B. Strong, B. Better, B. You

Το The B. Mag  εμφανίστηκε στην ζωή σας πριν 2 χρόνια με την υπόσχεση ότι θα έχει στο κέντρο του ενδιαφέροντός του το barbering και θα το προσεγγίζει πάντα με έναν ξεχωριστό τρόπο, ή ακόμα καλύτερα με έναν τρόπο που θα μιλάει στο μυαλό του μπαρμπέρη. Δύο χρόνια μετά, είμαι περήφανος που κρατήσαμε αυτήν την υπόσχεση. Αυτόν τον μήνα, που το The B. Mag έχει τα γενέθλιά του, αποφασίσαμε να του κάνουμε μερικά δώρα, όπως ένα νέο λογότυπο, νέες στήλες, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα μια νέα εποχή. Νέα υπόσχεση; Πως αυτό το περιοδικό θα παραμείνει το καλύτερο ανδρικό περιοδικό στον χώρο, θα υπηρετεί με συνέπεια το στυλ, θα είναι πάντα ενημερωμένο και θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε κάθε φορά να γίνεται και καλύτερο.

Από την πλευρά μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που είναι κοντά μας αυτά τα δύο καταπληκτικά χρόνια, αυτούς που βοήθησαν το The B.mag να γίνει αυτό που είναι, τους συνεργάτες, τους επαγγελματίες και τους αναγνώστες μας. 

Για το άμεσο μέλλον έχουμε και έχετε πολλά ακόμα να περιμένουμε και πολλά να ζήσουμε παρέα! Πάρτι, events με τους κορυφαίους μπαρμπέρηδες του πλανήτη, ακόμα περισσότερο barbering, δώρα, αφιερώματα, συνεντεύξεις, διαγωνισμούς, και πολλά ακόμα που θα κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον σας.

Stay tuned and join the club.

Θέμης Παπαδόπουλος

Written by The B.Mag