ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Men in Black by Sens.ùs

Η φιλοσοφία της Sens.ùs, το θαυματουργό νερό του ποταμού Τίβερη και 12 προϊόντα υψηλής ποιότητας που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σου.


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΝΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

 

Η Sens.ùs είναι ένα σχετικά νέο brand -ιδρύθηκε το 2002 στην Ιταλία- το οποίο, όμως, έχει εισέλθει δυναμικά στον χώρο της κοσμετολογίας και της περιποίησης, δημιουργώντας μοναδικής ποιότητας προϊόντα τόσο για τον άνδρα όσο και για τη γυναίκα. Σε αυτήν την παρουσίαση θα γνωρίσουμε καλύτερα τις ανδρικές σειρές της Sens.ùs, όλες τους φτιαγμένες με μεράκι, ιταλική φινέτσα και πρώτης τάξεως φυτικά συστατικά. Είναι καμάρι της εταιρείας το γεγονός ότι όλα της προϊόντα έχουν ως βάση το νερό του ποταμού Τίβερη. Χάρη στις καινοτόμες διαδικασίες απομετάλλωσης, την αντίστροφη ώσμωση και την καταστροφή των βακτηριδίων με τη χρήση υπεριώδους ακτινοβολίας, το νερό εξάγεται και καθαρίζεται σχολαστικά. Με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, η Sens.ùs προσφέρει στον άνδρα τις σειρές Shake Up, Illumyna και Tabu Man. Ας τις γνωρίσουμε καλύτερα…

 

SHAKE UP – COVER UP

Μια σειρά που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τα ανδρικά γκρίζα/λευκά μαλλιά καθώς και γένια. Η ένταση του αποτελέσματος μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί και η κάλυψη γίνεται μόλις σε 20’. Τα γκρίζα/λευκά μαλλιά καθώς και γένια καλύπτονται αποτελεσματικά χωρίς να επηρεάζονται τ’ αντίστοιχα σκούρα. Δημιουργεί ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα και διαρκεί 2 – 4 εβδομάδες χωρίς ανεπιθύμητες αλλαγές χρώματος.

 

ILLUMYNA ANTI AGE SHAMPOO


Σαμπουάν τριπλής δράσης με ταυρίνη: καθαρίζει, τονίζει και ενυδατώνει. Σχεδιασμένο για τη διόρθωση ανεπιθύμητων κίτρινων τόνων σε λευκά ή γκρίζα μαλλιά με πρακτικό, εύκολο και γρήγορο τρόπο. Η φόρμουλα με προστατευτικά και φυσικά ενεργά συστατικά καθαρίζει απαλά, προσθέτει λάμψη και προστατεύει τα μαλλιά.

 

ILLUMYNA HIGH ENERGY SHAMPOO


Σαμπουάν ταυρίνη και menthol. Τρέφει και ενυδατώνει όλους τους τύπους των ανδρικών μαλλιών, αφήνοντάς τα λαμπερά, υγιή και απαλά. Χάρη στην ειδική του του φόρμουλα, αυτό το σαμπουάν συνιστάται ιδιαίτερα για καθημερινή χρήση.

 

ΑΝΔΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ
Τα ταμπού σχετικά με τον ανδρικό καλλωπισμό έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Οι άνδρες της σύγχρονης εποχής δικαιούνται να έχουν τα δικά τους προϊόντα περιποίησης και να τα χρησιμοποιούν για να νιώθουν πιο δυνατοί, πιο νέοι και πιο αρρενωποί. Η Sens.ùs γνωρίζει πολύ καλά αυτήν την ανάγκη και προσφέρει όλα τα κατάλληλα «εργαλεία»!

 

TABU MAN BLACK WAX 4
Μαλακό κερί διαμόρφωσης που καλύπτει φυσικά και διακριτικά τα γκρίζα/λευκά μαλλιά.

 

TABU MAN FLEX WAX 40
Κρεμώδες κερί διαμόρφωσης για να κάνεις «γλυπτική» στα μαλλιά σου. Ισχυρό κράτημα.

 

TABU MAN POMADE 57
Πομάδα με ιδιαίτερα δυνατό κράτημα. Ειδική φόρμουλα που προσφέρει μοναδική λάμψη στα μαλλιά.

 

TABU MAN SHINE WAX 48
Μαλακό κερί που δίνει κίνηση στα μαλλιά. Ειδική φόρμουλα που βοηθά στην ανάκλαση του φωτός, δίνοντας στα μαλλιά απίστευτη λάμψη.

 

TABU MAN SCULPTING BLACK GEL
Μαύρο gel διαμόρφωσης χωρίς οινόπνευμα. Προσφέρει πολύ δυνατό κράτημα και καλύπτει τα λευκά μαλλιά με φυσικό τρόπο. Περιέχει ταυρίνη.

 

TABU MAN MEDIUM BLACK GEL
Μαύρο gel διαμόρφωσης χωρίς οινόπνευμα. Προσφέρει μέτριο κράτημα και καλύπτει τα λευκά μαλλιά με φυσικό τρόπο. Περιέχει ταυρίνη.

 

TABU MAN SCULPTING GEL
Δυνατό gel διαμόρφωσης χωρίς οινόπνευμα. Προσφέρει ισχυρό κράτημα και περιέχει ταυρίνη, η οποία θρέφει τα μαλλιά.

 

TABU MAN UP BLACK 30
Μαύρη χρωστική πούδρα που προσκολλάται στα μαλλιά και ενισχύει τον όγκο και την υφή τους.

 

SENSUS MAN BEARD COLOR

Κρεμώδες gel μόνιμης βαφής χωρίς αμμωνία, που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για γένια. Καλύπτει τις γκρίζες τρίχες και εξουδετερώνει τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους σε μόλις λίγα λεπτά. Η ταυρίνη επιβραδύνει την διαδικασία του γήρατος, ενώ καταπολεμά και τις ελεύθερες ρίζες.

 

 

 

 

Αποκλειστικοί Διανομείς Ελλάδος: Qure International, Διβολή 60, 54352, Θεσσαλονίκη,
Tηλ.: +30 2311 820738
E-mail: info@qureinternational.eu, sales@qureinternational.eu
www.ilovesensus.com

 

 

 

 

 

 

Written by The B.Mag