ΤΟ SOUNDTRACK ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΕΡΙΚΟΥ

Ένα ενημερωμένο μπαρμπέρικο πρέπει να προσφέρει και ενημερωμένη μουσική. Αφήστε στην άκρη το YouTube και τις random επιλογές του και ακούστε τις ολόφρεσκες ηχητικές προτάσεις του The B.Mag.

 

Από τον Πάνο Μπόμπολα

 

 

DRAMARAMA – Color TV
Επανενώσεων συνέχεια, με τη θρυλική μπάντα από το New Jersey να επιστρέφει με έναν δίσκο-δυναμίτη για όσους αγαπούν το εναλλακτικό ροκ. Λίγο πριν συμπληρώσει τα 60 του χρόνια, ο John Easdale και η παρέα του βάζουν στην άκρη τα χάπια για την πίεση και αρπάζουν τις κιθάρες τους προσφέροντας ένα αποτέλεσμα που, δυστυχώς, δεν μπορούμε πια να το έχουμε από μπάντες 25άρηδων. Κομμάτια σαν το «It’s Only Money» ή η διασκευή τους στο “Abandoned Love” του Bob Dylan είναι διαμάντια που αξίζει να τα ακούσεις.

 

 

PARADISE LOST – Obsidian
Περνάει γρήγορα ο καιρός. Φέτος κλείνουν 32 χρόνια (!) ύπαρξης οι Paradise Lost και το γιορτάζουν με έναν δίσκο που περιλαμβάνει όλα όσα αγαπούν. Οι νέες συνθέσεις της αγγλικής μπάντας διακατέχονται από τον γνωστό doom ήχο που γνωρίζουμε, αλλά φλερτάρουν τόσο με νέους ρυθμούς όσο και με αργόσυρτες συγχορδίες που δημιουργούν επιβλητική ατμόσφαιρα. Η φωνή του Nick Holmes βρίσκεται στα καλύτερά της και αναδεικνύεται από κομμάτια όπως το δυναμικό «Hope Dies Young» και το αριστοτεχνικά παιγμένο «Ghosts».

 

 

THE WEEKND – After Hours
Σπάνια παρουσιάζω σε αυτήν τη στήλη κυκλοφορίες που φτάνουν στο top των mainstream charts, αλλά εδώ αξίζει να κάνω μια εξαίρεση. Ο Καναδός Weeknd (κατά κόσμον Abel Makkonen Tesfaye) πριν 10 χρόνια ανέβαζε χαζοτραγουδάκια του στο Youtube και τώρα απολαμβάνει χρυσά συμβόλαια. Όχι γιατί είναι ωραίος γκόμενος ή μέσα στα κόλπα, αλλά επειδή είναι από τους ελάχιστους που μπορεί να αφομοιώσει την ποιότητα του Michael Jackson και του Prince και να την εκφράσει μέσω της ιδιαίτερης και σκοτεινής R&B του. Το «After Hours» το αποδεικνύει.

 

 

*ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΔΩΡΟ!

271 λεπτά μιξαρισμένης μουσικής, επιλεγμένης κομμάτι-κομμάτι, ένα μικρό cool αφιέρωμα για σένα και τους φίλους/πελάτες/καλεσμένους σου!
link: https://www.mixcloud.com/panos-bobolas/go-cool-19-20

 

 

 

 

 

Written by The B.Mag