ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Panasonic ER-HGP72K803 – Το απόλυτο εργαλείο

Η κουρευτική μηχανή της Panasonic συνδυάζει την τελευταία λέξη της ιαπωνικής τεχνολογίας με λειτουργίες που θα σας λύσουν τα χέρια.

 

Η Panasonic παρουσιάζει την κορυφαία made in Japan επαγγελματική κουρευτική μηχανή ER-HGP72K803, η οποία έρχεται να αντικαταστήσει την αγαπημένη μας ER1611. Διαθέτει ακριβώς τον ίδιο εργονομικό σχεδιασμό και την εμφάνιση της ER1611 (και φυσικά της παλαιότερης ER160 που λάτρεψαν οι Έλληνες μπαρμπέρηδες) και πραγματική αυτονομία 50 λεπτών!

 

Το 100% βελτιωμένο μοτέρ ειδικής τεχνολογίας φροντίζει ώστε να μην θερμαίνεται το κοπτικό από τη συνεχόμενη χρήση, ακόμα και στους πιο εντατικούς ρυθμούς. Η προσθήκη αυτή στην οικογένεια της Panasonic, προορίζεται για στεγνή χρήση και διαθέτει προηγμένες λειτουργίες, όπως:

• Γραμμικό μοτέρ με έλεγχο σταθερότητας, για ευχρηστία και ιδανικό αποτέλεσμα.
• Η κινούμενη λεπίδα X-taper με επίστρωση DLC εξασφαλίζει τέλειο αποτέλεσμα χωρίς ερεθισμούς και με απόλυτη λεπτομέρεια ακόμα και σε πολύ δύσκολα σημεία.
• Η λεπίδα τιτανίου αυτο-προστατεύεται από την υψηλή θερμοκρασία που μπορεί να προκύψει κατά την συνεχή χρήση.
• Εργονομικός σχεδιασμός για εύκολη χρήση.
• Διαθέτει βάση για φόρτιση και ενδεικτικό λαμπάκι φόρτισης. Η χρήση της γίνεται και με καλώδιο σε διεθνή τροφοδοσία (110-240V). Διατίθεται σε μαύρο χρώμα με ασημί επικάλυψη.

Η επαγγελματική κουρευτική ER-HGP72K803 βραβεύτηκε ήδη στη Γερμανία ως το απόλυτο εργαλείο για μπαρμπέρικα και κομμωτήρια, αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια.

 

 

Περισσότερα:
www.panasonic.gr
info@intertech.gr
2109692300

 

 

 

Written by The B.Mag