DECO: Ergonomy & Style

Είτε έχεις έναν μικρό χώρο που θες να τον εκμεταλλευτείς στο έπακρο, είτε απλώς θες να βελτιώσεις τον τρόπο με τον οποίο δουλεύεις, η εργονομία είναι η μαγική λέξη που θα σε κατευθύνει στις σωστές επιλογές.

 

 

Wine Wall Rack

Είναι πολλοί οι μπαρμπέρηδες που κερνάνε τους πελάτες τους ένα ποτό κατά τον ερχομό ή ακόμη και κατά την διάρκεια της παραμονής τους. Για αυτό προτείνουμε μέσα στον χώρο να προσθέσεις μια μοντέρνα στήλη τοίχου για ποτά. Το μοντέρνο design μπορεί εύκολα να εναρμονιστεί με την διακόσμηση του χώρου, ενώ η εύκολη πρόσβαση στα μπουκάλια θα διευκολύνει την διαδικασία του καλωσορίσματος.
www.innovationplus.gr

 

 

Minimalist Wall Clock

Ένα ρολόι είναι πάντα ένα καλό διακοσμητικό. Στην περίπτωση που ο χώρος είναι πολύ φορτωμένος, καλό θα ήταν να επιλέξεις κάποιο σε λιτό στιλ για να μην επιβαρύνει περισσότερο το μάτι. Το ρολόι μπορεί να κεντράρει σε ένα άδειο τοίχο ή να συμμετέχει σε μια σύνθεση με άλλα ρολόγια πρωταγωνιστώντας στην διακόσμηση του μαγαζιού. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πηγαίνει σωστά γιατί πέρα από τον εικαστικό του χαρακτήρα είναι το αξεσουάρ που δεν μας αφήνει να χάνουμε τα ραντεβού μας.
www.etsy.com

 

Safety razor shaving brush stand

Η εργονομία συνδυάζεται με το φυσικό ξύλο. Ένα τέτοιο stand που θα φιλοξενεί τα εργαλεία που χρησιμοποιείς καθημερινά, είναι ιδανικό για να τα έχεις όλα σε ένα μέρος. Το εικονιζόμενο είναι ξύλινο, περιέχει 4 θήκες για πινέλα και ακόμη 4 για ξυράφια. Στο εμπόριο θα βρεις διάφορα stands για φαλτσέτες, ακόμη και για τις ξυριστικές, τα οποία θα κάνουν την καθημερινή εργασία περισσότερο οργανωμένη. Επιπλέον, θα δώσουν και μια όμορφη, διακοσμητική πινελιά στο πάγκο εργασίας σου.
www.etsy.com

 

Woodsman Wood Axe Table

Το τραπέζι υποδοχής οφείλει να τραβάει το βλέμμα και να δίνει την πρώτη, καλή εντύπωση που θέλουν όλοι να εισπράττουν από εκείνους που μπαίνουν στον χώρο τους. . Το Woodsman Wood Axe Table είναι φτιαγμένο στο χέρι, από ξύλο καρυδιάς και στηρίζεται πάνω σε 4 τσεκούρια. Τα ξύλινα αντικείμενα προσδίδουν ζεστασιά στον χώρο, ενώ όταν φέρουν πρωτότυπες λεπτομέρειες, όπως το συγκεκριμένο, τότε απογειώνουν τον χώρο και εντυπωσιάζουν.
www.duffylondon.com

 

 

Music Speaker Stack Wallpaper

Μια πολύ καλή επιλογή για να ανανεωθεί ένας χώρος και να αποκτήσει προσωπικότητα είναι η ταπετσαρία. Το Music Speaker Stack Wallpaper πρόκειται για ένα πόστερ μεγάλων διαστάσεων, ιδανικό για τους λάτρεις της μουσικής. Στο internet υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία τέτοιων ταπετσαριών με διαφορετικές απεικονίσεις, όπως πόλεις, κτίρια, τοπία, κλπ. Αυτές οι ταπετσαρίες δίνουν την αίσθηση του βάθους, ξεγελούν το μάτι και διακοσμούν τον χώρο με πρωτοτυπία.  www.notonthehighstreet.com

 

 

Contemporary Tiered Bookcase

Το πιο σημαντικό στην βιβλιοθήκη είναι ο σχεδιασμός τους. Μετά, ακολουθούν τα υλικά κατασκευής που δίνουν και τον χαρακτήρα της.  Οι μεταλλικές βιβλιοθήκες αποτελούν μια εργονομική προσθήκη σε ένα μοντέρνο κουρείο και στα ράφια τους μπορούν να τοποθετηθούν βιβλία, προϊόντα, αξεσουάρ και διακοσμητικά στοιχεία. Η διακόσμηση των ραφιών βασίζεται καθαρά στην αισθητική του υπόλοιπου χώρου.
www.overstock.com

 

 

Dreamer’s Mid-Century Reclining Chair

Οι αναπαυτικές, μεγάλες πολυθρόνες σε κλασικές αποχρώσεις δέρματος είναι πάντα μια καλή επιλογή. Μπορείτε να τις συνδυάσετε με ένα καναπέ ανάλογου ύφους ή να τις τοποθετήσετε μόνες τους στην είσοδο μαζί με κάποιο βοηθητικό τραπέζι γεμάτο βιβλία, περιοδικά και εφημερίδες. Θυμηθείτε ότι όσοι περιμένουν πρέπει να νιώθουν σα να βρίσκονται στο σπίτι τους. www.seanwoolsey.com

 

 

 

 

 

Written by The B.Mag