SPOTTED: ΕΝΑΣ SEB MAN ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ο Σταμάτης Κανελλόπουλος, Brand Ambassador Ελλάδας για το SEB MAN και ιδιοκτήτης του Manifesto Barbershop, εμπνέεται τόσο από την πόλη όσο και από το brand που εκπροσωπεί. Εξάλλου το SEB MAN είναι το απόλυτο urban brand και ο Σταμάτης ο κατεξοχήν άνθρωπος του κόσμου.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΩΡΑ ΜΑΣΤΟΡΑ, STYLING BY ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΡΔΟΥΛΙΔΗΣ

Ειδικός συνεργάτης Δημήτρης Δημόπουλος 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ CHELSEA HOTEL ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

 

Συναντήσαμε τον Σταμάτη στο Chelsea Hotel στον Παγκράτι και περάσαμε ένα αξέχαστο πρωινό μαζί του, καθώς γνωρίσαμε καλύτερα την μοναδική φιλοσοφία του SEB MAN και ενημερωθήκαμε για τις πιο hot τάσεις στο ανδρικό look.

Σταμάτη είσαι Brand Ambassador του SEB MAN. Αυτό έχει επηρεάσει την αισθητική σου και τα κουρέματα που προτείνεις στους πελάτες σου;
Με έχει επηρεάσει στο ότι αντλώ έμπνευση και δημιουργία από το SEB MAN και αυτό μεταφέρεται και στους πελάτες μου.

Είσαι ένας άνθρωπος της πόλης. Εμπνέεσαι απ’ αυτή; Υπάρχουν σημεία της ή βόλτες που κάνεις για να χαλαρώσεις και να σκεφτείς μελλοντικά σχέδια;
Λατρεύω την Αθήνα του σήμερα. Με μια βόλτα στην Πραξιτέλους βιώνω όλα τα συναισθήματα των νέων και βλέπω τον τρόπο που εκφράζονται μέσα από το ντύσιμο, παρατηρώ τον τρόπο που φτιάχνουν τα μαλλιά τους και βλέπω τι τους δίνει χαρά. Το δεύτερο σημείο που με εκφράζει είναι η μαγεία των Εξαρχείων, εκεί που το χθες συναντάει το αύριο. Ο λόγος για αυτό είναι το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες στο συγκεκριμένο μέρος, οι οποίοι δημιουργούν μουσική, ποίηση και ζωγραφική. Αυτοί γέννησαν κάτι από τον εαυτό τους. Αυτό με βοηθάει και εμένα να γεννήσω κάτι για το μέλλον.


Ένα επίθετο που χαρακτηρίζει πολύ τον άντρα του SEB MAN, είναι ο «ασυμβίβαστος». Είναι ένα επίθετο που ταιριάζει και σε εσένα;
Ασυμβίβαστος, τι όμορφη λέξη. Και πόσες ακόμη ωραίες λέξεις διαθέτει η ελληνική γλώσσα όπως “πολύπλευρος”, “ευαισθητοποιημένος”, “πολυδιάστατος”. Όλες αυτές οι λέξεις ταιριάζουν απόλυτα στο SEB MAN και θεωρώ ότι χαρακτηρίζουν κι εμένα.

Ποιοι είναι οι τύποι αντρών που συγκεντρώνονται στο μπαρμπέρικό σου; Έχετε δημιουργήσει μια πιο στενή σχέση με αυτούς από την τυπική σχέση πελάτη-μπαρμπέρη;
Η σχέση μας με τους πελάτες είναι σχέση εμπιστοσύνης. Η φιλοσοφία του Manifesto και των τριών παιδιών που είναι στην ομάδα μου, του Γιάννη, του Νίκου και της Κατερίνας, είναι ο πελάτης μας να είναι “ασυμβίβαστος” και να νιώθει μεγάλη οικειότητα με το μπαρμπέρικό του.

Πες μας μερικά λόγια για το SEB MAN Society. Πώς έχει εξελιχθεί αυτό το men’s club;
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί το club έχει μεγα λώσει πάρα πολύ. Πέρυσι ήταν ένα “μωρό” και φέτος αντί να περπατάει, τρέχει! Το SEB MAN Society είναι μια έντονα διαδραστική κοινότητα, με υπέροχες ενέργειες και μοναδικά δώρα για τον σύγχρονο άνδρα.

Μίλησε μας για τις τάσεις στο ανδρικό look για τον φετινό χειμώνα. Τι κουρέματα και στυλ θα δούμε;
Το στυλ του κουρέματος συνδυάζεται με την καθημερινότητα του άνδρα, ώστε να είναι πολύπλευρο και χρηστικό. Τρία κουρέματα που προ- τείνω συχνά είναι: το Wet Look Fade (κοντά πλαϊνά, με κοντή φράντζα στο επάνω μέρος), το Buzz (κοντό σύνολο που τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου) και το Layers (μακριά μήκη με φιλάρισμα ανάλογα με την υφή και την πυκνότητα των μαλλιών).


Ποια είναι τα αγαπημένα σου προϊόντα SEB MAN και γιατί;
Αγαπώ το The Cooler, το οποίο είναι μια αναζωογονητική λοσιόν χωρίς ξέβγαλμα που χαρίζει μια αίσθηση τόνωσης και φρεσκάδας, δίνοντας ταυτόχρονα σώμα και όγκο στις λεπτές τρίχες. Θέλω να σταθώ και στο The Dandy/Shiny Pomade, που είναι πομάδα για ελαφρό κράτημα και λαμπερό φινίρισμα. Ταιριάζει απόλυτα με τα κουρέματα που προτείνω στην προηγούμενη ερώτηση.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Δώσε μας ένα tip για το τέλειο styling.
Ένας εύκολος τρόπος για να αναδείξετε και να διατηρήσετε το hair styling κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών, είναι το προϊόν The Fixer
του SEB MAN. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό σπρέι διαμόρφωσης που προστατεύει από την υγρασία έως και 24 ώρες.

 

 

Written by The B.Mag