Γνωριμία με την οικογένεια προϊόντων LAB SERIES Skincare For Men

Ως μία ανδρική skincare σειρά γεννημένη στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, η LAB SERIES απευθύνεται στους άνδρες που ξέρουν τι θέλουν. Με τη φιλοσοφία της Νέας Υόρκης βαθιά χαραγμένη στο DNA της, από το 1987 προωθεί σε πάνω από 30 χώρες το μήνυμα ότι όλα είναι δυνατά.

 

Με δεδομένη τη διαφορά ανάμεσα στην ανδρική και τη γυναικεία επιδερμίδα, δημιουργεί προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης για τους άνδρες που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Με ελαφριές συνθέσεις που απορροφώνται γρήγορα και custom-fit solutions, προκαλούν τον άντρα του σήμερα να τα δοκιμάσει και να τα κάνει τους ‘’go-to’’ συνοδοιπόρους του στις καθημερινές του περιπέτειες.

 

Cleanse, Shave, Treat

Το brand κατατάσσει την ανδρική περιποίηση στις τρεις αυτές βασικές κατηγορίες:

Ξεκινάει από τον καθαρισμό, με προϊόντα όπως το MULTI-ACTION FACE WASH, έναν πολυτελή αφρό καθαρισμού και ελαφριάς απολέπισης που ικανοποιεί τις ανησυχίες και τις ανάγκες κάθε ανδρικής επιδερμίδας.

 

 

Συνεχίζει με το ξύρισμα και προϊόντα όπως το ELECTRIC SHAVE SOLUTION, ένα συμπυκνωμένο προϊόν για ηλεκτρικό ξύρισμα με την ελάχιστη προσπάθεια.

 

 

Tο RAZOR BURN RELIEF ULTRA, μία ελαφριά και απαλή lotion που προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον ερεθισμό και τις κοκκινίλες που προκαλεί το ξύρισμα.

 

 

Tο THE GROOMING OIL 3-IN-1 SHAVE & BEARD OIL, είναι ένα προϊόν με θρεπτικά έλαια και βιταμίνες που περιποιείται τόσο την επιδερμίδα όσο και τα γένια.

 

 

Για την ολοκλήρωση της περιποίησης, προτείνεται η ενυδατική κρέμα MAX LS AGE-LESS POWER V LIFTING CREAM, που βοηθά στον επαναπροσδιορισμό του περιγράμματος και προσφέρει σφριγηλότητα.

 

Η LAB SERIES απαντά στις πραγματικές ανάγκες, αξίες και προτιμήσεις του σύγχρονου άνδρα, με μία ευρεία γκάμα προϊόντων ώστε να βρει αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εκείνον. Με σύμμαχο την τεχνολογία η skincare σειρά αυτή πραγματοποιεί αυτά που μόνο έχουμε ονειρευτεί. Εσείς θα τολμήσετε να πάτε εκεί που δεν έχει πάει κανείς;

 

 

*Τα προϊόντα Lab Series διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία, online φαρμακεία και καταστήματα καλλυντικών.

 

 

 

 

Written by The B.Mag