Ένα ενημερωμένο μπαρμπέρικο πρέπει να προσφέρει και ενημερωμένη μουσική. Αφήστε στην άκρη το YouTube και τις random επιλογές του και ακούστε τις ολόφρεσκες ηχητικές προτάσεις του The B.Mag.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

1) GARY CLARK JR. – This Land


O πιο σπουδαίος Αφροαμερικανός κιθαρίστας της εποχής μας, κυκλοφορεί έναν ακόμη υπέροχο δίσκο κιθαριστικής rock. Το «This Land» έχει στον πυρήνα του το παραδοσιακό blues, αλλά φλερτάρει με την rap εκφορά του λόγου, με το κλασικό rock, ακόμη και με folk ρυθμούς. Φυσικά και δεσπόζουν τα επικά solos του Gary Clark Jr. που κάποιος τον χαρακτήρισε «Jimi Hendrix του 21ου αιώνα». Δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε!

 

2) THE LAST DRIVE – The Last Drive


Μάλλον η καλύτερη ελληνική κυκλοφορία των ημερών μας, από μια μπάντα που υπάρχει, αντέχει και βελτιώνεται εδώ και 35 χρόνια. Πρόκειται για τον πιο ώριμο δίσκο της καριέρας των Last Drive, ένα μουσικό και στιχουργικό διαμάντι που δεν κάνει εκπτώσεις στην ορμή και τη φρέσκια έμπνευση. Υψηλού επιπέδου παραγωγή και ηχοληψία (για τα ελληνικά δεδομένα), σε ένα άλμπουμ που το ένα κομμάτι είναι καλύτερο από το άλλο.

 

3) HOZIER – Wasteland, Baby!


Με την ίδια επιτυχημένη συνταγή του super hit «Take Me to Church» και την επιβλητική του φωνή να δεσπόζει στις 14 υπέροχες συνθέσεις του «Wasteland, Baby!», ο Hozier κερδίζει επάξια μια θέση σε αυτήν εδώ τη στήλη. Το υπέροχο «Nina Cried Power» (με τη συμμετοχή της βετεράνου soul singer Mavis Staples), αλλά και το ατμοσφαιρικό «Almost (Sweet Music)» ξεχωρίζουν ήδη από το πρόσφατο πόνημα του 29χρονου Ιρλανδού τραγουδοποιού.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΔΩΡΟ!
97 λεπτά μιξαρισμένης μουσικής, επιλεγμένης κομμάτι-κομμάτι, ένα μικρό δώρο για σένα και τους φίλους/πελάτες/καλεσμένους σου!
https://www.mixcloud.com/panos-bobolas/indieans-and-cloudboys/

Written by The B.Mag