ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Signature Costa Azzura by Tom Ford

Ανεξάρτητα από το τι καιρό κάνει εκεί έξω, το νέο άρωμα Signature Costa Azzura από τον Tom Ford αποτελεί το εισιτήριο για τις πιο όμορφες αναμνήσεις από το καλοκαίρι στη Μεσόγειο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ

 

Ο TOM FORD παρουσιάζει το νέο Signature Eau De Parfum COSTA AZZURRA, ένα άρωμα που περιγράφει ιδανικά τις αποδράσεις στην Μεσόγειο, τον θαλασσινό αέρα, τον ήλιο που ζεσταίνει την επιδερμίδα μας, την ανέμελη διάθεση των διακοπών και των στιγμών στην παραλία.

Ανήκει στην οσφρητική κατηγορία Fougére και αν θέλαμε να πούμε τι μας θυμίζει, θα λέγαμε πως αρκεί ένας αρωματισμός για να ταξιδέψουμε σε όλα εκείνα τα ηλιόλουστα πρωινά της ζωής μας, όπου η δροσιά εναλλάσσεται με την ζεστασιά του ήλιου και η απόδραση από τις καυτές αχτίδες του γίνεται κάτω από κέδρους και μουριές σε καταπράσινους λόφους.

Με το COSTA AZZURRA, θα ζωντανέψεις όλες τις καλοκαιρινές αναμνήσεις σου και θα νιώσεις μια υπέροχη ζεστασιά να τυλίγει όλο το σώμα σου. Θα πιστέψεις, ότι βουτάς στις πιο καθαρές και γαλήνιες θάλασσες και θα αισθανθείς το αλάτι να στεγνώνει πάνω στην επιδερμίδα σου. Ο δροσερός συνδυασμός κυπαρισσιού, ζεστών ξύλων και αρωματικών βοτάνων σμίγει αρμονικά με τα εσπεριδοειδή, τους τόνους από κουκουνάρι και τις πευκοβελόνες που βρίσκονται στην καρδιά του αρώματος και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό, φρέσκο και αξέχαστο.

 

 

Το COSTA AZZURRA είναι μια υπέροχη εμπειρία που πρέπει να ζήσεις. Είναι αυτό που σε φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σου και σε βοηθά να κατακτάς τα όνειρά σου. Είναι το καλοκαίρι και ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλοκαίρι μέσα σου.

 

 

 

Written by The B.Mag