Οι υπόλοιποι επαγγελματικοί κλάδοι θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση των κομμωτών!

Ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών αναρωτιέται γιατί δεν επαναλειτουργούν και άλλες επιχειρήσεις τη Δευτέρα 4 Μαΐου…

«Μπορεί να ανακοινώθηκε ότι ανοίγουν και πάλι -και ορθώς γίνεται- κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής, όμως δεν δόθηκαν εξηγήσεις γιατί δεν μπορούν να επαναλειτουργήσουν και άλλες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, όπως -λόγου χάρη- τα καταστήματα που πωλούν παπούτσια», σημειώνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
Επίσης υπογραμμίζει ότι «στηρίζουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης για την προστασία της δημόσιας υγείας και ακούμε με προσοχή τις εισηγήσεις των ειδικών, όμως θα θέλαμε να μάθουμε με ποια επιστημονικά κριτήρια γίνεται αυτός ο διαχωρισμός στο άνοιγμα των επιχειρήσεων».

Τέλος, ο κ. Χατζηθεοδοσίου σημειώνει ότι απαιτούνται περαιτέρω διευκρινίσεις για την εφαρμογή των νέων κανονισμών, τη χρήση μάσκας και την επιβολή προστίμων, καθώς είναι έντονη η ανησυχία ότι δεν θα αποφευχθούν περιστατικά αυθαιρεσίας ή λανθασμένης ερμηνείας του πλαισίου που θα διαμορφωθεί.

Με πληροφορίες από: iefimerida.gr

Written by The B.Mag