Μεγαλώσαμε, γίναμε άντρες.

Δεν ξέρω πότε συμβαίνει εκδοτικά η ενηλικίωση. Το Β, πάντως, γιορτάζοντας τα πρώτα του γενέθλια, έγινε πιο ώριμο. Αλλά πριν μιλήσω για εμάς, θα ήθελα να πω δυο λόγια για εσάς. Και συγκεκριμένα θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον τρόπο που αγκαλιάσατε το B από τα πρώτα του κιόλας βήματα, για τα ενθαρρυντικά σας λόγια που το βοήθησαν να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, για τα εύστοχα σχόλια σας που το έκαναν ακόμα καλύτερο και για την αγάπη που επιμένετε να του δείχνετε, η οποία άλλωστε είναι αμοιβαία.

Για εσάς αλλά και για εμάς, το B δεν εφησυχάζεται λεπτό. Και αφού έγινε ενός και πέρασε με δόξα και τιμές τους πρώτους μήνες της ζωής του, που ήταν και η μεγάλη δοκιμασία, αποφάσισε να διευρύνει τους ορίζοντες του και να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερα θέματα έτσι ώστε να ικανοποιεί ακόμα καλύτερα τις επιθυμίες σας.

Παραμένοντας, πάντα, το περιοδικό του Μπαρμπέρη, το Β φιλοδοξεί να γίνει το καλύτερο αντρικό περιοδικό. Αν δεν είναι ήδη και συγχωρέστε μας που κάποιες φορές δεν μπορούμε να είμαστε μετριόφρονες. Γι’ αυτό και δεν θα σταματήσουμε να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα μαζί μας, αγαπούν την δουλειά τους, διασκεδάζουν με την ζωή τους και ονειρεύονται μια ακόμα καλύτερη πραγματικότητα από αυτή που μπορούν να έχουν.

Γιατί, τελικά, το καλό δεν είναι ποτέ αρκετό όταν ξέρεις ότι υπάρχει το καλύτερο. Και εμείς το καλύτερο το έχουμε μπροστά στα μάτια μας.

Δεν σταματάμε λεπτό, λοιπόν.

Συγχωρέστε μας για τις όποιες αστοχίες ή λάθη. Πάνω στον ενθουσιασμό συμβαίνουν διάφορα. Και εμείς είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι για το τεύχος που δημιουργήσαμε. Ξεφυλλίστε το και θα καταλάβετε.

Και προσέξτε. Τα καλύτερα δεν έρχονται. Εμείς τα φέρνουμε, ή εμείς τα δημιουργούμε. Και σε αυτήν την προσπάθεια μας χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τα δημιουργούμε όλοι μαζί. Και εσείς και εμείς.

Enjoy guys…

Θέμης Παπαδόπουλος

Written by The B.Mag