WOMAN: Cat’s Eye View

Είναι φωτογράφος, στυλίστρια και έχει υψηλή αισθητική και ματιά έντονη και απόλυτη. Η Δήμητρα Σπυροπούλου, κορίτσι των περιοδικών και της πόλης, μιλάει για τους άντρες και καλό θα ήταν να την ακούσετε.

Από την Δώρα Μάστορα

Δεν ξεφεύγεις εύκολα από την Δήμητρα. Έχει μάθει να παρατηρεί και να αξιολογεί τα πάντα από το πρώτο κιόλας βλέμμα. Το καλό είναι ότι η αποψάρα της έχει πάντα βάση. Για αυτό και θα μπορούσε να είναι η καλύτερη φίλων όλων των αντρών που θέλουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους.

 

Δήμητρα, ποια είσαι και τι κάνεις σε αυτή την πόλη;

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα, σπούδασα φωτογραφία και εργάστηκα ως στυλίστρια αρκετά χρόνια. Την στιγμή που μιλάμε είμαι booker στο Agencia.

 

Ασχολείσαι χρόνια με την μόδα. Πιστεύεις στα trends, είσαι των κλασικών επιλογών ή πιστεύεις ότι το καλύτερο αποτέλεσμα έρχεται με τον συνδυασμό τους;

Μου αρέσει να ακολουθούν οι άνθρωποι τις τάσεις τις μόδας και να μην μένουν πίσω, αρκεί να καταφέρνουν με προσμίξεις δικών τους στυλιστικών στοιχείων, να γίνονται μοναδικοί. Με χαροποιούν οι άνθρωποι που έχουν βρει το προσωπικό τους στυλ και τους ταιριάζει απόλυτα.

 

Πιστεύεις ότι το στυλ των Ελλήνων έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια; Βλέπεις βελτιώσεις;

Πιστεύω πως το internet και τα ερεθίσματα που προσφέρει έχουν βοηθήσει πολύ στην βελτίωση του στυλ των Ελλήνων. Ευτυχώς για όλους, η διαφορά είναι αισθητή.

Σου αρέσουν οι περιποιημένοι άντρες ή θέλεις τον άντρα πιο αλέγκρο;

Μου αρέσει να βλέπω πολύ περιποιημένους άνδρες αλλά δεν μου αρέσει πολύ να βλέπω έντονα στυλιζαρισμένους άντρες. Γενικά, μου αρέσει η φυσικότητα στους ανθρώπους και την θαυμάζω ιδιαίτερα όταν συνοδεύεται με κάλλος.

 

Τα αγόρια με τα tattoo και τα μούσια ή τα αγόρια με τα tattoo και τα μουστάκια; Τελικά, τα πάντα είναι τρίχες ή πολύ συζήτηση έγινε και καλύτερα να ξυριστούν όλοι;

Τα ταττού είναι κάτι που δεν μου άρεσε ποτέ στον άντρα και η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ σύντροφο με ταττού. Σχετικά με το μούσι ή το μουστάκι, νομίζω ότι προτιμώ το μουστάκι. Αρκεί να είναι περιποιημένο πάντα.

 

Πιστεύεις ότι υπάρχει φλερτ τριγύρω ή το φλερτ περιορίζεται στο ίντερνετ;

Φλερτ και Δήμητρα είναι δύο έννοιες αντίθετες. Είμαι στην κοσμάρα μου και εντελώς ακατάλληλη για να μιλήσω για αυτό το θέμα.

 

Τι θα συμβούλευες έναν άντρα που του αρέσει ένα κορίτσι και θέλει να του μιλήσει σε ένα μπαρ;

Θα του έλεγα να την πλησιάσει με ένα ωραίο χαμόγελο και μια ευγενική διαστακτικότητα. Εγώ, σίγουρα θα γοητευόμουν έτσι.

 

Ποια θεωρείς βασικά κομμάτια μιας αντρικής γκαρνταρόμπας;

Ένα καφέ δερμάτινο oxford, ένα ωραίο chino παντελόνι και ένα μάλλινο αφοδράριστο σακάκι.

 

Σου αρέσουν τα μπαρμπέρικα της πόλης; Πιστεύεις ότι βοηθούν τους άντρες να αποκτήσουν κάποιο προσωπικό στυλ που τους αναδεικνύει και τους εκφράζει καλύτερα;

Είναι ωραίο να γνωρίζουν οι άντρες πως υπάρχουν προσεγμένα μαγαζιά που μπορούν να πάνε και να δεχτούν εξειδικευμένες περιποιήσεις. Πιστεύω ότι το εκτιμούν και τους ενθουσιάζει το γεγονός ότι πλέον έχουν έναν χώρο μόνο για αυτούς.

 

Να πηγαίνουν οι άντρες με τις μανάδες και τις κοπέλες τους για ψώνια ή ήρθε η στιγμή να τους αφήσουμε μόνους τους να χτίσουν ανεπηρέαστοι το στυλ τους;

Πιστεύω ότι αυτή η τάση τείνει να εξαλειφθεί. Οι άντρες ψωνίζουν σήμερα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Καλό θα ήταν, βέβαια, να ζητάνε που και πού μια γυναικεία γνώμη.

Written by The B.Mag