Instant Hair Analysis by DHI

Για πρώτη φορά, δωρεάν εξέταση τριχόπτωσης on line σε λίγα λεπτά!

Η Έλλη Παπαγγελή εμπιστεύθηκε την DHI και επιδιόρθωσε την Hairline της με την προηγμένη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών Direct Hair Implantation.

Λένε πως “ποτέ δεν πρέπει να αναβάλεις για αύριο, κάτι που μπορείς να κάνεις σήμερα”. Αν λοιπόν βλέπεις τα μαλλιά σου να αραιώνουν, τότε αυτή είναι η συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσεις άμεσα. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζεις πως ένας από τους μεγαλύτερους συμμάχους της τριχόπτωσης είναι η αναβλητικότητα. Και αν δεν την αντιμετωπίσεις έγκαιρα, το μόνο που έχεις να κερδίσεις είναι η ήττα.

Μην αφήνεις την αναβλητικότητα να καθορίσει το μέλλον των μαλλιών σου. Η καλύτερη στιγμή για να ριχτείς στη μάχη κατά της τριχόπτωσης είναι σήμερα, με το νέο Instant Hair Analysis της DHI.

To πρωτοποριακό σύστημα ανάλυσης της τριχόπτωσης της DHI, διαρκεί ελάχιστα λεπτά και αποτελεί μια παγκόσμια καινοτομία που αλλάζει ριζικά τα δεδομένα αφού πραγματοποιείται online, χωρίς να απαιτείται παρουσία του ασθενή στην κλινική ή τον γιατρό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι ειδικοί της DHI, το νέο σύστημα Online Ανάλυσης της τριχόπτωσης είναι εξαιρετικά απλό και δίνει στον ασθενή τη δυνατότητα να εξετασθεί από εξειδικευμένο ιατρό αλλά και να λάβει ολοκληρωμένη θεραπευτική πρόταση, με ένα μόνο κλικ και μάλιστα, εντελώς δωρεάν!

“Πρόκειται για ένα μοναδικό σύστημα που ουσιαστικά, αλλάζει όλα όσα ξέραμε για τη διάγνωση της τριχόπτωσης αφού γλυτώνει τον ασθενή από χρόνο, κόπο και χρήματα. Πλέον, όλοι όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα αραίωσης στα μαλλιά τους, μπορούν να προχωρήσουν σε εμπεριστατωμένη ανάλυση μέσω κινητού ή υπολογιστή, από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου τους” αναφέρουν οι ειδικοί της DHI και εξηγούν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το νέο σύστημα.

“Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ολοκληρώνεται μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Ο ασθενής στέλνει τέσσερις φωτογραφίες των μαλλιών του μέσω κινητού, υπολογιστή ή tablet. Οι φωτογραφίες του εξετάζονται άμεσα από εξειδικευμένο ιατρό που ειδικεύεται στη διάγνωση και θεραπεία της τριχόπτωσης. Λίγα λεπτά αργότερα, ο ασθενής λαμβάνει απαντητικό μήνυμα που αφορά την ανάλυση της τριχόπτωσης του αλλά και ολοκληρωμένη θεραπευτική πρόταση αποκλειστικά για την περίπτωση του. Έτσι, χωρίς καμία χρέωση και υποχρέωση, αποκτά σαφή εικόνα του προβλήματος που αντιμετωπίζει και παράλληλα, γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να αντιμετωπίσει την τριχόπτωση αποτελεσματικά και οριστικά”.

Η σημασία της διάγνωσης

Ο έγκαιρος εντοπισμός των αιτιών που προκαλούν την τριχόπτωση είναι καθοριστικός για την αντιμετώπιση του προβλήματος αλλά και για την προστασία των υπαρχόντων μαλλιών από μελλοντική, μη αναστρέψιμη εξασθένιση.

Στα κέντρα της DHI, η διάγνωση αποτελεί τη βάση για την επιτυχή και οριστική θεραπεία της τριχόπτωσης. Για τον λόγο αυτό, η επιστημονική ομάδα της DHI σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχουν αναπτύξει το κορυφαίο σύστημα διάγνωσης της τριχόπτωσης που παρέχει ολοκληρωμένη, εξατομικευμένη και σε βάθος διάγνωση για όλους τους τύπους της αλωπεκίας, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες που υποφέρουν από τριχόπτωση.

Πρόκειται για το διαγνωστικό σύστημα DSA που προσδιορίζει τόσο τα αίτια της πάθησης όσο και την πιθανή, μελλοντική εξέλιξη της. Άλλωστε, η τριχόπτωση μπορεί να παρουσιαστεί σε διαφορετικές μορφές και εξαιτίας πολλών διαφορετικών αίτιων όπως η κληρονομικότητα, το άγχος και η κακή διατροφή.

Η DHI συνεργάζεται με Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια και πληθώρα επιστημόνων, όπως δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς, ενδοκρινολόγους και ψυχολόγους και προσφέρει για πρώτη φορά παγκοσμίως ένα τόσο προηγμένο και αναλυτικό σύστημα διάγνωσης το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά από καινοτόμα τεστ όπως τα Stress Analysis, DNA Hair Biology Analysis, Hair Protein Test και Alopecia Test.

 


DHI: Το αποτέλεσμα μετράει!

Το DHI Global Medical Group ιδρύθηκε το 1970 από τον Κωνσταντίνο Π. Γιώτη και αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στη Διάγνωση και Θεραπεία της τριχόπτωσης, με 75 υπερσύγχρονα κέντρα σε όλο τον κόσμο και πάνω από 250.000 ικανοποιημένους ασθενείς.

Ο ιδρυτής της DHI έχει χαρακτηρισθεί ως “ο άνθρωπος που άλλαξε τον κόσμο της μεταμόσχευσης μαλλιών” ενώ έχει βραβευθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για την πολυετή προσφορά του στη Διάγνωση και Αντιμετώπιση της Αλωπεκίας και των παθήσεων του τριχωτού.

Σήμερα, 49 χρόνια από την ίδρυση της, η DHI είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στη διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία της τριχόπτωσης ενώ η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών Direct Hair Implantation είναι η μοναδική που διδάσκεται σε ακαδημαϊκό επίπεδο από δημόσια ευρωπαϊκά πανεπιστήμια.


DHI Αθήνας
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30
Τηλεφωνικό κέντρο: 2109211630
Email: info@dhiglobal.com
www.dhi.gr
Written by The B. Magazine