WE CREATE Virtual Event by Wella Company

Αυτή η «γιορτή της κομμωτικής σκηνής» που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου 2021, θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία από 4 ώρες εκπομπών, σεμιναρίων και στενών συνομιλιών με ηγέτες του κλάδου.

 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑΚΟ EVENT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021!

Στις 25 Απριλίου 2021, η νέοιδρυθείσα εταιρεία Wella Company θα φιλοξενήσει την πρώτη της παγκόσμια ψηφιακή εκδήλωση με τίτλο «We Create». Πρόκειται για μια λαμπερή γιορτή της κομμωτικής τέχνης, η οποία θα υλοποιηθεί μέσω μιας γεμάτης ατζέντας εκπομπών, σεμιναρίων και προσωπικών συνομιλιών.

Στο εν λόγω virtual event θα «πρωταγωνιστήσουν» γνωστά ονόματα του κλάδου, όπως οι Romeu Felipe, Patricia Nikole, Renya Xydis, Robert Eaton, Sonya Dove, Darren Ambrose, Zak Mesquit, Rossano Ferretti, Mark Hayes κ.α.

Το We Create event θα είναι προσβάσιμο σε επαγγελματίες ομορφιάς από όλο τον κόσμο και θα δώσει στο κοινό τη δυνατότητα να επιλέξει τα θέματα! Δύο κανάλια ροής περιεχομένου θα μεταδίδονται ταυτόχρονα και θα είναι διαθέσιμα για προβολή (playback) μετά τη λήξη της ζωντανής εκδήλωσης για έως και ένα μήνα. Και τα δύο κανάλια είναι μια γιορτή της δημιουργικότητας, της έμπνευσης, της επιχειρηματικής, επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης:

  • We Inspire – αυτό το κανάλι θα προβάλλει κορυφαίους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, με περιεχόμενο σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας των shows από την ιδέα μέχρι την τελική εκτέλεση. Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση και ο εορτασμός των νικητών όλων των κατηγοριών του διεθνούς διαγωνισμού TrendVision.
    We Transform – αφιερωμένο σε make over καθημερινών προσώπων[1]προσωπικοτήτων και τη δύναμη της μεταμόρφωσης των μαλλιών. Εδώ θα βρείτε πολλές ευκαιρίες έμπνευσης και ιδέες για το πώς να προσελκύσετε και να διατηρήσετε τους πελάτες με ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο προτάσεων look και επιλεγμένων υπηρεσιών.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ THE B.MAG

Shay Dempsey
Ξεκίνησε τις σπουδές κομμωτικής στο Λονδίνο και σε νεαρή ηλικία άνοιξε το πρώτο του μπαρμπέρικο στο Δουβλίνο. Σήμερα, με εμπειρία άνω των 25 ετών στην παγκόσμια κομμωτική βιομηχανία και πελατολόγιο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τους Alicia Silverstone, Kenneth Brannagh, Kirsten Dunst, Jerry Hall, Helena Christiansen, Heidi Klum και Renee Zellwegger, ο Shay είναι στενός συνεργάτης της Wella Professionals και εξέχον μέλος του Sebastian Professional Design team τόσο στην Ιρλανδία όσο και σε ολόκληρη τη Μεγάλη Βρετανία. Με αναρίθμητα σεμινάρια και shows μέσω του Wella Professionals Studio Dublin, ο Dempsey είναι και ηγέτης του Sebastian Professional Design team για τη φίρμα House of Holland.

 

Diane Cole Stevens
Διεθνώς αναγνωρισμένη Hair Stylist, Entrepreneur, Life Coach και Educator. Είναι ο ιθύνων νους πίσω από την τεράστια επιτυχία του κομμωτηρίου Cole Stevens στη Washington, το οποίο φημίζεται για τα πρωτοποριακά κουρέματα και τις μεταμοντέρνες βαφές. Από το 2004, η Diane συνεργάζεται με τη Wella ως Top Artist and Educator και το 2020 έγινε Πρέσβειρα της σειράς προϊόντων Nioxin. Η δουλειά της ως hair expert και master colorist έχει δημοσιευτεί σε κορυφαία έντυπα όπως Wall Street Journal, The New York Times, Pop Sugar κ.α. Το 2002 δημιούργησε το Cinderella Foundation, ένα ίδρυμα που αναλαμβάνει να διδάξει κοσμετολογία σε μη προνομιούχες γυναίκες της Αφρικής, ώστε να τους προσφέρει επαγγελματικό προσανατολισμό.

 

Η εγγραφή στο We Create event είναι εντελώς δωρεάν και είναι το δώρο της Wella Company σε όλους τους επαγγελματίες της κομμωτικής σκηνής και τέχνης, ενώ η διαδικασία εγγραφής έχει ήδη ξεκινήσει στο www.wellawecreate.com

 

 

 

 

 

 

Written by The B.Mag