Προτάσεις Εξόδου: Μετά το ποτό

Δείχνουν να είναι στημένες από τα πιο απλά και φθηνά υλικά και ίσως να είναι έτσι. Αυτό δε σημαίνει ότι σερβίρουν και πρόχειρο φαγητό. Τα σάντουιτς σε αυτές τις καντίνες είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί, μετά από λιώσιμο, ένα βράδυ.

Ο Μερακλής

 

Είναι η πιο διάσημη καντίνα των Νοτίων Προαστίων, στέκεται όρθια από το 1976, έχει ζήσει επικές στιγμές όταν υπήρχε παραδίπλα ο Ιππόδρομος και συνεχίζει και να ζει μεγάλες, νυχτερινές ιστορίες με τους φανατικούς υποστηρικτές της, που δεν υπολογίζουν κόπο και χρόνο για να έρθουν να φάνε. Το δυνατό της στοιχείο είναι τα αλλαντικά, που έρχονται από το ομώνυμο αλλαντοπωλείο και είναι φρέσκα και πεντανόστιμα. Ζήτησε να δοκιμάσεις το σάντουιτς με το διπλό λουκάνικο. Αλλά φρόντισε να είσαι πολύ πεινασμένος.

Λ. Ποσειδώνος 184, Παλιό Φάληρο

 

Ο Μήτσος

Είναι αυτό που λέμε το «τίμιο βρώμικο» όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό. Σε αυτή την καντίνα θα πάρεις χοιρινό σουβλάκι με πολύ νόστιμο κρέας και όταν θα σε ρωτήσουν «να βάλω απ’ όλα μέσα;», θα απαντήσεις καταφατικά γιατί αυτό το σάντουιτς χαρακτηρίζεται από τέλεια αρμονία γεύσεων και ποικιλία συστατικών. Επίσης, σε αυτή τη καντίνα που δεν είναι καντίνα, οι άνθρωποι είναι χαμογελαστοί και ευχάριστοι κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε κάθε περίπτωση.

Π. Μπακογιάννη 50, Μεταμόρφωση

 

Billy’s

 

Σε αυτή την καντίνα, το πρώτο που ευχαριστηθήκαμε ήταν το ψωμάκι. Ζεστό, μαλακό και νόστιμο, αγκάλιαζε τέλεια όλα τα υλικά και σε προδιέθετε για ό,τι θα ακολουθήσει. Σουβλάκι χοιρινό, κεμπάπ, χωριάτικο λουκάνικο και τέλεια bbq σος, δημιουργούν ένα σάντουιτς που δεν χορταίνεις να απολαμβάνεις. Επίσης, οι πατάτες του ήταν πάρα πολύ νόστιμες. Απλά, λίγο υπερβολικές στην ποσότητα. Χρειάστηκε να τις παραμερίσουμε για να βρούμε τα υπόλοιπα υλικά.

Φραντζή, Περιστέρι

Written by The B.Mag