BARBER SHOPPING

Συνδυάζοντας τέλειες υπηρεσίες με τα σωστά προϊόντα θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας και θα ενισχύσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Γιατί δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

 

 

BEARD CARE & SHAVE

Τα σωστά προϊόντα γενειάδας & ξυρίσματος αναλαμβάνουν να απογειώσουν την ποιότητα του αποτελέσματος και να σας λύσουν τα χέρια με την πρακτικότητα και την ευχρηστία τους. Επειδή μερικές φορές το ταλέντο δεν είναι αρκετό. Χρειάζονται και οι σωστές συμμαχίες…

 

KIS KERAMEN HAIR & SKIN SHAVING ΣΑΜΠΟΥΑΝ
Ένα προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιείς για τα μαλλιά και τα γένια για απαλό καθαρισμό, επανόρθωση στις φθορές και αποτελεσματική ενυδάτωση. Προσφέρει λαμπερό αποτέλεσμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο ξύρισμα.

 

 

SEBMAN, The Groom Hair & Beard Oil
Έλαιο περιποίησης για μαλλιά και γένια. Η μοναδική σύνθεσή του χαρίζει έλεγχο, διαμόρφωση και λάμψη. Μερικές σταγόνες αρκούν για την εφαρμογή του.

 

CAVERA BEARD OIL
Εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια, είναι η καλύτερη καθημερινή φροντίδα για τα γένια σας, αφού κρατά τη γενειάδα ευθυγραμμισμένη, απαλή, ενυδατωμένη, ελαφρώς αρωματισμένη και πειθαρχημένη. 30ml.

 

Dick Johnson, Killabee Oak & Gin Beard Oil
Με έναν εκπληκτικό συνδυασμό από έλαιο βελανιδιάς, γλυκό άρωμα κίτρου και αποστάγματα που μιμούνται το μαύρο τσάι, ενυδατώνει το δέρμα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και διατηρεί τη γενειάδα σε υγιή κατάσταση και μοναδική φόρμα.

 

 

Lavish Care, Siberian Breeze Shaving Gel
Ένα απαλό gel ξυρίσματος με καταπραϋντική δράση και λεία υφή για να εφαρμόζεται εύκολα σε όλο το πρόσωπο και να προετοιμάζει τέλεια την επιδερμίδα για το ξυράφι. Απλώστε γενναία ποσότητα σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό και ξεκινήστε.

 

 

Aveda Men, Pure-Formance Shave Cream
Κρέμα ξυρίσματος, κατάλληλη για στεγνό ξύρισμα. Η απαλή της υφή επιτρέπει στο ξυράφι να γλιστράει άνετα στην επιδερμίδα χωρίς τον κίνδυνο ερεθισμών. Απαλό άρωμα και καταπραϋντική δράση.

 

 

DR. JACKSON BEARD & MOUSTACHE POMADE
Με εκχύλισμα rock tea που ξυπνάει το δέρμα του προσώπου και αναζωογονεί την τρίχα. Δυνατό φιξάρισμα / απαλή λάμψη. 50gr.

 

 

AFTER SHAVE CREAM COLOGNE BARBER 400ml
Σε 4 vintage barber αρώματα.

 

 

 

SHAMPOO & STYLE

Επιλέξαμε τα προϊόντα με τα οποία θα έχετε κορυφαίες επιδόσεις τόσο στον λουτήρα όσο και στην καρέκλα. Γιατί, κανείς δεν πρέπει να έχει ποτέ bad hair day και είμαστε αποφασισμένοι να αποκτήσουν όλοι το στυλ που ταιριάζει στα μαλλιά τους.

 

Sebman, The Smoother Conditioner
Περιέχει εκχύλισμα γκουαρανά και αναζωογονητικό άρωμα περγαμόντου και ροζ πιπεριού για αίσθηση φρεσκάδας. Εφαρμόστε το μετά το σαμπουάν και ξεβγάλτε το με άφθονο νερό.

 

 

Sluw, Mint Shampoo
Σαμπουάν μαλλιών με μέντα και τριπλή δράση. Προλαμβάνει την λιπαρότητα και την πιτυρίδα, ενυδατώνει και φρεσκάρει την επιδερμίδα του κεφαλιού. Εφαρμόστε το κάνοντας σαπουνάδα στα μαλλιά σας και ξεβγάλτε με άφθονο νερό.

 

 

System Professional, ENERGY SHAMPOO
Σαμπουάν για αναζωογόνηση των μαλλιών με EnergyCode™ και κρεατίνη. Προσφέρει βαθύ, αποτελεσματικό καθαρισμό και ενισχύει την άμυνα της τρίχας απέναντι στις καθημερινές φθορές. Με την συστηματική εφαρμογή του, τα μαλλιά γίνονται όλο και πιο πλούσια.

 

 

Redken Brews Thickening Shampoo
Το σαμπουάν που θέλουν όσοι έχουν λεπτά μαλλιά. Προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό, θρέφει και διεγείρει το τριχωτό και βελτιώνει την εμφάνιση των αραιωμένων και λεπτών μαλλιών. Με αναζωογονητικό άρωμα τζίντζερ και μέντα.

 

 

Aveda, Pure Formance Liquid Pomade
Μια ανάλαφρη υγρή φόρμουλα για λάμψη στα μαλλιά και ικανοποιητικό κράτημα που διατηρεί την κίνησή του. Ελέγχει τον όγκο, ενυδατώνει τα μαλλιά και δεν αφήνει κατάλοιπα.

 

 

Sluw, Soft Pomade
Κρεμώδης πάστα μαλλιών που διευκολύνει το χτένισμα. Παραμένει στα μαλλιά για να μπορείς να δημιουργείτε οποιοδήποτε στυλ. Για ελαφρύ κράτημα και έντονη γυαλάδα. Απλώστε μικρή ποσότητα και συνεχίστε και με άλλη αν χρειαστεί.

 

 

 

 

 

MAXIMUM STYLING GEL ARREN
Είναι το gel που θέλει κάθε άντρας να έχει στον καθρέφτη του για να δημιουργεί το τέλειο styling αμέσως μετά το ντους. Προσφέρει στα μαλλιά σας extra δυνατό κράτημα, με έντονη λάμψη και διάρκεια. Στεγνώνει άμεσα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

 

 

ΠΟΜΑΔΑ KIS KeraMen Pom8
Προσφέρει ένα απαλό, ελαστικό κράτημα που θα αγαπήσουν τα μαλλιά σου. Εφαρμόζεται εύκολα, δίνει την δυνατότητα για δημιουργικό styling και έχει ένα χαρακτηριστικό άρωμα, στο οποίο θα εθιστείς.

 

 

 

 

 

TOOLS

Πολύτιμοι βοηθοί σας, τα αξεσουάρ κουρέματος και ξυρίσματος. Οφείλουν να έχουν ποιοτικό σχεδιασμό και να είναι φτιαγμένα για να χαρίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα. Με τα κατάλληλα εργαλεία, η δουλειά σας θα γίνεται παιχνιδάκι και η κατάσταση δεν θα ξεφεύγει ποτέ από τα χέρια σας!

 

 

CORDLESS COMBO
Το υπέροχο soft βαλιτσάκι μεταφοράς που περιέχει την περιορισμένης έκδοσης επαναφορτιζόμενη κλασική Taper με μαύρο κορμό συνοδευόμενη με τρίμμερ BERET.

 

 

 

JOEWELL BT-60 CROSS
Επαγγελματικό ψαλίδι 6 ιντσών με επίστρωση μαύρου τιτανίου και 3D εργονομική λαβή που ακολουθεί τη φυσική κίνηση των δακτύλων για ξεκούραστα κουρέματα. Έχει λεπίδες σε σχήμα ξίφους για εξαιρετική κοπή και μεγάλης διάρκειας απόδοση. Made in Japan.

 

 

 

MAT ORGANIZER TRUBARBER
Το απόλυτο gadget για να έχετε πάντα έναν οργανωμένο και τακτοποιημένο πάγκο εργασίας. Διαστάσεις: 49x34cm. Χρώματα: Μαύρο/ Γκρι/ Κόκκινο.

 

 

 

ANDIS FADE BARBER-POLE LIMITED EDITION
Με δυνατό μοτέρ V6000 και ρύθμιση κοπής 0,2 – 0,5mm, ποτέ άλλοτε το fade κούρεμα δεν έβγαινε τόσο εύκολα, γρήγορα και τέλεια!

 

 

 

ΙΣΙΩΤΙΚΟ ΜΑΛΛΙΩΝ GOLDEN CURL
Επαγγελματικό ισιωτικό με βυθιζόμενες πλάκες Ceramic Tourmaline. Κατάλληλο για ευέλικτο styling καθώς και για θεραπείες κερατίνης. Ρύθμιση θερμοκρασίας: 130°-230°C. Περιστρεφόμενο καλώδιο 2,5 μέτρα. 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ.

 

 

 

TOMB45 POWERED MAT WIRELESS
Δίνει τη δυνατότητα στους κομμωτές – barbers να φορτίζουν τις επαγγελματικές τους μηχανές (Wahl, Andis, Babyliss) ασύρματα. Επιπλέον μπορούν να φορτίζουν και άλλες συσκευές ασύρματης φόρτισης (πχ iphone, ipad).

 

 

 

WAHL MAGIC METAL EDITION
Η Magic cordless σε συλλεκτική έκδοση με κορμό all metal για «δυνατούς» κομμωτές. Εργονομικά σχεδιασμένη ώστε να είναι ευκολόχρηστη και με κοπτικό staggertooth που επιτρέπει αρμονικά σβησίματα και γρήγορη αλλά απαλότερη κοπή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Written by The B.Mag