GROOMING: Scent of a man

Εκλεκτές προτάσεις για αρώματα που θα προσδώσουν φρεσκάδα και αρρενωπότητα στην αύρα σου.

 

 

GUCCI, A MIDNIGHT STROLL
Ο αρωματοποιός Alberto Morillas δημιούργησε μόλις πέρυσι ένα ξεχωριστό ξυλώδες άρωμα με φρέσκο πικάντικο κεχριμπάρι, καπνιστό βαλσάμικο και κυπαρίσσι.

CARON, POUR UN HOMME DE CARON
Το πρώτο άρωμα αποκλειστικά για άντρες που δημιουργήθηκε το 1934 και παραμένει ακόμα νεανικό με νότες από περγαμόντο, σανταλόξυλο, δεντρολίβανο, amber και tonka beans.

BENTLEY, INTENSE
Ένα πολυτελές πικάντικο άρωμα στο οποίο ξεχωρίζει το γεράνι και το πικάντικο πιπέρι. Ο κέδρος, το σανταλόξυλο και το ανατολίτικο πατσουλί, συμπληρώνουν το αρμονικό αποτέλεσμα.

TOM FORD, NOIR EXTREME EAU DE PARFUM
Ένα πικάντικο, μαγνητικό και εθιστικό άρωμα. Οι νότες της βάσης με το κεχριμπάρι, την βανίλια και το σανταλόξυλο, κορυφώνονται μέσα από τη μαστίχα, τα άνθη πορτοκαλιάς και το τριαντάφυλλο.

DIOR HOMME INTENSE EAU DE PARFUM
Η έντονη ίριδα με την κεχριμπαρένια όψη και την πολυτέλεια του ξύλου, αποπνέει μια ισχυρή γοητεία. Βέτιβερ,  κέδρος και λεβάντα δημιουργούν μια άμεση, αλλά ταυτόχρονα πολύπλοκη αίσθηση.

ARAMIS BY ESTÉE LAUDER (RELEASED IN 1964)
Γεννήθηκε το 1964 και θεωρείται το πρώτο, premium άρωμα που βρέθηκε στα καταστήματα. Είναι ταυτισμένο με την αρρενωπότητα και έχει νότες από περγαμόντο, γιασεμί, πιπέρι και σανταλόξυλο.

PENHALIGON’S, BLENHEIM BOUQUET
Πρωτοεμφανίστηκε το 1902 και αν και θεωρείται ένα unisex άρωμα, έχει αγαπηθεί κατά κύριο λόγο από άντρες, όπως τον Winston Churchill. Με νότες από λεβάντα, περγαμόντο, λεμόνι, πεύκο και κέδρο.

KILIAN PARIS, BLACK PHANTOM EAU DE PARFUM
Ρούμι Καραϊβικής, καφές, βετιβέρ, ζαχαροκάλαμο και σανταλόξυλο, σ’ ένα πολυτελές, επαναγεμιζόμενο και συλλεκτικό μπουκάλι. Η μεγαλοπρεπής συσκευασία προσφέρει και ένα κλειδί για να την ανοίξεις.

GUERLAIN, VETIVER
Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1961 και μετά ξανά το 2000. Ένα κλασικό ξυλώδες άρωμα με μια απαλή καρδιά από εσπεριδοειδή, καπνό, βανίλια και πιπέρι, που εξακολουθούν να λατρεύουν άντρες και γυναίκες.

CAROLINA HERRERA, BAD BOY
Ένα έντονο πικάντικο ανατολίτικο άρωμα, με μοναδικό μπουκάλι σε σχήμα κεραυνού. Άσπρο πιπέρι, γκρέιπφρουτ, φασκόμηλο και κακάο, δημιουργούν ένα βαθύ και γλυκό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

Written by The B.Mag