TALKING HEADS: Νέα από τον κόσμο των μαλλιών

Περίεργες, ευτράπελες και αξιομνημόνευτες ειδήσεις που τράβηξαν την προσοχή μας αυτήν την περίοδο. Ας τις απολαύσουμε…

Από τον Πάνο Μπόμπολα

 

 

O ADAM SANDLER ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ

Σε πρόσφατη εμφάνισή του στο talk show «Jimmy Kimmel Live!», ο Sandler παραδέχτηκε ότι δεν του πάει το μούσι, ότι οι φίλοι του τον εκλιπαρούν να το κόψει και ότι το άφησε για τις ανάγκες ενός νέου ρόλου. Ο 54χρονος ηθοποιός αναμένεται να πρωταγωνιστήσει ως scouter παικτών σε μια μπασκετική ταινία την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει ο LeBron James. Από τη μεριά μας, περιμένουμε με αγωνία να ξυριστεί ο Sandler, όχι γιατί θεωρούμε άσχημο το μούσι του, αλλά γιατί αυτό θα σημαίνει ότι η ταινία τελείωσε και έρχεται στις αίθουσες!

 

ΦΑΛΑΚΡΟΣ THOR;

Εντύπωση προκάλεσαν οι παπαρατσικές φωτογραφίες που δείχνουν τον Christian Bale με μαλλί-γουλί. Έχουμε συνηθίσει από τον σπουδαίο ηθοποιό να αλλάζει τελείως την εμφάνισή του για τις απαιτήσεις ενός ρόλου, αλλά αυτή τη φορά γυρίζει τη νέα ταινία Thor και περιμέναμε να αφήσει μαλλί και όχι να το πετσοκόψει. Η απάντηση ήρθε από τον μάνατζέρ του, ο οποίος τόνισε ότι ο Bale ξύρισε το κεφάλι του ώστε να εφαρμόζουν πιο εύκολα τα extensions και τα διάφορα προσθετικά που απαιτεί το hair style του Thor. Έτσι, μάλιστα…

 

ΤΡΙΧΕΣ ΜΕ ΑΛΚΟΟΛ!

Η αγγλική κοινωνία ανέκαθεν είχε πρόβλημα με την υπερκατανάλωση αλκοόλ. Το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης αποφάνθηκε ότι το 35% των τροχαίων περιστατικών οφείλεται στο αλκοόλ, ενώ η ζημιά για τα ασφαλιστικά ταμεία της χώρας εξαιτίας της εν λόγω παθογένειας φτάνει τα 80 δις ευρώ! Στην προσπάθειά της να μετριάσει το πρόβλημα, η αγγλική αστυνομία προσέθεσε στους ελέγχους της και το αλκοτέστ μέσω τριχών της κεφαλής, καθώς βρέθηκε επιστημονικά ο τρόπος διάγνωσης της αλκοόλης στα μαλλιά! Παρόλα αυτά, το “τριχοαλκοτέστ” έχει περιθώριο σφάλματος 15 με 20%.

 

TIGER DAMON

Προφανώς επηρεασμένος από την επιτυχία του «Tiger King» (είναι στο Netflix, δες το οπωσδήποτε εάν σου ξέφυγε), ο Damon Albarn εμφανίστηκε όχι μόνο με mullet στα μαλλιά, αλλά και με γενικότερο hillbilly outfit. Ο άνθρωπος που επηρέασε δραστικά την ποπ μουσική στα 90ς με τους Blur και στα 00ς με τους Gorillaz, δείχνει να επηρεάζεται από μια παροδική (;) μόδα. Ακόμα κι έτσι πάντως, δείχνει να διατηρεί την εκκεντρική καλλιτεχνική του αύρα.

 

CONDITIONER ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ

Επειδή κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι άλλο θα μας φέρει αυτή η περίεργη εποχή που ζούμε, ας έχουμε κατά νου και αυτήν την πληροφορία: Σε περίπτωση πυρηνικής έκρηξης, μην χρησιμοποιήσετε conditioner! Σε έκθεση που δημοσιοποίησε το Αμερικανικό Ινστιτούτο Πυρηνικής Ενέργειας, διαβάζουμε ότι για να ξεπλυθεί από το ανθρώπινο σώμα η ραδιενεργή σκόνη που περιέχει ουράνιο και πλουτώνιο, χρειάζεται πολύ νερό και σαπούνι. Επίσης, απαγορεύεται αυστηρά η χρήση conditioner διότι, λόγω της σύνθεσής του, δεσμεύει τα ραδιενεργά συστατικά, με κίνδυνο να εισχωρήσουν μέσω του δέρματος στον ανθρώπινο οργανισμό.

 

THE FABULOUS DRAKE BEARD

Ο περίφημος τραγουδιστής έχει δημιουργήσει ένα image συνυφασμένο με το μούσι του. Τη μία και μοναδική φορά που τόλμησε να το κόψει (για τις ανάγκες ενός ρόλου σε ταινία) το 2016, οι fans του εξαγριώθηκαν. Αυτή τη φορά, οι φήμες θέλουν το Drake να ξυρίζει ξανά το πυκνό και περιποιημένο μούσι του για ένα videoclip που -όπως λέει ο μάνατζέρ του- θα κάνει αίσθηση. Περιμένουμε…

 

 

 

 

 

Written by The B.Mag