TRIVIA ABOUT MEN

 

  1. Οι άντρες ξοδεύουν ένα χρόνο από την ζωή τους κοιτώντας γυναίκες

Σύμφωνα με έρευνα, ο μέσος άντρας ξοδεύει 43 λεπτά την ημέρα κοιτώντας μέχρι και 10 διαφορετικές γυναίκες. Αν το υπολογίσουμε αυτό μας δίνει 259 ώρες, δηλαδή 11 μέρες στον χρόνο, το οποίο σαν αποτέλεσμα μας δίνει 11 μήνες και 11 μέρες για άντρες ηλικιών 18 – 50. Η έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες από την άλλη, κοιτάζουν άντρες για 20 λεπτά κάθε μέρα.

 

  1. Λέμε ψέματα 6 φορές την ημέρα

Ερευνητές ανακάλυψαν ότι οι άντρες μπορούν να πουν μέχρι και 6 φορές ψέματα στην σύντροφο, στον εργοδότη και στους συναδέλφους τους μέσα σε μια ημέρα, ενώ οι γυναίκες λένε μόλις 3 φορές. Η έρευνα διεξήχθη σε 2.000 Βρετανούς, άντρες και γυναίκες, και το πιο κοινό ψέμα που έλεγαν και τα δυο φύλα ήταν η απάντηση «δεν τρέχει τίποτα, είμαι μια χαρά».

 

  1. Όσοι έχουν γοητευτικές γυναίκες, είναι πιο ευχαριστημένοι με τον γάμο τους

Μια έρευνα που έγινε σε 450 νεόνυμφους κατά την διάρκεια 4 ετών, ανακάλυψε ότι οι άντρες που έχουν γοητευτικές γυναίκες παραμένουν πιο ευχαριστημένοι με τον γάμο τους, σε σύγκριση με άντρες που δεν έχουν. Το ίδιο όμως δεν ίσχυε και για τις γυναίκες, οι οποίες φαίνεται ότι δεν βασίζουν την ικανοποίηση τους στην εξωτερική εμφάνιση των συζύγων τους.

 

 

  1. Οι άντρες ήταν οι πρώτοι που φόρεσαν τακούνι

 

Κι όμως! Το 1600, τότε που η Αριστοκρατία ήταν το κύριο πολίτευμα, οι άντρες ευγενείς φορούσαν παπούτσια με τακούνια, τα οποία συμβόλιζαν την θέση τους. Η λογική ήταν ότι μόνο όσοι δεν δούλευαν μπορούσαν να κυκλοφορούν με ένα τόσο άβολο υπόδημα. Οι γυναίκες ξεκίνησαν να φοράνε και εκείνες τακούνι πολύ σύντομα, καθώς ήθελαν να αποκτήσουν και αυτές μια πιο ανδρική εμφάνιση.

 

  1. Τους χτυπάει κεραυνός 5 φορές πιο συχνά από ότι τις γυναίκες

Από το 2006 μέχρι το 2012, το 82% των ανθρώπων που πέθαναν από κεραυνό ήταν άντρες σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας. Μήπως ήρθε η ώρα να αγοράσεις ένα καλό αλεξικέραυνο;

 

  1. Ένας άντρας έχει 35% περισσότερες πιθανότητες να πάθει καρκίνο του προστάτη…

… Σε σχέση με μια γυναίκα που μπορεί να διαγνωστεί με καρκίνο των μαστών. Σύμφωνα με το Ίδρυμα Καρκίνου του Προστάτη στην Αμερική, αυτή η ασθένεια επηρεάζει 1 στους 9 άντρες. Επιπλέον έχουν προβλέψει ότι μέσα στο 2018 σχεδόν 165.000 άντρες θα έχουν διαγνωστεί με καρκίνο του προστάτη, ενώ 29.000 θα πεθάνουν από αυτόν. Μόλις τελειώσεις αυτό το άρθρο, κλείσε άμεσα ραντεβού.

 

  1. Οι άντρες παθαίνουν επιλόχειο κατάθλιψη

Μετά την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του παιδιού τους, σημαντικό ποσοστό γυναικών εμφανίζει επιλόχειο κατάθλιψη. Σύμφωνα, όμως, με τους ειδικούς, η ίδια ασθένεια πλήττει και το 10% των καινούργιων μπαμπάδων στις ΗΠΑ, οι οποίοι δεν θέλουν να ασχοληθούν με το μωρό, ή ακόμα τους ενοχλεί και η παρουσία του.

 

  1. Έρχεται η εφηβεία

Είναι γνωστό ότι οι φωνές αγοριών και κοριτσιών αλλάζουν κατά την εφηβεία, όμως των αγοριών μπορούν να πέσουν ακόμα και μια οκτάβα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο λόγος που οι άντρες αναπτύσσουν γρήγορα πιο βαθιά φωνή οφείλεται σε βιολογικό μηχανισμό και ουσιαστικά γίνεται για να «εκφοβίσουν» τα αρσενικά και για να προσελκύσουν τα θηλυκά.

 

  1. Παγκόσμια ημέρα Ανδρών

Και οι άντρες έχουν την δική τους Παγκόσμια μέρα και οφείλουμε να την γιορτάζουμε. Στις 19 Νοεμβρίου, η Παγκόσμια ημέρα του Άνδρα γίνεται σε 70 χώρες και επικεντρώνεται στην ανδρική υγεία, στην ισότητα των φύλων και στην ανάδειξη του ανδρικού πρότυπου.

 

  1. Η υπογεννητικότητα των Ιαπώνων

Περίπου οι μισοί νέοι διανύουν την τρίτη δεκαετία της ζωής τους ή και την τέταρτη χωρίς να έχουν καμία απολύτως σεξουαλική εμπειρία. To 43% των νέων, ηλικίας από 18 έως 34 ετών δηλώνουν πως είναι παρθένοι. Το δε 64% των νέων που ανήκουν στις ίδιες ηλικιακές κατηγορίες δηλώνουν πως δεν έχουν σχέση. Ο λόγος; Αρκετοί Ιάπωνες δηλώνουν πως «βρίσκουν τις γυναίκες τρομακτικές» και ότι τους λείπει η αυτοπεποίθηση. Η περίεργη αυτή στάση των Ιαπώνων εκτιμάται πως έχει συμβάλει σημαντικά στην υπογεννητικότητα της χώρας.

 

Written by The B.Mag