Μύθοι και αλήθειες για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Μιλήσαμε με τους ειδικούς του DHI Global Medical Group και μάθαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν προχωρήσεις σε μεταμόσχευση μαλλιών

Λένε πως ο χειρότερος εφιάλτης για έναν άνδρα είναι η καράφλα. Αν λοιπόν νομίζεις πως το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι ένα άσχημο κούρεμα, τότε… πλανάσαι πλάνην οικτράν!

Δυστυχώς, η τριχόπτωση είναι μια πάθηση που δεν κάνει διακρίσεις. Αφορά άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και στις περισσότερες περιπτώσεις, επηρεάζει αρνητικά τόσο την εξωτερική εμφάνιση όσο και την ψυχολογία του παθόντα. Τα καλά νέα είναι πως σήμερα, η τριχόπτωση δεν είναι ανίκητη!

Τα τελευταία χρόνια, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι η πιο δημοφιλής θεραπεία για την αποτελεσματική και μόνιμη θεραπεία της τριχόπτωσης. Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, που βλέπουν τα μαλλιά τους να αραιώνουν, επιλέγουν να μη χάσουν χρόνο και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα άμεσα και οριστικά. Και αυτό ακριβώς προσφέρει η μεταμόσχευση μαλλιών.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που προβληματίζονται και έχουν απορίες τόσο σχετικά με τη διαδικασία όσο και με το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς, μιλήσαμε με τους ειδικούς και ρωτήσαμε όλα όσα θέλεις να ξέρεις πριν κάνεις το μεγάλο βήμα.

Αυτοί λοιπόν είναι οι 10 μεγάλοι μύθοι γύρω από τη μεταμόσχευση μαλλιών.

 

  • Μύθος Νο.1: Τα νέα μαλλιά δεν φαίνονται φυσικά

Αυτός, είναι ίσως ο μεγαλύτερος μύθος σχετικά με τη σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών! Η αλήθεια είναι πως με την προηγμένη τεχνική Direct Hair Implantation, το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό και μόνιμο αφού τα νέα μαλλιά δεν πέφτουν ποτέ. Έτσι, κανείς δε μπορεί να αντιληφθεί ότι έχεις υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών. Ούτε ο μπαρμπέρης σου!

 

  • Μύθος Νο.2: Θα πρέπει να ξυρίσω το κεφάλι μου

Ασφαλώς, όχι! Χάρη στα νέα πρωτόκολλα της DHI, πλέον παρέχεται και η επιλογή της ακούρευτης συνεδρίας που σημαίνει ότι ο ασθενής δεν χρειάζεται να ξυρίσει ούτε να κουρέψει τα μαλλιά του. Καθόλου!

 

  • Μύθος Νο.3: Η διαδικασία είναι επίπονη

Η διαδικασία είναι ανώδυνη και πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, μπορείς να δεις τηλεόραση, να ακούσεις μουσική, να χαλαρώσεις ή ακόμη και να κοιμηθείς. Ναι, συμβαίνει συχνά! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις και ένα ελαφρύ σνακ. Σήμερα, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι πολύ πιο απλή απ’ όσο πιστεύεις.

 

  • Μύθος Νο.4: Θα πρέπει να λείψω απ’ τη δουλειά μου

Δεν θα χρειαστεί να λείψεις παρά μόνο μια μέρα. Τη μέρα της συνεδρίας σου. Την αμέσως επόμενη, θα μπορέσεις να επιστρέψεις κανονικά στην εργασία και τις καθημερινές σου δραστηριότητες, χωρίς κανένα πρόβλημα.

  • Μύθος Νο.5: Θα έχω ουλές και σημάδια

Σε αντίθεση με τις παλαιότερες τεχνικές (FUE και FUT Strip), η Direct Hair Implantation δεν περιλαμβάνει νυστέρια, ράμματα και ουλές. Με την προηγμένη τεχνική της DHI, η μεταφορά των τριχοθυλακίων από τη δότρια στη λήπτρια περιοχή, γίνεται απευθείας χωρίς καμία απολύτως επεξεργασία. Οι τρίχες μεταφέρονται κατευθείαν από το πίσω μέρος του κεφαλιού στα σημεία που υπάρχει αραίωση, χωρίς κανένα σημάδι.

 

  • Μύθος Νο.6: Όλες οι τεχνικές είναι ίδιες

Η τεχνική Direct Hair Implantation είναι η μοναδική στον κόσμο που διδάσκεται σε ιατρούς από δημόσια ευρωπαϊκά πανεπιστήμια και η μόνη που αποτελεί προϊόν αντιγραφής από κλινικές και γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Στην DHI, οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών εκτελούνται αποκλειστικά από έμπειρους και πιστοποιημένους γιατρούς και όχι από αυτοαποκαλούμενους ειδικούς. Πριν αποφασίσεις, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στην επιλογή της τεχνικής αλλά και της κλινικής που θα επιλέξεις.

 

  • Μύθος Νο.7: Τα νέα μαλλιά δεν μεγαλώνουν κανονικά

Με τη μεταμόσχευση μαλλιών DHI, υγιή τριχοθυλάκια που βρίσκονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού, επιλέγονται προσεκτικά και μεταφέρονται ένα προς ένα στις περιοχές που υπάρχει αραίωση. Πρόκειται για δικά σου μαλλιά που μεγαλώνουν, συμπεριφέρονται και κουρεύονται κανονικά, όπως και τα υπόλοιπα. Και ναι, θα μπορείς να βάζεις και την αγαπημένη σου πομάδα.

 

  • Μύθος Νο.8: Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι ακριβή

Σήμερα, η μεταμόσχευση μαλλιών είναι πιο προσιτή από ποτέ, σε όλους. Το κόστος της καθορίζεται από το μέγεθος της τριχόπτωσης και τις προσδοκίες του κάθε ασθενή. Αμέσως μετά τη διάγνωση, η ιατρική ομάδα της DHI θα σε ενημερώσει αναλυτικά για το πόσες τρίχες θα χρειαστεί να μεταφερθούν προκειμένου να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

  • Μύθος Νο.9: Η διάγνωση δεν είναι απαραίτητη

Η σωστή και έγκαιρη διάγνωση αποτελεί τη βάση για την επιτυχή αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Το νέο διαγνωστικό σύστημα της DHI αναπτύχθηκε σε συνεργασία με επιστήμονες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστήμιου Αθηνών και δίνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το καταρτισμό του κατάλληλου πλάνου θεραπείας για κάθε ασθενή, σε όποια βαθμίδα τριχόπτωσης και αν ανήκει.

  • Μύθος Νο.10: Η τριχόπτωση δεν επηρεάζει την ψυχολογία

Πρόσφατη έρευνα της DHI, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με ακαδημαϊκούς της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, απέδειξε πως η τριχόπτωση έχει άμεση σχέση με την ψυχολογία. Συγκεκριμένα, το υπερβολικό άγχος και στρες προκαλεί τριχόπτωση ενώ παράλληλα, η τριχόπτωση επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε κατάθλιψη. Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, η μεταμόσχευση μαλλιών έχει θετική επίδραση στην ψυχολογία των ασθενών και μειώνει τα επίπεδα του άγχους. Για αυτό το λόγο, η DHI είναι ο μοναδικός ιατρικός οργανισμός στον κόσμο που έχει εντάξει το Stress Anaylisis, στις βασικές τις υπηρεσίες.


ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ; ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ!

Ανακαλύψτε το νέο θεραπευτικό πρόγραμμα DPR για τη Διάγνωση, Πρόγνωση, Πρόληψη και Θεραπεία της τριχόπτωσης και λάβετε υπηρεσίες αξίας 1.900 ευρώ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ αλλά και έκπτωση 20% σε όλες τις θεραπείες τριχόπτωσης!

Σχεδιασμένο από την επιστημονική ομάδα της DHI σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες του Πανεπιστημίου Αθηνών, το DPR εξετάζει τα αίτια της τριχόπτωσης σε βάθος και προσφέρει εξατομικευμένη θεραπευτική πρόταση για κάθε ασθενή, άνδρα ή γυναίκα!

Μάθετε περισσότερα στο http://dhi.gr/parousiasi-dpr/ ή καλέστε στο 210.9211630


Με 48 χρόνια εμπειρία, 68 κέντρα σε όλο τον κόσμο και πάνω από 250.000 ικανοποιημένους ασθενείς, το DHI Global Medical Group αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στη διάγνωση και θεραπεία της τριχόπτωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

DHI Global Medical Group

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 30

Τηλεφωνικό κέντρο- 210.9211630

www.dhi.gr

 

Written by The B.Mag