INTERVIEW: Ναταλία Γερμανού – Here, There and Everywhere

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που η Ναταλία Γερμανού παραμένει στο peak της επικαιρότητας εδώ και πολλά χρόνια και με κυριότερο απ’ αυτούς ότι είναι παιδί-μάλαμα και κάθε συζήτηση μαζί της είναι ουσιαστική, ευχάριστη και άνετη. Ναι, η Ναταλία είναι σέξι, τώρα πια το ξέρει και δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα.

Από την Δώρα Μάστορα

Φωτογραφίες: Κοσμάς Κουμιανός για τον Alpha

 

 

Είχα χρόνια να της μιλήσω και συζητώντας μαζί της ένιωσα ότι είναι πιο ευτυχισμένη και ήρεμη από ποτέ. Μιλήσαμε μαζί για όλα, μας είπε πράγματα που πρέπει να διαβάσεις, έδειξε τον μεγάλο της θυμό για την κακοποίηση, μοιράστηκε μαζί μας σκέψεις. Είμαι σίγουρη ότι μπορεί να είναι μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες, αλλά όλοι θα ήθελαν να την έχουν φίλη τους:

 

Ναταλία, ποια είσαι και τι κάνεις σε αυτή την πόλη;
(γελάει) Είμαι ένας πολύ καλός άνθρωπος και μου αρέσει να συστήνομαι έτσι. Δεν ξέρω αν ακούγεται περίεργο και δεν αισθάνομαι πως είναι ματαιόδοξο να αποκαλείς τον εαυτό σου καλό άνθρωπο. Δεν έχει ίχνος ναρκισσισμού. Πιστεύω ότι είναι μια υποτιμημένη αρετή η καλοσύνη στις μέρες μας. Λέμε, για παράδειγμα, ότι αυτός είναι πανέξυπνος άνθρωπος ή ταλαντούχος ή πανέμορφος ή χαρισματικός και έχουμε ξεχάσει να λέμε αν κάποιος είναι καλός. Έτσι, μου ήρθε πολύ αυθόρμητα να σου συστηθώ ως καλός άνθρωπος. Εξάλλου, αυτό δεν ήταν πάντα δεδομένο, πέρασα και φάσεις στη ζωή μου που είχα θυμούληδες και κακιούλες και έκανα πολλή δουλειά για να τους ξεπεράσω και να φτάσω στο σημείο να παινεύομαι γι’ αυτό. Τώρα, σε αυτή την πόλη, προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου, να ενοχλώ όσο λιγότερο τους ανθρώπους γύρω μου και να βοηθάω όσο μπορώ περισσότερο αυτούς που το χρειάζονται, είτε υλικά όπου μπορώ, είτε έμμεσα ψυχαγωγώντας τους μέσω της εργασίας μου.

 

Καλύτερα δε γίνεται ή γίνεται στην εκπομπή σου αυτό τον χρόνο; Διασκεδάζεις τις ώρες στο στούντιο; Είναι μια εκπομπή όπως θα ήθελες να είναι;
Είναι μια πολύ ωραία χρονιά η φετινή. Κάνω τον σταυρό μου κάθε φορά που το λέω αυτό και ευχαριστώ πραγματικά τους πάντες γι’ αυτό που συμβαίνει: το σύμπαν, τον θεό, τους δημοσιογράφους που δουλεύουν γι’ αυτή την εκπομπή, τους τεχνικούς και βέβαια την παρέα που έχω μαζί μου. Είναι αυτή η ευλογημένη συγκυρία ανθρώπων και καταστάσεων, όταν σμίγει ουσιαστικά μια ομάδα και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Μπορεί να φτάσω στο πλατό, να μην έχω κοιμηθεί καλά, να πονάει το κεφάλι μου, να έχω νεύρα, να μην κάθεται το ρούχο, να είμαι πρησμένη ή ό,τι άλλο στραβό είναι δυνατόν να συμβεί και μόλις μπαίνω στο πλατό και βλέπω τα φατσόνια αυτά τα τέσσερα, μου φτιάχνει το κέφι δια μαγείας. Πες μου τι άλλο να ζητήσει μια παρουσιάστρια από την ζωή της πέρα από αυτό και πέρα από το να είναι σε ένα ωραίο κανάλι και να την βλέπει και ο κόσμος. Δηλαδή, πραγματικά, από το στόμα μου βγαίνει μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι πολύ ωραίο φέτος αυτό που συμβαίνει με την ομάδα. Είναι φανταστικά παιδιά. Ο τρόπος που κολλήσαμε και συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον, ο χώρος που δίνουμε ο ένας στον άλλον και η ενέργεια που κυλάει αβίαστα μεταξύ μας είναι ευχής έργον.

 

Δουλεύεις από πολύ μικρή και είσαι πολύ επιτυχημένη στην δουλειά σου και εδώ και πολλά χρόνια αναγνωρίσιμη από όλους. Πιστεύεις ότι όλο αυτό τρομάζει τους άντρες;
Μου έχουν τύχει και τα τρία. Δηλαδή, μου έχουν τύχει άνδρες που τρόμαξαν, φοβήθηκαν και οπισθοχώρησαν στην προοπτική να είναι με μια γυναίκα που είναι ανεξάρτητη, βγάζει τα λεφτά της και δε θα χρειαστεί από εκείνους ούτε ένα ευρώ, αντίθετα θα τους κεράσει ή αν ακόμη χρειαστούν δανεικά θα τους πει «αγάπη μου, αν χρειαστείς κάτι ζήτα μου, μη διστάσεις». Μου έχουν τύχει άντρες οι οποίοι το καλοβλέπανε και δελεάστηκαν με την προοπτική να το εκμεταλλευτούν αυτό προς δικός τους όφελος και μου έχουν τύχει και οι τέλειοι άντρες που ούτε το φοβήθηκαν, ούτε το εκμεταλλεύτηκαν, δέχτηκαν την κατάσταση όπως είχε και με αγάπησαν με τη δουλειά, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου, όποια και αν ήταν η δική τους οικονομική κατάσταση.

 

 

Τι πιστεύεις ότι κάνει έναν άντρα να φοβάται και έναν άλλον να μην έχει κανένα πρόβλημα;
Μα δεν είναι θέμα το πώς μεγάλωσε το κάθε παιδί μέχρι να γίνει άντρας; Δηλαδή, τα βιώματά του κι ο χαρακτήρας του που, τελικά, διαμορφώνεται από το σπιτικό μέσα από το οποίο προέρχεται αυτός ο άντρας;

 

Η σχέση σου με άντρες μικρότερης ηλικίας έχει παρασχολιαστεί τα προηγούμενα χρόνια. Γιατί πιστεύεις ότι υπήρχε αυτή η εμμονή με το θέμα; Είναι τόσο συντηρητική η ελληνική κοινωνία; Έχει αλλάξει αυτό στις μέρες μας;
Δεν έχει αλλάξει καθόλου. Είμαστε βαθιά μεσαιωνικά συντηρητική κοινωνία και ό,τι ίσχυε το 1960, ισχύει και το 2021. Πάντα η εικόνα μιας γυναίκας που είναι 15 χρόνια μεγαλύτερη από τον γκόμενό της θα μας σοκάρει, θα μας ξενίζει, θα μας φρικάρει και θα προκαλεί σχόλια τύπου «τι δουλειά έχει η τεκναζτζού, δεν ντρέπεται να πηγαίνει με αυτόν που θα μπορούσε να είναι γιος της;». Στην Ελλάδα μόνο αυτό.
Στην Αμερική ή στο Χόλυγουντ, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Από την άλλη, όταν ο άντρας είναι 15 ή 20 χρόνια μεγαλύτερος, είναι πάντα ο μάγκας, ο γοητευτικός, ο κιμπάρης, ο αρχοντάνθρωπος, τον οποίο τον θέλουν οι μικρές γιατί στο πρόσωπό του βλέπουν την πατρική φιγούρα, οπότε όλα καλά. Αυτό, ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει για πάρα πολλά χρόνια γιατί πιστεύω ότι έτσι είναι το μυαλό του Έλληνα και γιατί οι γυναίκες είναι πολύ ζηλόφθονα πλάσματα. Χαρακτηριστικό είναι ότι σπάνια βρίσκω σχόλιο ή μήνυμα στα social από άντρες σχετικά με αυτά τα θέματα. Το μεγαλύτερο ποσοστό μηνυμάτων που λαμβάνω με ανάλογο θέμα, είναι είτε από συνομήλικες μου που μου λένε «καλά δε ντρέπεσαι να μην κάνεις ένα παιδάκι και να τρέχεις πίσω από τους μικρότερους;», είτε από μικρότερες κοπέλες 23-25 χρονών που μου λένε «άσε και τίποτα για εμάς, μωρή».
Γι’ αυτό και κάποια στιγμή αποφάσισα ότι δεν πρέπει να σπαταλήσω άλλη ενέργεια και φαιά ουσία γι’ όλο αυτό και πρέπει να του δίνω την σημασία που του πρέπει, δηλαδή να γελάω και μόνο να γελάω. Τώρα πια, το αντιμετωπίζω μόνο με χιουμοριστική διάθεση.

 

Για την πρόσφατη αποκάλυψη της Μπεκατώρου σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση, έκανες μια οργισμένη δήλωση. Τι απαντάς σε όσους πιστεύουν ότι η Σοφία μίλησε αργά, προσπαθώντας να μειώσουν την σημαντικότητα της αποκάλυψής της;
Αυτή η άποψη αγγίζει την χυδαιότητα της πράξης που αποκάλυψε η Σοφία. Μια γυναίκα θα μιλήσει όταν αποφασίσει εκείνη ότι η ψυχή της είναι έτοιμη να ανοίξει. Μια πολύ ωραία τοποθέτηση γι’ αυτό το θέμα έκανε η Έλενα Ακρίτα λέγοντας πως το «όχι σημαίνει όχι» οποιαδήποτε στιγμή και αν ειπωθεί. Είτε πει όχι στην αρχή της επαφής, είτε όταν έχει ήδη βγάλει το πουκάμισό της ή έχει ξαπλώσει και ξαφνικά και για δικούς της λόγους το μετανιώνει και δεν θέλει πια να συμμετέχει σε κάτι και πει ΟΧΙ, το εννοεί. Ομοίως, λοιπόν, θα σου πω πως η στιγμή που θα αποφασίσει μια γυναίκα να μιλήσει για την κακοποίηση που έχει δεχθεί, είναι δικαίωμα της αναφαίρετο. Και όχι δεν είναι ένα δυσάρεστο περιστατικό. Είναι ένα αισχρό γεγονός η κακοποίηση. Εγκληματικό. Και εγκληματικός είναι και ο τρόπος που πήγαν να υποβαθμίσουν την σημασία του οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας τις πρώτες μέρες. Μετά, κατάλαβαν την σοβαρότητα του γεγονότος και ήρθαν στα ίσα τους.

 

 

Ποιος είναι ο κύριος λόγος που οι γυναίκες δυσκολεύονται να σπάσουν την σιωπή τους;
Μια γυναίκα που θα καταγγείλει τη σεξουαλική της κακοποίηση, έχει να αντιμετωπίσει καταρχάς ένας τεράστιο εχθρό που είναι ότι ο λόγος της βρίσκεται απέναντι στον λόγο του θύτη. Οποιαδήποτε στιγμή και αν πάει μια γυναίκα να καταγγείλει ένα περιστατικό, ο άντρας μπορεί να ισχυριστεί ότι λέει ψέματα και ότι είναι μια βλαμμένη που νομίζει ότι την γουστάρουν όλοι και της την πέφτουν. Αυτό, είναι τα πρώτο αγκάθι. Το δεύτερο είναι όλοι οι άλλοι που θα αρχίσουν να λένε, «έλα μωρέ τώρα, ποιος ξέρει τι του έκανε και πώς του κουνήθηκε» και όλα αυτά. Είναι χιλιάδες τα πράγματα που αναλογίζεται μια γυναίκα μέχρι να χτυπήσει την γροθιά της στο τραπέζι και να πει «φίλε, θα σε κυνηγήσω». Από το τι θα πει η γειτονιά μέχρι το πόσοι θα πάνε να υπερασπιστούν τον θύτη και τι θα νομίζουν για εκείνη. Αυτό ισχύει για την κακοποίηση γενικά και όχι μόνο για την σεξουαλική κακοποίηση προς τις γυναίκες. Το ίδιο αφορά σε κάθε ον που αντιμετωπίζει ανάλογη συμπεριφορά και βία.

 

Πιστεύω ότι ακόμη κι ανάμεσα μας υπάρχουν πολλοί που συνηθίζουν να έχουν βίαιη συμπεριφορά τόσο στην προσωπική τους ζωή όσο και στην επαγγελματική τους. Τι θα ήθελες να πεις σε έναν άντρα που έχει αυτή την τάση ή αυτή την συνήθεια;
Νομίζω ότι ένας άντρας που έχει αυτή την συνήθεια, βλέποντας την δημοσιότητα που παίρνουν τα περιστατικά αυτά και αν έχει λίγο μυαλό να έχει στο κεφάλι του, θα το σκεφτεί πολλές φορές την επόμενη φορά που θα πάει να το κάνει. Βέβαια, εδώ, μιλάμε πλέον για ψυχική ασθένεια. Ένας άντρας που κακοποιεί κατ΄ εξακολούθηση γυναίκα, άντρα, παιδί ή ζώο, είναι μια κλινική περίπτωση και πρέπει να ζητήσει βοήθεια από ειδικό. Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που εκτονώνει τα νεύρα του κακοποιώντας ανθρώπους, πρέπει είτε να είναι σε ένα ίδρυμα είτε στην φυλακή. Για μένα, μέσος δρόμος δεν υπάρχει. Δεν μπορεί να είναι ελεύθεροι άνθρωποι που εκτονώνουν τα νεύρα τους ασκώντας βία πάνω σε άλλα πλάσματα. Οφείλει ο καθένας που αισθάνεται ότι υποφέρει από κάτι ανάλογο να ζητήσει βοήθεια. Ακριβώς όπως θα έκανε αν υπέφερε από ο,τιδήποτε άλλο και θα απευθυνόταν σε γιατρό, έτσι όταν νιώσει ότι μόνος του δεν μπορεί να ελέγξει τα νεύρα ή το άγχος που τον καταβάλλει και τον πνίγει, θα πρέπει να ζητήσει βοήθεια. Αυτό είναι το σωστό και το υγιές.

 

Από την άλλη, τι θα έλεγες σε μια γυναίκα που ζει μια ανάλογη κατάσταση;
Θα πρέπει να μιλήσει. Βλέπεις ότι παντού αυτό λέμε. Μίλα, Σπάσε την Σιωπή, άνοιξε το στόμα σου και βγάλτο από μέσα σου. Ακόμα και αν δεν έχει την δυνατότητα να πάει σε έναν ψυχολόγο, σε κάθε γωνιά του δρόμου υπάρχει και ένα αστυνομικό τμήμα και μπορεί να το καταγγείλει. Επιπλέον, υπάρχουν 5ψήφιοι αριθμοί, χωρίς χρέωση, που μπορεί να τους καλέσει, ακόμα και κρυφά, και να ζητήσει βοήθεια. Μπορεί, επίσης, να μιλήσει στην κολλητή της φίλη και να της ζητήσει να μιλήσει εκείνη εκ μέρους της ή έστω να το πει στην ταμία του σούπερ μάρκετ την ώρα που πληρώνει και να της ζητήσει βοήθεια. Αυτό είναι το νόημα. Να ζητήσει βοήθεια από όπου μπορεί και νιώθει άνετα.

 

Τα τελευταία χρόνια έχουν παρουσιαστεί πολλά περιστατικά αντίστοιχα με άντρες θύματα. Τι προκαλεί όλη αυτήν τη συμπεριφορά;
Είναι ένας γενικός προσανατολισμός, που τον παρατηρώ εδώ και χρόνια. Ίσως φταίει η οικονομική κρίση που χτύπησε τους άντρες στο κεφάλι, στην τσέπη και τους ευνούχισε κάνοντάς τους πιο ευάλωτους απέναντι στις γυναίκες, που λίγο αν είναι κι αυτές ψυχικά ασθενείς, θα εκτονώσουν τον δικό τους θυμό πάνω στον άντρα που δεν τους παρέχει αυτά που δικαιούνται ή νομίζουν ότι δικαιούνται. Κάναμε ένα ανάλογο θέμα στην εκπομπή και είπα κάποια στιγμή ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους άντρες, εννοώντας τα πολλά περιστατικά βίας που αντιμετωπίζουν και αυτοί. Μου έστειλε, λοιπόν, μήνυμα κάποιος τηλεθεατής ο οποίος με ευχαρίστησε και μου είπε ότι μόλις λίγο καιρό πριν, βρήκε το κουράγιο να φύγει από το σπίτι του. Ένας άντρας 45 χρονών, που κάθε μέρα έπεφτε θύμα ξυλοδαρμού από την γυναίκα του, ένα κορίτσι μικρότερο του που τον χτυπούσε συνέχεια με ό,τι έβρισκε μπροστά του. Δεν είχε ξανακούσει ποτέ στη ζωή του να αναφέρεται στην τηλεόραση η αντρική κακοποίηση και ένιωσε εκείνη την στιγμή ότι του συμπαραστεκόμασταν με τον τρόπο μας.
Μπορεί τα κρούσματα απέναντι στις γυναίκες να είναι περισσότερα και ο άντρας να θεωρείται το ισχυρό φύλο, αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχουν και άντρες θύματα. Η κακοποίηση είναι βία, ωμή βία από όποιον και αν την ασκεί σε όποιον και αν την ασκεί.

 

Στον χώρο των media υπάρχουν ανάλογες συμπεριφορές; Έχεις ζήσει κάτι ανάλογο ή έχει πέσει στην αντίληψη σου κάτι να έχει συμβεί;
Δεν μου έχει συμβεί ευτυχώς, αλλά έχω ακούσει ψιθύρους και στον καλλιτεχνικό χώρο και στον χώρο του τραγουδιού. Εκεί, όμως, για κάποιον λόγο υπήρχε η τάση να κουκουλώνονται τα γεγονότα, ίσως γιατί πάντα υπήρχε ένα αντίτιμο ή ένα αντάλλαγμα όπως μια θέση στο πρόγραμμα ενός μαγαζιού, που έκανε τα στόματα να κλείνουν ή ένας ρόλος που δινόταν σε κάποιον που τον ήθελε. Δεν σου μιλάω με γεγονότα, σου μιλάω με φήμες. Δεν έχω ακούσει ή δεν έχω δει κάποια καταγγελία που να με έχει σοκάρει.

 

 

Πώς βλέπεις τα σύγχρονα αγόρια; Θεωρείς ότι πατάνε στα πόδια τους; Ξέρουν να διεκδικούν μια γυναίκα; Τελικά, ξέρουν να διεκδικούν τη ζωή τους;
Αν μιλάμε για αγόρια της ηλικίας των 30-35, θα σου πω ότι δεν έχω πρόσφατη εμπειρία (γελάει), αλλά από τις γνωριμίες που έχω κάνει ή μέσω της εκπομπής, βλέπω μια καινούρια γενιά στην οποία απ’ όλα έχει ο μπαξές. Έχει και ψαγμένα παιδιά, έχει και παιδιά που διαβάζουν, έχει και νάρκισσους που δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται, έχει απ’ όλα. Η πιο ενδιαφέρουσα γενιά είναι η λίγο μεγαλύτερη, οι τωρινοί 40ρηδες. Είναι μια γενιά που είναι σε καλύτερη φάση, έχει αντιληφθεί τι είναι να περνάς τα capital control και να μην έχεις να σηκώσεις λεφτά από την τράπεζα και έχει αρχίσει και καταλαβαίνει τι γίνεται. Οι δικοί μου συμμαθητές, οι 50+, είτε είναι παντρεμένοι με παιδιά, σκυλιά και σκέφτονται πότε θα έρθει το ΣΚ να πάνε να αράξουν στο εξοχικό τους, είτε είναι στην άλλη φάση που σου περιέγραφα στην αρχή της κουβέντας μας και είναι λάτρεις του ωραίου φύλου, αρκεί το ωραίο φύλο να είναι κάτω από 30. Αλλά κανένας, βέβαια, δεν τους ψέγει. Δεν τους λέει κανείς «που πας ρε φίλε με την 23χρονη;». Κανένας. Αντίθετα, θεωρείται ο υπέροχος, κούκλος 55αρης που η κοπέλα του είναι 23 αλλά «δες τους πως ταιριάζουν». Εμένα όταν με ρωτάει ένας συνομήλικός μου «πώς σου φαίνεται το κορίτσι μου;» τον ρωτάω αν έχουν κάτι να πούνε και αν μου απαντήσει καταφατικά του λέω «εντάξει λοιπόν» και τελειώνω εκεί την συζήτηση.

 

Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πιο safe τρόπος για να προσεγγίσεις μια γυναίκα;
Νομίζω ότι έχει να κάνει πολύ με την ηλικία. Δεν ξέρω τι είδους φλερτ θέλουν οι πιτσιρίκες και αν υπάρχουν κάποιες που αγαπούν το παραδοσιακό φλερτ, αλλά αν συμβαίνει αυτό, θα συμβούλευα να θυμηθούμε όλοι ξανά τι σημαίνει φλερτάρω μια γυναίκα.
Φλερτάρω μια γυναίκα δεν σημαίνει ότι της στέλνω μήνυμα στο Instagram, αλλά της στέλνω ένα λουλουδικό ή μια πάστα στο γραφείο της ή το αγαπημένο της σάντουιτς εκεί που δεν το περιμένει. Σημαίνει πως περνάω, την παίρνω και την πάω μια βόλτα στην θάλασσα. Να θυμηθούμε το ωραίο, παλιό φλερτάκι που μας κάνανε εμάς παλιά να πέφτουμε αμέσως. Θέλει δουλίτσα το πράγμα.
Επίσης, το tip που θα τους έλεγα και σκοτώνει, είναι όταν μας γυρίζουν στο σπίτι και επειδή είμαστε όλες υποψιασμένες ότι ντε και καλά με το πρώτο ραντεβού θα θέλουν φιλιά και όλα τα σχετικά, ας κάνουν την έκπληξη, ας μας αφήσουν απλώς στην πόρτα και ας μας πουν μόνο «καληνύχτα, θα τα πούμε.

 

Θεωρείσαι μία από τις πιο σέξι Ελληνίδες. Το ένιωσες ποτέ αυτό; Το έζησες; Το διασκέδασες;
Το προσπάθησα πάρα πολύ. Κάποια στιγμή περνούσα τέτοια κρισάρα ηλικίας, εκεί γύρω στα 40, που προσπαθούσα να κάνω ό,τι σέξι φωτογράφηση μπορούσα για να το πιστέψω. Μετά, υπήρξαν άνθρωποι που μου είπαν να μην προσπαθώ να είμαι σέξι και πως είμαι σέξι όταν δεν προσπαθώ γι’ αυτό και τα πράγματα άλλαξαν. Φυσικά, αυτό ισχύει γενικά και δεν ισχύει μόνο για μένα. Κάθε γυναίκα που προσπαθεί να είναι σέξι, και το βλέπω και στην καθημερινότητα μου με διάφορες γυναίκες, αυτομάτως ακυρώνει το σεξαπίλ της. Σέξι είσαι με το βλέμμα σου, τις κινήσεις σου ή με αυτά που λες, δεν χρειάζεται προσπάθεια.

 

Θέλω να σε μεταφέρω κάποιες δεκαετίες μπροστά και να σε ρωτήσω τι πιστεύεις ότι χρειάζεται μια ζωή για να θεωρείται πλήρης. Ποια πιστεύεις ότι είναι τα συστατικά που πρέπει να έχει η ζωή μας για να γεράσουμε με χαμόγελο;
Οι φορές που έκανες τον εαυτό σου περήφανο με πράγματα που πέτυχες και σε έκαναν, όμως, να νιώσεις και εσύ πλήρης και χορτάτη. Ευτυχώς, έχω τέτοιες στιγμές να θυμάμαι. Ακόμα, κάποιοι έρωτες που ήταν τόσοι ωραίοι που τους θυμάσαι και χαμογελάς αυτόματα, ταξίδια, βραδιές με φίλους, τέτοια πράγματα.

 

Θέλεις να γεράσεις με έναν άνθρωπο;
Ναι, βέβαια. Ιδανικά θα επιλέξω να μεγαλώσω πλάι σε έναν άνθρωπο και πολλά σκυλιά, κοντά στη θάλασσα, σε ένα σπίτι που δε με νοιάζει να είναι μεγάλο. Με νοιάζει να είναι ο κήπος μεγάλος και να είναι 15’ το πολύ μακριά από την παραλία. Τελικά, τι να πούμε στα αγόρια; Η εμφάνιση μετράει; Δώσε τους μερικά tips εμφάνισης και grooming Η εμφάνιση μετράει γιατί ο κάθε άντρας μπορεί να είναι όμορφος με τον δικό του τρόπο. Δεν υπάρχει αντικειμενική ομορφιά. Σε κάθε γυναίκα αρέσει άλλο στυλ άντρα. Τι σημαίνει περιποίηση και εμφάνιση; Περιποιημένος μπορεί να είναι κάποιος με μακριά μαλλιά ή με ξυρισμένο κεφάλι και τριμαρισμένο μούσι ή κάποιος άλλος με μουστακάκι και κοντά μαλλιά. Περιποιημένοι είναι όλοι. Για μένα γοητευτικός είναι ο άντρας που είναι πεντακάθαρος. Πολύ καθαρός, φροντίζει τον εαυτό του, μυρίζει ωραία και γελάει ωραία. Και σίγουρα να μην έχει στα μαλλιά του πολύ τζελ ή κερί. Δεν γίνεται χαϊδεύω ένα αντρικό κεφάλι και να πιάνω το προϊόν.

 

Ποιο είναι το άρωμα που νομίζεις ότι ξεχωρίζεις πάντα σε έναν άντρα;
Το Terre D’ Hermes. Πεθαίνω, τρελαίνομαι, σβήνω, χάνομαι. Ακόμα και αν το φοράει ο κύριος που φτιάχνει τον καυστήρα, θα πάω δίπλα του να κάτσω με τις ώρες και να τον παρακολουθώ να κάνει την δουλειά του. Τρελαίνομαι γι’ αυτό το άρωμα.

 

 

Έχεις σχέδια για το μέλλον; Τι περιμένεις να κάνεις πως και πως όταν τελειώσει αυτή η περίεργη φάση που ζούμε;
Είμαι ένας άνθρωπος που έτσι και αλλιώς δεν έβγαινα πολύ. Ούτε πολλά μπουζούκια πήγαινα, ούτε σε μπαρ. Και έχω πιάσει τον εαυτό μου να λέει πια θέλω να πάω σε ένα μπαρ και να πιω, επειδή μου το έχουν κόψει και μου λείπει πάρα πολύ. Ακόμη, με την πρώτη ευκαιρία θέλω να πάω ένα ταξίδι. Αυτά τα πράγματα θέλω να κάνω, όταν τελειώσει όλο αυτό και είμαστε πια όλοι υγιείς και ασφαλείς. Εννοείται, ότι θέλω να συνεχίσω να κάνω όσο καλύτερη τηλεόραση για να ψυχαγωγώ τους ανθρώπους που μου έχουν εμπιστευτεί τα ΣΚ τους και με τιμούν με αυτό. Θέλω να είμαι καλή φίλη στους φίλους μου, καλή κόρη για την μάνα μου και γενικώς να είμαι εντάξει στους ανθρώπους που είναι γύρω μου.

 

Είσαι ευτυχισμένη αυτόν τον καιρό, ε;
Δόξα τον θεό, θα ήμουν αχάριστη αν σου έλεγα το αντίθετο.

 

 

 

 

Written by The B.Mag