Sexy Grey: 7 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες προτιμούν τους γκριζομάλληδες

Ακολουθούν 7 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες προτιμούν τους γκριζομάλληδες άνδρες, και μάλιστα σε ποσοστό 72%!

Ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα online dating, το match.com, δημοσιοποίησε μια στατιστική μελέτη σύμφωνα με την οποία το 72% των γυναικών βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικούς τους άνδρες με γκριζαρισμένα μαλλιά.

Μην ξεχνάς ότι ο Daniel Craig, στο “No Time to Die” που θα κυκλοφορήσει φέτος στις αίθουσες, θα είναι ο πρώτος James Bond της ιστορίας με γκρίζα μαλλιά! Αλλάζει κάτι; Είναι η ωριμότητα sexy; Ας δούμε μαζί τους 7 λόγους για τους οποίους τα θηλυκά γουστάρουν “αλάτι και πιπέρι” στις τρίχες των αρσενικών…

Αποφασιστικότητα και κύρος
Η οικειότητα στο πρώτο ραντεβού έρχεται γρήγορα, εύκολα και με γοητευτικό τρόπο. Ο ώριμος άνδρας δεν χάνει χρόνο για αμήχανες στιγμές διότι έχει πλάνο. Θα ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου επειδή είναι gentleman και πιθανώς θα πληρώσει τον λογαριασμό με την platinum κάρτα του, εάν είναι της old-school νοοτροπίας. Προσοχή, μόνο, μην ξεχαστούμε εάν έχουμε απλήρωτη τη διατροφή από το διαζύγιο…

Εμπειρία
Oι γυναίκες γοητεύονται από τους “ασημένιους” άνδρες, επειδή αυτοί συσσωρεύουν εμπειρία από όλα αυτά τα θηλυκά που έχουν ήδη γνωρίσει στη ζωή τους. Έχουν προηγηθεί μπόλικες σχέσεις, οι οποίες λειτουργούν σαν “φροντιστήριο” που διδάσκει τις ιδιαιτερότητες της γυναικείας ψυχής.

Fun
Οι περισσότεροι γκριζομάλληδες περνούν την κρίση της μέσης ηλικίας ή έστω βρίσκονται στο κατώφλι της. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ότι ξαναγίνονται παιδιά! Ξοδεύουν χρήμα για όμορφα “παιχνίδια” όπως αυτοκίνητα, δεν αρνούνται να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες και μια boostedδόση αδρεναλίνης κυλάει μέσα τους. Αν έχεις περάσει τα 40, νιώθεις τι συμβαίνει…

Γνώση
Πόσες πιθανότητες έχει ένας “πιτσιρικάς” να γνωρίζει τι σημαίνει “αυξητική καμπύλη πανδημίας”; Ή να γνωρίζει την πρωτεύουσα της Αιθιοπίας ή έστω να μπορεί να εξηγήσει σε μια παρέα ποια αλκοολούχα ταιριάζουν μεταξύ τους και ποια όχι; Ελάχιστες! Οι ασημένιοι άνδρες κατέχουν τη γνώση, η οποία, ως γνωστόν, λειτουργεί ως αφροδισιακό για τις γυναίκες.

Ειλικρίνεια
Εδώ που τα λέμε, οι λευκές τρίχες εύκολα μπορούν να κρυφτούν με τις εξελιγμένες βαφές και άλλα σχετικά προϊόντα που βρίσκεις στο μπαρμπέρικο. Όμως, ο άνδρας με αυτοπεποίθηση, ο άνδρας που δεν μασάει τα λόγια του και είναι trueαπέναντι σε κάθε περίσταση, δεν έχει ανάγκη να κρυφτεί. Και το θηλυκό θα εκτιμήσει αυτήν την ειλικρίνεια!

Μόδα
Ναι, μάλιστα. Τα γκρίζα μαλλιά είναι της μόδας. Από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ μέχρι τις επιδείξεις μόδας των μεγαλύτερων σχεδιαστών του πλανήτη, όλο και περισσότεροι άνδρες αποκαλύπτουν το “αλατοπίπερο” των μαλλιών τους. Φυσικά είναι και αυτοί που βάφουν τα μαλλιά τους λευκά ή ασημί για να ενταχθούν στο κλίμα της μόδας! “Grey is the new black”, έγραψαν οι Los Angeles Times σε ένα lifestyle ένθετό τους και έχουν δίκιο.

Το θαύμα της φύσης
Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, μερικοί άνδρες δείχνουν αντικειμενικά πιο όμορφοι με γκρίζα μαλλιά παρά με το χρώμα που τους έδωσε η φύση στη νεαρή τους ηλικία. Γκράντε παράδειγμα ο George Clooney, αλλά και ο Ryan Reynolds ή ο Matt Le Blanc από το “Friends”. Να πάμε και στο ποδόσφαιρο; Δες τον Μουρίνιο ή τον Νικοπολίδη σε φωτογραφίες προ γκριζαρίσματος και θα καταλάβεις!

 

 

Written by The B.Mag