No More Pity – Η μεγάλη απόφαση

Δεν είναι εύκολο να αρχίζεις και πάλι από την αρχή, αλλά σίγουρα είναι πιο δύσκολο να παραμένεις στάσιμος και εγκλωβισμένος σε ίδιες καταστάσεις. Όχι πια δάκρυα, καιρός να προχωρήσουμε!

ΑΠΟ ΤΗ ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ

 

 

Ζήσαμε μια χρονιά πέρα από κάθε φαντασία. Και εξακολουθούμε σε μια πραγματικότητα που μοιάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Περάσαμε τους μήνες με τον τρόπο που περνάμε τις πίστες στα παιχνίδια, κερδίζοντας ζωές με αγωνία και χάνοντας πολύτιμο χρόνο απ’ όσα μέχρι σήμερα θεωρούσαμε πραγματική ζωή. Βρεθήκαμε μόνοι μας, φοβηθήκαμε για τις δουλειές μας, χάσαμε χρήματα, απελπιστήκαμε, θυμώσαμε, κουραστήκαμε, υπομείναμε, εξαντληθήκαμε και βρεθήκαμε να αναρωτιόμαστε κάθε μέρα για την επόμενη μέρα, συνειδητοποιώντας για πρώτη φορά πως, τελικά, τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Και κάπου εδώ, μετά από τόσο καιρό, αποφασίσαμε να δούμε τα πράγματα αλλιώς.

Έχουμε ανάγκη να θυμηθούμε γιατί ξεκινήσαμε αυτό που κάνουμε, γιατί το πιστέψαμε από την αρχή, γιατί αφοσιωθήκαμε σε αυτό και γιατί πορευόμαστε μαζί του. Αυτή τη στιγμή, περισσότερο από ό,τι άλλο, έχουμε ανάγκη να βρούμε και πάλι την χαρά και τον ενθουσιασμό μας.

Ας βάλουμε, λοιπόν, τα καλά μας, ας δυναμώσουμε την ένταση στη μουσική μας, ας αρχίσουμε να χαμογελάμε στους γύρω μας, ας ξεκινήσουμε και πάλι να ζούμε.

Τα πράγματα δε θα αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη και δεν ωφελεί να χάσουμε και άλλο χρόνο περιμένοντας να συμβεί αυτό.

Ας κάνουμε τη νέα πραγματικότητα, μια νέα συνθήκη για να περνάμε καλά και να χαιρόμαστε αυτό που κάνουμε.

Μάθαμε να επιβιώνουμε. Ας ξαναμάθουμε να ζούμε. Ας βάλουμε και πάλι μπρος στα όνειρά μας.

 

 

 

Written by The B.Mag