Μαζί συνεχίζουμε!

Το αγαπημένο περιοδικό του Έλληνα μπαρμπέρη, παραμένει ενεργό και κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το αγαπημένο περιοδικό του Έλληνα μπαρμπέρη, παραμένει ενεργό και κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η συντακτική μας ομάδα βρίσκεται στις επάλξεις της επικαιρότητας και γράφει αυτά που ζει, ακόμη και τώρα που οι επαγγελματίες του χώρου περνούν μια δύσκολη περίοδο.

Τα θέματα του επερχόμενου τεύχους Απριλίου είναι βγαλμένα από την πραγματικότητα που βιώνουμε αυτή τη στιγμή. Θα βρεις ιδέες για να αδράξεις δημιουργικά τις ημέρες της αναγκαστικής αργίας, προτάσεις βελτίωσης του επαγγελματικού σου χώρου, tips για να χρησιμοποιήσεις τα social media προς όφελος της επιχείρησής σου και αμέτρητες ακόμη πρακτικές, γρήγορες, “ψαγμένες” και εφαρμόσιμες λύσεις!

Είμαστε μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της έντυπης και ηλεκτρονικής ενημέρωσης και, ακόμη και σε αυτήν την περίεργη και ζόρικη συγκυρία, δεν ξεχνούμε ότι στόχος μας είναι να φέρνουμε σε επαφή τα μπαρμπέρικα με ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στον κόσμο του barbering και όχι μόνο.

Το The B.Mag Απριλίου θα δημοσιευτεί σύντομα στην ψηφιακή εκδοτική πλατφόρμα issuu.com, ενώ, ταυτόχρονα, δεσμευόμαστε ότι βρήκαμε τον τρόπο να φτάσει στην έντυπη μορφή του στα χέρια κάθε μπαρμπέρη!

Μπορούμε να στείλουμε ΔΩΡΕΑΝ το τεύχος στη πόρτα σου, αρκεί να μας δώσεις τη διεύθυνσή σου και ένα email για να επικοινωνήσουμε μαζί σου!

Μένουμε αισιόδοξοι/ες, μένουμε ενημερωμένοι/ες, μένουμε μαζί και, φυσικά, μένουμε σπίτι!

#menoumemazi #menoumespiti

Στείλε μας e-mail στο subscribe@thebmag.gr!

Written by The B.Mag