Ο γύρος του κόσμου με μια μηχανή

Λένε ότι ακόμα και στον παράδεισο πρέπει να έχεις μαζί σου φίλους για να περάσεις ωραία. Λέμε πως ακόμα και το πιο καλοστημένο μπαρμπέρικο αν δεν έχει στους πάγκους του τα σωστά εργαλεία, δεν γίνεται δουλειά. Τα σωστά εργαλεία barbering και hair styling είναι το Α και το Ω για το μαγαζί σου. Κάτι σαν το δεξί σου χέρι.

STILL LIFE & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ

MOSER GENIO PROFADE

MOSER GENIO FADE BLADE

Ετοιμάσου να περάσεις τέλεια! Ξέχνα τα καλώδια, το άγχος της επαναφόρτισης καθώς και της συνεχούς λειτουργίας, μιας και οι δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες που διαθέτει δεν σου αφήνουν περιθώριο αγωνίας! Δουλεύεις με τη μία μπαταρία, ενώ παράλληλα η άλλη φορτίζει για να είναι έτοιμη να “οπλίσει”, όταν εσύ θα τη χρειαστείς, χωρίς να διαμαρτύρεται! 105+105 λεπτά αδιάλειπτης και συνεχούς λειτουργίας στις 5.750 στροφές/λεπτό θα σου δώσουν τη δυνατότητα να “σβήσεις” επαναστατικά από 0,5mm-2mm, χωρίς ερεθισμούς και “δαγκώματα” και κατόπιν θα κουρέψεις άνετα σε όποιο μήκος θέλεις μέχρι τα 25mm.Τέλειο fading, αλλά και κούρεμα! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ συνδυασμός που ζυγίζει μόλις 280gr θα σου λύσει τα χέρια, χωρίς να κουράσει τον καρπό σου!

 

 

MOSER CHROM2STYLE

MOSER DIAMOND BLADE

Η MOSER CHROM2STYLE είναι η κουρευτική μηχανή, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις τέρμα τα γκάζια με αυτονομία τουλάχιστον για 120’ συνεχούς χρήσης. Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημά της είναι οι λεπίδες νέας τεχνολογίας από επιχρωμιωμένο ανοξείδωτο ατσάλι DiamondBlade με τεχνολογία quickreleasesystem. Με πανίσχυρο αθόρυβο μοτέρ 5.300 στροφών/λεπτό, ενδείξεις για την έναρξη και τη λήξη φόρτισης αλλά και ειδοποίηση για αποφυγή υπερφόρτωσης, αυτή η κουρευτική θα γίνει η μεγαλύτερη εμμονή σου. Όσο πιο δύσκολο το μαλλί τόσο αυξάνει την ένταση από μόνη της! Πανέξυπνη; Άρχισε να φαντάζεσαι από τώρα τα άπειρα κουρέματα που θα δημιουργήσεις μαζί της.

 

MOSER LI+ PRO²

Με την MOSER Li + Pro² το barbering γίνεται το πιο ευχάριστο και απολαυστικό ταξίδι της ζωής σου. Με ιδιαίτερο design, ματ επιφάνεια και μεγάλη αντίληψη, αυτή η κουρευτική δημιουργήθηκε για να σε κάνει να νιώθεις σίγουρος σε κάθε κούρεμά σου. Η “έξυπνη”, φωτιζόμενη με νέον, οθόνη της, σου επιτρέπει να παρακολουθείς το επίπεδο της μπαταρίας, την ταχύτητα χρήσης και τις ανάγκες λαδώματος και καθαρισμού, ενώ το απίστευτο ημιαυτόματο κιβώτιο τριών ταχυτήτων μετατρέπει την “οδήγηση” της τεχνικής σου σε μια ασύλληπτη εμπειρία τέχνης! Με αυτονομία 160’, σταθερή ισχύ κοπής και μικρό βάρος, έχει κάθε λόγο να γίνει η προέκταση του χεριού σου, απογειώνοντας την αδρεναλίνη σου!

 

MOSER T-CUT & MOSER BARBER SHAVER

Το MOSER T-CUT θα σου φανεί πολύτιμο κάθε στιγμή που θέλεις να κάνεις focus στις λεπτομέρειες. Με αθόρυβο μοτέρ για να κάνεις ήσυχα την δουλειά σου, μικρό βάρος και λεπίδες εξαιρετικής ποιότητας από ανοξείδωτο ατσάλι StarBlade, θα σε βοηθήσει να φτάσεις και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του προσώπου, τριμμάροντας κοντά στο δέρμα και γύρω από τα αυτιά. Μαζί του θα κάνεις, επίσης, τα τελειότερα περιγράμματα σε αυχένα και μούσι, αλλά και superhair tattoo χάρη στις 6400 στροφές/λεπτό. Τίποτα καλύτερο. Το ίδιο πολύτιμο θα σου φανεί το BARBER SHAVER της MOSER, το οποίο προσφέρει αυτονομία που φτάνει τα 45’, έχει υφασμάτινη και μεταλλική θήκη μεταφοράς και εργονομική λαβή. Σβήσε στο απόλυτο μηδέν και χαλιναγώγησε οριστικά τις… άναρχες σκάλες στο πρόσωπο, στο κεφάλι, αλλά και στο σώμα…

 

MOSER CURL PROCONICAL  2 & MOSER VENTUS

Απολύομαι ψαρούκλες, τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες. Και τα κάνω με το MOSERCURLPROCONICAL 2, το οποίο θα προσφέρει το ιδανικό curly look σε όλες τις γυναίκες που περνούν από το κατώφλι σου. Με κώνο τιτανίου, ψηφιακή ρύθμιση της θερμοκρασίας από 80 έως 210οC, με οθόνη LCD ανά 5οC για τέλεια προσαρμογή σε κάθε τύπο μαλλιού και περιστρεφόμενο καλώδιο 360 μοιρών μήκους 2,5m, είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσεις τις καλεσμένες σου.
Το ίδιο θα συμβεί και με το επαγγελματικό σεσουάρ VENTUS (MADEINITALY), ελαφρύ, με τεχνολογία τουρμαλίνης, λειτουργία ιονιστή για υγιή μαλλιά χωρίς φριζάρισμα και ισχυρό επαγγελματικό AC μοτέρ μεγάλης διάρκειας ζωής και ροή αέρα 86m3/h.
Επειδή, τίποτα δεν πρέπει να λείπει από το μπαρμπέρικό σου και επειδή πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος για όλα, προμηθεύσου σήμερα εκείνα τα εργαλεία με τα οποία δεν θα χορταίνεις τις barbering διαδρομές.

Σαπφούς 7-9, Αθήνα, Τ.Κ. 10553
τηλ. 210 3737000, fax. 210 3737147
email: zinfo@zazopoulossa.gr

https://www.zazopoulossa.gr/index.php/el/

Written by The B.Mag