OBSESSIONS: Μην αντιστέκεσαι

Υπάρχουν κάποια αντικείμενα που κάνουν την καρδιά μας να χτυπάει πιο δυνατά. Κάτι σαν έρωτας από την πρώτη ματιά. Μην τους πείτε όχι. Μόνο αν βουτήξεις στα πάθη σου, περνάς καλά.

 

Volkswagen Bulli Minibus Fridge

Εμπνευσμένο από το διάσημο βανάκι της Volkswagen, το Volkswagen Bulli Minibus Fridge συνδυάζει το αγαπημένο σχεδιασμό των 60’s με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η χωρητικότητα του είναι στα 260 λίτρα, ενώ η τεχνολογία IonAir & Dynamic Cooling εγγυώνται ότι θα κρατήσουν το φαγητό φρέσκο. Παράλληλα, η ενεργειακή του απόδοση Α+++, είναι η καλύτερη που υπάρχει. Διατίθεται σε γαλάζιο και κόκκινο της βουργουνδίας.

 

LOVE HULTEN CARY42 CONSOLE

Χειροποίητος σχεδιασμός, από αληθινό ξύλο. Αυτή η gaming κονσόλα σας επιτρέπει να παίξετε κλασικά και αγαπημένα παιχνίδια όπως το Metal Slug, Gauntlet, Street Fighter και πολλά ακόμη, καθώς μπορεί να χωρέσει πάνω από 10.000 παιχνίδια, τα οποία τα περνάτε στο Cary42 μέσω USB. Το Cary42 είναι συλλεκτικό, καθώς έχουν κατασκευαστεί μόνο 50 κομμάτια.

 

 

AMERICAN SHINE BOX

Γερή, χειροποίητη κατασκευή από ξύλο, για το τέλειο φινίρισμα των παπουτσιών. Κατασκευάζεται από την American Shine Co σε 3 αποχρώσεις: φυσικό ξύλο, cherry, μαύρο και καρυδιά. Μαζί με το American Shine Box διατίθενται και τα premium προϊόντα της εταιρίας: κερί carnauba, κοντίσιονερ, βούρτσες και πανιά. είναι ότι πρέπει για τους μπαρμπέρηδες που θέλουν να φέρουν πίσω την παλιά αίγλη των Old school εποχών.

 

X VANS MID SKOOL 77 DELI SNEAKERS

Αν έχετε φάει ποτέ το κλασικό Smoked Meat Sandwich (πρόκειται για ένα σάντουϊτς με καπνιστό μοσχάρι, το οποίο έχει καπνιστεί με μυρωδικά και μαγειρευτεί για πολλές ώρες, συνοδεύεται με μουστάρδα – μας τρέχουν τα σάλια), τότε θα καταλαβαίνετε από πού είναι εμπνευσμένα τα X VANS MID SKOOL 77 DELI SNEAKERS. Είναι funky και πιο νόστιμα και λαχταριστά από κάθε άλλο ζευγάρι παπούτσια.

Written by The B.Mag