SPOTTED: Δυο κουβέντες στο πόδι

Συναντήσαμε στο Μαρούσι τον Ιωσήφ Κουτσουλίνη, Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Wella , και τον αιφνιδιάσαμε με μερικές ερωτήσεις. Είναι όμορφοι οι άνθρωποι της πόλης. Πάντα έχουν πολλά να πουν.

Από τη Δώρα Μάστορα

Τι σε εμπνέει σε αυτήν την πόλη;

Η ενέργεια που υπάρχει. Ειναι μοναδικές εικόνες των ανθρώπων που συναντάς στα μαγαζιά, στα bar ή στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Παρατηρώ συχνά τι υπάρχει γύρω μου και πιστεύω ακράδαντα πως η έμπνευση είναι ολόγυρα μας.

Ποιά είναι η αγαπημένη σου βόλτα;

Αναμφίβολα, όλες οι διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, όποτε θέλω να χαλαρώσω και να αφεθεί η σκέψη μου, ξεκινώ από το Σύνταγμα και περπατώ μέχρι τον Κεραμεικό. Ερμού-Αδριανού-Ερμού.

Τι πιστεύεις για το στυλ των Ελλήνων;

Σίγουρα, έχουμε άποψη για το στυλ  και προσπαθούμε να εκφραστούμε μέσω αυτού, να βγάλουμε προς τα έξω ένα κομμάτι του εαυτού μας. Αν με ρωτάς, όμως, αναφορικά με το αν έχουμε ωραίο στυλ, οι απόψεις διίστανται. Άλλωστε το στυλ οφείλει να είναι μοναδικό.

Η εμφάνιση παίζει ρόλο στην ζωή μας;

Ιδιαίτερα σημαντικό! Εκφράζει τι νιώθουμε, τι πιστεύουμε και ενισχύει τα δυνατά μας χαρακτηριστικά. Πιστεύω ότι η εμφάνιση είναι η πρώτη εικόνα που έχουν οι άλλοι για τον καθέναν. Γι αυτό άλλωστε το χαμόγελο έχει δύναμη!

Σου αρέσουν τα μπαρπέρικα νέας εποχής; Είσαι θαμώνας;

Φυσικά! Η πρώτη μου επίσκεψη ήταν τέσσερα χρόνια πριν και από τότε έχω  σταθερό ραντεβού με τον μπαρμπέρη μου, στο Εν Αθήναις 1928, ανά 3 εβδομάδες!

Ποια διαδικασία grooming απολαμβάνεις πιο πολύ; Πες μας δυο πράγματα που έχει πάντα το ταξιδιωτικό νεσεσέρ σου και δυο πράγματα που θα έβαζες οπωδήποτε στην βαλίτσα ενός διημέρου διακοπών τον χειμώνα.

Το ραντεβού μου με τον μπαρμπέρη περιλαμβάνει πάντα κούρεμα και παραδοσιακό ξύρισμα. Στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης στο σπίτι,  χρησιμοποιώκαθαριστικό προσώπου και ενυδατική  κρέμα. Και τα δύο αυτά προϊόνα δεν μπορούν να λείπουν ποτέ από το ταξιδιωτικό νεσεσέρ μου.  Σχετικά με την βαλίτσα και εφόσον μιλάμε για χειμερινό προορισμό, θα έλεγα πως ένα καλό πουκάμισο και ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια είναι αυτά που πάντα χρειάζονται!

Αν δεν περπατούσες αυτήν την στιγμή στην Αθήνα, πού  θα ήθελες να βρίσκεσαι;

Σίγουρα στο Πήλιο. Λατρεύω την ομορφιά του τόπου και τη φιλοξενία των ανθρώπων!! Όποτε επισκέπτομαι ένα από τα χωριά, απλώς μαγεύομαι σα να είναι η πρώτη φορά.

Αγαπάς την δουλειά σου; Αν έπρεπε να διαλέξεις μια άλλη καριέρα, ποιά θα ήταν αυτή;

Ωραία ερώτηση.. Λατρεύω τη δουλειά μου. Η επικοινωνία είναι τόσο πολυδιάστατο και δημιουργικό πεδίο που με ικανοποιεί επαγγελματικά. Θεωρώ πως θα μπορούσα να γίνω καλός ψυχολόγος. Μου είχε περάσει από το μυαλό στα φοιτητικά χρόνια, αλλά με κέρδισε η Επικοινωνία και το Μάρκετινγκ τελικά.

Πες μας με 5 λέξεις τα χαρακτηριστικά ενός σωστού επαγγελματία;

Συνέπεια, σεβασμός, διορατικός, ομαδικότητα, υπεύθυνος

Πες μας κάτι που δεν έχεις και θα ήθελες να έχεις.

Περισσότερες εμπειρίες από ταξίδια.. Πρέπει να οργανωθώ μου φαίνεται!!

 

Written by The B. Magazine