κακουχίες, λειτουργεί με μπαταρίες, διαθέτει WiFi σύνδεση, αλλά και υποδοχή USB για να παίζεις μουσική από εξωτερικό δίσκο.
store.thodio.com

 

GHOST VAPES MV1 DRY HERB VAPORIZER

Οι ατμιστές θα χαρούν ιδιαίτερα με την κυκλοφορία του νέου GHOST Vapes MV1 Dry Herb Vaporizer. Το καινούργιο mod είναι διαφορετικό από όλα τα άλλα, καθώς είναι ειδικά κατασκευασμένο για να παρέχει την δυνατότητα άτμισης βοτάνων όπως το χαμομήλι (ξέρουμε που πήγε το μυαλό σου). Με ειδική τεχνολογία που εγγυάται την πλήρη απόλαυση του βοτάνου και των αρωμάτων του και 6 ρυθμίσεις θερμοκρασίας, το MV1 Dry Herb Vaporizer διαθέτει στιβαρή κατασκευή και πολύ μικρό βάρος.
www.ghostvapes.com

 

PANASONIC LUMIX DMC-GF7K

Η LUMIX DMC-GT7K είναι η τέλεια φωτογραφική μηχανή για selfies! Σωστά, διάβασες, με τη συγκεκριμένη LUMIX θα μπορείς να τραβάς άνετα φωτογραφίες selfie χάρη στην ειδική τοποθέτηση του κλείστρου της. Η συμπαγής mirrorless διαθέτει επίσης τύπο φακού LUMIX G Vario 12-32mm/F3.5-5.6, αισθητήρα Digital Live Mos, καθώς και σύνδεση Wi-Fi για να μοιράζεσαι τις φωτογραφίες σου με ευκολία.
www.intertech.gr

 

POWER BANK ASUS ZENPOWER


Ένα καλό powerbank πάντα αποδεικνύεται σωτήριο, είτε το χρησιμοποιείς καθημερινά είτε το χρειάζεσαι για κάποιο ταξίδι. Το Asus Zenpower είναι το τέλειο powerbank για «βαριά χρήση» και απευθύνεται σε όσους δεν σταματούν να ασχολούνται με το smartphone τους. Είναι μικρό σε μέγεθος, άρα είναι εύκολο στη μεταφορά ενώ η χωρητικότητα των 10.050 mAh θα αποδειχθεί σωτήρια οποιαδήποτε στιγμή κι αν την χρειαστείς.
www.asus.com

 

 

TOMORROW’S TECH

 

FACEBOOK X RAY-BAN STORIES
Το Facebook βρίσκεται ήδη στην οθόνη και στην τσέπη μας. Με τα smart glasses Ray-Ban Stories φιλοδοξεί να βρεθεί και στο πρόσωπό μας!

Σχεδιασμένα με βάση το κλασικό μοντέλο Wayfarer της Ray-Ban, αυτά τα γυαλιά διαθέτουν διπλή κάμερα 5 MP για λήψεις χωρίς τη χρήση smartphone. Επιπλέον, τραβούν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης (2.592 x 1.944) μαζί με βίντεο ποιότητας 1.184 x 1.184 στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Η κάμερα προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιοδήποτε περιβαλλοντικό φως γύρω σου, ενώ από τα διακριτικά σχεδιασμένα ηχεία τους αναπαράγουν μουσική και τηλεφωνικές κλήσεις μόνο για τα αυτιά σου!

HEY FACEBOOK!
Τα Facebook X Ray-Ban Stories διαθέτουν 3 μικρόφωνα για τη λήψη ήχου προς όλες τις κατευθύνσεις και με την τεχνολογία ανοιχτής ακρόασης μπορείς να ξεκινήσεις την εγγραφή βίντεο απλά λέγοντας “Hey Facebook”!
Θα κυκλοφορήσουν μέσα στους προσεχείς μήνες και αναμένεται να εξελιχθούν στο απόλυτο Christmas present.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by The B.Mag