Πώς θα πεις αντίο στα γκρίζα μαλλιά χωρίς να τα βάψεις

Τα γκρίζα μαλλιά μπορεί να αποτελούν σημάδι γοητείας, ωριμότητας και δύναμης όμως δεν είναι για όλους. Ας το παραδεχτούμε ότι ο Τζώρτζ Κλούνει δεν αντιπροσωπεύει το μέσο όρο του ανδρικού πληθυσμού, και ότι λίγοι έχουν την τύχη να δείχνουν ακόμα πιο ωραίοι με γκρίζα μαλλιά.

Συνήθως, οι γκρίζες τρίχες κάνουν την εμφάνιση τους ανεξαρτήτως ηλικίας. Λίγο ο τρόπος ζωής, το στρες της δουλειάς και η κληρονομικότητα σε φέρνουν αντιμέτωπο με τη σκληρή πραγματικότητα των γκρίζων μαλλιών και με μια απόφαση που δυσκολεύεσαι να πάρεις. Να βάψεις τα μαλλιά σου ή να μη τα βάψεις;

Και αν τελικά τα βάψεις, θα καταφέρεις το φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να ρισκάρεις να κυκλοφορείς με το κλασικό «κομοδινί»; Γιατί θέλεις να καλύψεις τα γκρίζα αλλά με τον πιο φυσικό τρόπο και να μην τα ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου, ειδικά αν στόχος σου είναι να τα διατηρήσεις για όσο περισσότερο καιρό μπορείς. Αν και το ταμπού της βαφής μαλλιών έχει αρχίσει να ξεπερνιέται, δεν αποτελεί τη μόνη λύση του προβλήματος σου.

Τα μικρά θαύματα τη βιομηχανίας της ομορφιάς έχουν φροντίσει να ικανοποιούν κάθε σου επιθυμία και ανάγκη πριν καν προκύψει, και ένα από αυτά είναι το GREY Fast MOUSSE της ΚΕΜΟΝ, ένα προϊόν που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες κομμωτές και καταναλωτές διεθνώς και θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος.

Πώς δουλεύει
To GREY Fast MOUSSE είναι ένα εύχρηστο kit για να δώσεις τη λύση μόνος σου στο σπίτι για τον τέλειο, απόλυτα φυσικό χρωματισμό με διάρκεια.

Οι χρωστικές του GREY Fast MOUSSE έχουν αναπτυχθεί έτσι ώστε να ταιριάζουν σε κάθε τύπο μαλλιών, σκούρα ή ανοικτόχρωμα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δε χρειάζεται να βρεις τη σωστή απόχρωση για τα μαλλιά σου. Το μόνο που χρειάζεται να ρυθμίσεις είναι ο τόνος και η κάλυψη: άφησε το να δράσει από 5 έως 10 λεπτά εάν έχεις ανοικτόχρωμα μαλλιά, ή 10-15 λεπτά εάν έχεις σκούρα.
Δες το video:

Επίσης μπορείς να πετύχεις πιο σκούρους τόνους κάνοντας μία ακόμη εφαρμογή την επόμενη μέρα. Δηλαδή, μπορείς να ρυθμίσεις τον τόνο όσο εσύ θέλεις με επαναλαμβανόμενες εφαρμογές. Το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 15 ημέρες ανά εφαρμογή ανάλογα με το πόσο συχνά γίνεται λούσιμο και το πιο σημαντικό; Δεν ξεβάφει με το νερό, την υγρασία ή τον ιδρώτα.

Η ειδική του σύνθεση χωρίς αμμωνία και χωρίς PPD σου διασφαλίζει ότι τα μαλλιά σου δε θα υποστούν καμία φθορά και δε θα έχεις την δυσάρεστη οσμή και τις βλαβερές αναθυμιάσεις που παρατηρούμε συνήθως στις βαφές. Επιπλέον, κατά την διαδικασία της εφαρμογής, το GREY Fast MOUSSE ελαχιστοποιεί την διόγκωση των τριχών η οποία προκαλεί αποδυνάμωση και πιθανές ρωγμές. Άρα, τα μαλλιά σου παραμένουν άθικτα, μεταξένια και λαμπερά.

Απέκτησε το ΕΔΩ  

Written by The B.Mag