DECO: Working paradise

Στον εργασιακό σου χώρο υποδέχεσαι τους καλεσμένους σου, δημιουργείς, ονειρεύεσαι και περνάς τις περισσότερες ώρες της μέρας, γι’ αυτό και πρέπει η διακόσμησή του να σε εκφράζει και να σε εμπνέει. Επιλέξαμε για σένα μερικά κομμάτια που θα βοηθήσουν να του δώσεις άποψη και χαρακτήρα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ

 

 

ΓΙΑ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

Είναι η πολυθρόνα που θα σε χαλαρώσει μετά από μια κουραστική μέρα. Με προσεγμένο design και μινιμαλισμό, αναδεικνύει κάθε γωνία ενός χώρου. Διατίθεται σε ύφασμα & δέρμα.
Adorno, Πολυθρόνα Chill

 

ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

Με υψηλή αισθητική, άνετο κάθισμα και επιβλητική παρουσία, αυτή η καρέκλα θα επιτρέψει στους καλεσμένους σου να απολαύσουν κάθε περιποίηση.
Eidikommotiriou.com

 

ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Σχεδιασμένο από τoν Matti Klenell αυτό το βάζο από πράσινο γυαλί και τέλειες γραμμές, θα σου επιτρέψει να φέρεις λίγο φύση μέσα στο μπαρμπέρικό σου.
Myran, NAPPULA Plant Pot L

 

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Με λεπτή, κομψή και μοναδική εμφάνιση, το σύστημα Lugano θα προσφέρει λύση σε όλες τις ανάγκες σου για αποθήκευση. Ιδανικό για χώρους με δανέζικη αισθητική.
Bo Concept, μπουφές Lugano

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ

Θα μπορούσες να την χρησιμοποιήσεις σαν διαχωριστικού χώρου ή να την ακουμπήσεις σε ένα τοίχο για να τακτοποιήσεις προϊόντα ή διακοσμητικά που δεν έχεις κανένα λόγο να κρύψεις.
Casa Di Patsi, Βιβλιοθηκη Babylon της Mogg Unlimited Design

 

ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ

Δεν είναι ο καθρέφτης που θα χρησιμοποιήσεις στον πάγκο σου, αλλά εκείνος που θα κάνει το μπαρμπέρικο σου ακόμα πιο stylish και ενδιαφέρον.
Maison, Καθρέφτης Shine

 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ OLD SCHOOL

Υδραυλική πολυθρόνα με ανακλινόμενη πλάτη και υποπόδιο σε vintage design, που θα αγαπήσεις αν το μπαρμπέρικό σου έχει ανάλογο προσανατολισμό.
Eidikommotiriou.com

 

ΣΕ ΤΡΙΑ ΠΟΔΙΑ

Το design του υπογράφει ο Alex Dreyer και το ύφος του μας θυμίζει studio φωτογράφισης. Το επιδαπέδιο φωτιστικό που ταιριάζει τόσο σε μοντέρνα όσο και σε ρετρό μπαρμπέρικα.
Habitat, Photographic lampshade

 

 

ΚΑΝΑΠΕΣ COMFORT
Πλάτος: 130cm / Βάθος: 75cm / Ύψος: 77cm

 

ΚΑΝΑΠΕΣ SALON
Πλάτος: 185cm / Βάθος: 65cm / Ύψος: 78cm

 

ΚΑΝΑΠΕΣ CHESTERFIELD
Πλάτος: 185cm / Βάθος: 90cm / Ύψος: 75cm

 

ΚΑΝΑΠΕΣ FLAME
Πλάτος: 130cm / Βάθος: 60cm / Ύψος: 80cm

 

ΚΑΝΑΠΕΣ HARD ROCK
Πλάτος: 130cm / Βάθος: 90cm / Ύψος: 85cm

 

ΚΑΝΑΠΕΣ BARCELONA
Πλάτος: 180cm / Βάθος: 85cm / Ύψος: 82,5cm

 

Καλωσόρισε τους καλεσμένους σου με τον καλύτερο τρόπο. Βρες το στυλ που ταιριάζει στο μπαρμπέρικό σου και διάλεξε έναν καναπέ ανάμεσα σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις.
Διάθεση: www.eidikommotiriou.com

 

 

 

Written by The B.Mag