ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ – AVEDA INVATI MEN: Η φυσική λύση για την ανδρική τριχόπτωση

Το πρόβλημα, πανάρχαιο, άρα και η λύση πρέπει να βασίζεται στη σοφία των αρχαίων χρόνων.

Τα ισχυρά φυσικά συστατικά, εμπνευσμένα από την ολιστική πρακτική της Αγιουρβέδα, άμλα (ινδικό φραγκοστάφυλο) και κουρκουμάς, γνωστά εδώ και χιλιετίες για τη θεραπευτική τους δύναμη, αποτελούν τη βάση του συστήματος Invati Men™, της AVEDA, που συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση της ανδρικής τριχόπτωσης που προκαλείται από το σπάσιμο της τρίχας κατά το βούρτσισμα. Πόσο αποτελεσματικά; Μετά από κλινική έρευνα 12 εβδομάδων σε 102 καταναλωτές, και μετά από 4 εβδομάδες χρήσης του συστήματος Invati Men, 4 στους 5 άνδρες δήλωσαν ότι νιώθουν τα μαλλιά τους ισχυρότερα και πυκνότερα!

 

Γνωρίστε το σύστημα Invati Men™:

Invati Men™ Nourishing Exfoliating Shampoo 250ml 

Κάνει ήπια απολέπιση στο τριχωτό της κεφαλής, δίνοντας ανάσα στους θύλακες για να ενισχύσει την πύκνωση των μαλλιών. Περιέχει σαλικυλικό οξύ από wintergreen, και με τη σύνθεσή του απολεπίζει και απομακρύνει σμήγμα και υπολείμματα styling που μπορεί να φράζουν τους πόρους.

Invati Men™ Scalp Revitalizer 125ml 

Είναι μια καθημερινή leave-in θεραπεία με άμλα, για άμεση πύκνωση της τρίχας από τη ρίζα, βοηθώντας παράλληλα τη διατήρηση των μαλλιών σας. Όταν εφαρμόζεται με μασάζ, αυξάνεται η μικροκυκλοφορία και αναζωογονείται το τριχωτό της κεφαλής, χάρη στο ισχυρό σύμπλεγμα φυτικών ενεργών συστατικών (βιολογικός κουρκουμάς, καφεΐνη, φυτικά βλαστοκύτταρα και ginseng).

Όσο για το άρωμα του Invati Men™, έχει κι αυτό, όπως όλα τα προϊόντα της Aveda, τη δική του, ξεχωριστή σφραγίδα: πρόκειται για ένα αναζωογονητικό μείγμα από αιθέρια έλαια πιστοποιημένου βιολογικού κέδρου και ελάτου, και άλλων αγνών βοτάνων.

 

To Invati Men™ συσκευάζεται σε HDPE ανακυκλωμένο πλαστικό που είχε χρησιμοποιηθεί 75% και 25% βιοπλαστικό (96% φυτικό και 4% πετροχημικό) και σε χάρτινη συσκευασία από 100% ανακυκλωμένο χαρτοπολτό.

 

 

 

 

 

Written by The B.Mag