Όταν η νύχτα έχει Hendrick’s παραμύθι

Οι άνθρωποι που αγαπούν να βγαίνουν τη νύχτα και να μοιράζονται στιγμές κρατώντας στο χέρι ένα ποτό είναι οι ίδιοι που αγαπούν να πλάθουν ιστορίες που έχουν ήρωες περίεργους τύπους.

Το Hedrick’s, ένα βράδυ του Νοεμβρίου, έστησε για τους νυχτερινούς φίλους ένα τσίρκο, ένα λαμπερό και ταυτόχρονα σκοτεινό event, με πρωταγωνιστές όλους εκείνους τους τύπους που έχουμε δει να συχνάζουν κάτω από τις πολύχρωμες τέντες και όλους εμάς που προσπαθούμε να βρούμε ποιούς από όλους αυτούς τους χαρακτήρες κρύβουμε και προσπαθούμε να δαμάσουμε μέσα μας.

Το Hendrick’s Circus, λοιπόν, ήταν τόσο μοναδικό όσο είναι το Hendrick’s που έχει μέσα του μπλεγμένα 11 βότανα, ρόδο από την Βουλγαρία και δροσερό αγγούρι για να διαφέρει από όποιο άλλο gin και να μαγεύει από την πρώτη κιόλας γουλιά. Έτσι ακριβώς και το Hendrick’s Circus κατόρθωνε από την πρώτη στιγμή να σε παρασύρει στον κόσμο του, να σε μπλέξει στην ατμόσφαιρα του, να σε κάνει κομμάτι από το θίασο του. Την στιγμή που απολάμβανες ένα Cucumberlicious με τζιν, Saint Germain Ederflower liqueur, λεμόνι, ginger και χυμό αγγούρι περνούσε δίπλα σου η Fortune Teller και άρχιζες να βλέπεις το μέλλον σου ή την επόμενη στιγμή που βρισκόταν στο στόμα σου ένα Life is a Circus με φρέσκα ρόδα, ιβίσκο, άνθη πορτοκαλιάς και grapefruit σόδα βρισκόσουν να συνομιλείς με την Hendra την γυναίκα λάστιχο και να κάνεις μαζί της σπαγκάτο στα πατώματα.

Και αν όλα αυτά σου φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά, σου λέμε πως το μυστικό του Hendrick’s Gin βρίσκεται στην ικανότητα του να παίζει με το μυαλό σου. Στην μεγαλειώδη γεύση του που μπορεί να ανεβάσει την διάθεση σου. Στις μαγικές, διεισδυτικές του ιδιότητες που μπορούν να ξυπνήσουν τις κρυφές σου επιθυμίες και να σε κάνουν να αρχίζεις να κυνηγάς τα όνειρα σου.

Δεν σου λέμε να αρχίσεις να πιστεύεις στα παραμύθια. Σου προτείνουμε να αρχίσεις να τα ζεις. Cheers!

Written by The B.Mag