DECO: WALL GLORY

Η διακόσμηση των τοίχων ενός μπαρμπέρικου είναι πολύ σημαντική, καθώς μέσω αυτών προσδιορίζεται κατά μεγάλο βαθμό η εσωτερική διακόσμηση ενός χώρου. Μπορείς να τον γεμίσεις πόστερ, αποκτώντας ένα πληθωρικό, vintage χώρο. Μπορείς να βάλεις κάδρα και μόνο βιομηχανικές λάμπες. Οι επιλογές είναι πολλές, όμως μόνο εσύ θα αποφασίσεις.

INDUSTRIAL LAMP

Βιομηχανική λάμπα τοίχου. Λάμπες τέτοιου τύπου ονομάζονται «Λάμπες Τέσλα» και αποτελούν την τελευταία λέξη στην διακόσμηση. Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα, λόγω των συρμάτων στο εσωτερικό της λάμπας και μπορείς να τις βρεις εύκολα, σε πολλά σχέδια με λίγο ψάξιμο. Μια τέτοια λάμπα με ιδιαίτερο σχεδιασμό, θα απογειώσει τους τοίχους ενός μπαρμπέρικου.

CLASSICS POSTER

Βίντατζ και κλασικό, το πόστερ είναι εμπνευσμένο από την παλαιά σχολή των κουρείων. Έντονα μεγάλα γράμματα σε κόκκινο χρώμα, σέπια απόχρωση και κουρέματα, συνθέτουν μια ξεχωριστή αφίσα, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε κάδρο. Μπορείς ακόμη και ο ίδιος να δημιουργήσεις την δική σου, βάζοντας δικές σου φωτογραφίες από κουρέματα. Έτσι θα ξέρεις ότι το ποστερ είναι ξεχωριστό, καθώς θα είναι δικό σου.

 

PIN UP GIRL POSTER

Μια γυναίκα σε ένα μπαρμπέρικο διαβάζει το κόμικ του υπερήρωα Χάλκ, ενώ κάθεται σε μια καρέκλα κουρέα. Η ρέτρο αυτή αφίσα θα τα τραβήξει με σιγουριά όλα τα ανδρικά βλέμματα του μπαρμπέρικου και θα κάνει τον χώρο σου να ξεχωρίσει. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να βρεις την αφίσα που σου ταιριάζει και να την κορνιζάρεις.

 

COAT HANGERS

Λένε ότι η λεπτομέρεια είναι αυτή που αναδεικνύει τους χώρους και δεν έχουν άδικο. Δώσε την εξατομικευμένη πινελιά που θέλεις στο μαγαζί σου, ακόμη και στην κρεμάστρα για τα παλτό. Σκούρο ξύλο, συνδυάζεται με μαύρο μέταλλο. Το ξύλο αποτελούσε πάντα ιδιαίτερο στοιχείο διακόσμησης, επομένως όπου το βρεις μην το αμελήσεις, ακόμη και αν πρόκειται για κρεμάστρα για παλτό.

 

INDUSTRIAL LOCKERS

Μαύρα ντουλάπια βιομηχανικού τύπου για αποθήκευση. Τέτοια ντουλάπια αποτελούν πλέον μόδα στην εσωτερική διακόσμηση, διότι προσφέρουν μεγάλο χώρο αποθήκευσης λόγω του όγκου, και παράλληλα χαρίζουν μια statement πινελιά στην διακόσμηση. Επέλεξε τα σε οποιοδήποτε χρώμα κρίνεις σωστό για τον χώρο σου, αν και εμείς θα σε συμβουλεύαμε να προτιμήσεις κάποια σκούρα απόχρωση.

 

SHAVE AND CUT POSTER

Αφίσα Barber Shop, Shave & Cut. Το σχέδιο είναι επηρρεασμένο από βίντατζ ρυθμούς και κυριαρχούν τα χρώματα του γαλάζιου και του λευκού. Το πόστερ είναι ιδανικό για να το κρεμάσεις στην βιτρίνα σου, αφού έτσι θα δώσεις στην είσοδο μια κουλ πινελιά. Τα ποστερ είναι για τοίχους, επομένως μπορείς να το βάλεις σε ένα κάδρο και να φτιάξεις την δική σου συλλογή με ξεχωριστές αφίσες, μέσα στους τοίχους του μπαρμπέρικου σου.

 

YOUR MOTO POSTER

«Τα καλά κουρέματα δεν είναι φθηνά – τα φθηνά κουρέματα, δεν είναι καλά». Διαφορετικές γραμματοσειρές και διχρωμία σε ασπρόμαυρο, συνθέτουν το πόστερ με το πιασάρικο μήνυμα. Βάλε και εσύ το δικό σου μότο ή μήνυμα στην πόρτα του μπαρμπέρικου ή στον τοίχο και δείξε σε όλους τους πελάτες σου ότι δεν είσαι απλώς εξαιρετικός μπαρμπέρης, αλλά και με καλή αίσθηση του γούστου.

 

A GAME OF FRAMES

Το μαύρο χρώμα κυριαρχεί, ενώ οι λευκές λεπτομέρειες προκαλούν πολυτελή αντίθεση. Πολλά κάδρα, σε διαφορετικά σχήματα, σχηματίζουν ένα τέλειο ορθογώνιο στον τοίχο. Όλα τα κάδρα είναι διαφορετικά και απεικονίζουν μουστάκια, εικόνες, πρόσωπα και σχέδια. Κάπως έτσι μπορεί να δομηθεί ένας ιδανικός χώρος αναμονής των πελατών.

 

VINTAGE POSTER

Μια ορίτζιναλ βίντατζ αφίσα, θα γίνει το κερασάκι στην τούρτα της εσωτερικής διακόσμησης στο μπαρμπέρικο σου. Η αφίσα είναι διαφήμιση εποχής, πρόκειται για το «Σαπούνι του Pear» και απεικονίζει έναν κύριο που περιποιείται επιμελώς το πλούσιο μουστάκι του. Δεν θα ήθελες και εσύ μια τέτοια πινελιά στον χώρο σου;  Αν ναι, ψάξου με τις διαφημίσεις εποχής. Είναι πολλές και είναι όλες εξαιρετικές.

 

LOST IDEA, ACRYLIC PAINTING

Το χαρτί αντίκα συνδυάζεται με την τέχνη της ζωγραφικής και μαζί αποδίδουν ένα πρωτότυπο πόστερ τοίχου. Οι χίπστερς και οι καλόγουστοι θα λατρέψουν το print, καθώς πρόκειται για το σχέδιο ενός κυρίου, πάνω σε χαρτί αντίκα (το χαρτί προέρχεται από γερμανικό περιοδικό του 1896). Αναζήτησε ένα ποιοτικό κομμάτι τέχνης, καθώς αυτή η λεπτομέρεια θα αναδείξει όσο τίποτα άλλο τον χώρο σου.

Written by The B.Mag