EDITORIAL: Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

Την τελευταία εβδομάδα, μίλησα με δυο ανθρώπους που μου εντόπισαν τη δύναμη της στιγμής και την ματαιότητα να ασχολείσαι με το παρελθόν και το μέλλον.


Δεν μπόρεσα παρά να συμφωνήσω μαζί τους. Και αν μπορούσα να το επικοινωνήσω αυτό σε κάθε σελίδα του περιοδικού, θα το έκανα. Πριν, λοιπόν, προχωρήσεις στην ανάγνωση και δεις τα θέματά μας, σε προκαλώ να σκεφτείς αν σου αρέσει αυτό που κάνεις και αν ζεις τη στιγμή. Αν είσαι ικανοποιημένος από την ζωή σου και αν έχεις γύρω σου αυτούς που θέλεις. Αν συμβαίνει αυτό, είσαι ένας πολύ τυχερός άνθρωπος. Αν δεν συμβαίνει, όμως, κάτι τέτοιο, σου προτείνω να μπεις στη διαδικασία να το αλλάξεις.
Εμείς, σου δίνουμε ιδέες, μιλάμε με ανθρώπους που μας εμπνέουν, βλέπουμε φωτογραφίες που μας ταξιδεύουν, δοκιμάζουμε προϊόντα και καταλήγουμε σε ένα πράγμα: είναι εύκολο να βρεις τι θες και να προχωρήσεις. Και ίσως είναι αυτός ο μόνος τρόπος για να είσαι ευτυχισμένος, να έχεις μια επιτυχημένη πορεία, να ζεις μια ισορροπημένη ζωή. Νέο τεύχος σε μια ολοκαίνουρια, νέα χρονιά. Πάρε μια βαθιά ανάσα και ζήσε την χωρίς εκπτώσεις. Μπορεί το εφήμερο να μην έχει μέσα του καθόλου το «για πάντα», αλλά, αλήθεια, έχεις σκεφτεί πόσο λίγο αποδεικνύεται το «για πάντα» όταν δεν κάνεις focus σε κάθε υπέροχη στιγμή;

Φέτος ας ζήσουμε!
Δώρα Μάστορα

Written by The B.Mag