Καυτό αλλά όχι από το καλοκαίρι.

Πυρ, γυνή και θάλασσα. Πριν καν φύγει ο χειμώνας, ήρθε το καλοκαίρι. Οι πλάκες στον δρόμο πύρωσαν, τα πόδια μας αναγκαστικά μας έφτασαν στην παραλία και το μόνο που έμενε ήταν να παρουσιαστεί μπροστά μας εκείνη η γυναίκα που θα μας επιβεβαίωνε τις υποψίες μας ότι θα είναι ένα ακραία καυτό καλοκαίρι.

Όταν φωτογραφίσαμε την Άσπα Γεωργατσέλη για τη νέα στήλη, που είναι αφιερωμένη σε εκείνες τις γυναίκες που κάνουν statement με κάθε εκατοστό του κορμιού τους, καταλάβαμε ότι δεν θα είναι μόνο καυτό το καλοκαίρι αλλά και το τεύχος μας. Και ενώ ήμασταν στο studio και απολαμβάναμε μια παραγωγή που είχαμε φροντίσει στο κάθε σημείο της για να σας δώσουμε ένα τίμιο και αντρίκιο αποτέλεσμα, ερχόντουσαν στο μυαλό μας και όλες οι άλλες στήλες που φτιάξαμε για να παραμείνουμε πολύτιμοι σύντροφοί σας. 

Αγαπητοί Barbers, και όχι μόνο, σαν εκδότης, σαν άνθρωπος και σαν άντρας που ζω σε μια πρωτεύουσα που λιώνει, είμαι έτοιμος να σας προσφέρω το δικό σας περιοδικό, που δημιουργούμε για εσάς κάθε δίμηνο και σας το φέρνουμε εχέμυθα και διακριτικά στον χώρο σας, ολόφρεσκο και με μυρωδιά τυπογραφείου. Ένα τεύχος, χωρίς εκπτώσεις, που καταπιάνεται με όλα τα ήδη γνωστά του θέματα, περιέχει ό, τι πιο νέο υπάρχει στον χώρο του barbering, περιλαμβάνει πολύ ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, έχει μόδα, έχει νέα χτενίσματα και στιλ, gadget, νέα ποιοτικά προϊόντα για τον μπαρμπέρη και πάρα πολλά άλλα!

Καλή απόλαυση. Δικό σας!

Θέμης Παπαδόπουλος

Written by The B.Mag