ROLEPLAY MAKEOVER

Τα στυλ των παρακάτω οχτώ προσωπικοτήτων μπαίνουν σε οντισιόν και εσύ πρέπει να κερδίσεις το χτένισμα που σου αξίζει. Το κούρεμα αλλάζει ολοκληρωτικά την εμφάνιση και λίγο role-playing πάντα φέρνει τον ενθουσιασμό.

 

MADS MIKKELSEN – Ο ΤΥΠΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡ

Με τέτοιο λουκ, είναι δυνατόν ο Μαντς να μην είναι ο κουλ τύπος που κάθεται ήσυχα στο μπαρ, που ξεχωρίζει όμως περισσότερο από όλους; Φυσικά και όχι. Το στυλ του ηθοποιού απαιτεί μαλλιά με αρκετό μάκρος, τα οποία χτενίζονται πίσω σε sleek χαρακτήρα. Η φαβορίτα είναι η λεπτομέρεια που θα δώσει λίγο πιο αντρουά χαρακτήρα, ενώ το ελαφρώς αξύριστο λουκ είναι απαραίτητο, καθώς αναδεικνύει το πρόσωπο ενώ προσδίδει σεξαπίλ.

 

STEVER CARELL – SILVER FOX

Ο αγαπητός Μάικλ Σκότ, εμ, Στίβ Καρέλ θέλαμε να πούμε, γκρίζαρε και αποκτά το λουκ του περιζήτητου εργένη! Οι άντρες τον ζηλεύουν για τον στυλ του, ενώ οι γυναίκες τον ποθούν (ασχέτως που ο άνθρωπος είναι παντρεμένος με παιδιά). Το νόημα είναι ένα: αν έχεις γκρίζα χαίτη, τότε επένδυσε σε αυτή και μην την υποτιμάς. Το κούρεμα του Καρέλ είναι ένα κομψό λουκ σε σκάλες με side swept χτένισμα και συνδυάζεται με καθαρό πρόσωπο για μέγιστη κομψότητα.

 

BRADLEY COOPER – THE PLAYBOY

Πως νομίζεις ότι ο Μπράντλι Κούπερ απέκτησε αυτά τα ομοιόμορφα κύματα; Μα φυσικά, μόνο με το μήκος. Το μάκρος είναι το κλειδί για να πετύχεις το ανέμελο, κουλ λουκ του Πλέιμποι. Αν τα μαλλιά σου έχουν μακρύνει από τις διακοπές τότε τέλεια, μην τα κόψεις. Πήγαινε στον μπαρμπέρη σου και ζήτα του να στα κόψει σε σκάλες, διατηρώντας το μήκος. Το χτένισμα συνδυάζεται ιδανικά με μια πλούσια γενειάδα, μεσαία σε μήκος, όμως πάντα φροντισμένη.

 

CHRIS EVANS –  MODERN ΧΙΠΣΤΕΡ

Το buzzcut είναι ένα κουλ κούρεμα. Το συνολικό στυλ εκπνέει την εικόνα ενός κοινωνικού τύπου, που αράζει κάπου με τον υπολογιστή του, δεν ενοχλεί κανέναν, αλλά ξέρει πολλά. Το απλοϊκό buzzcut είναι ένα λουκ που κάθε άντρας θα φορέσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του. Όταν συνδυαστεί με γένια, γίνεται μοντέρνο, ενώ με στο καθαρό πρόσωπο χαρίζει μια μάτσο, σκληροτράχυλη εμφάνιση. Ο Κρις Έβανς το συνδυάζει άριστα με περιποιημένα γένια σε κοντό μήκος.

 

EWAN MCGREGOR – ΤΟ ΚΟΥΛ ΑΓΟΡΙ

Το κούρεμα του Έβαν Μακγκρέγκορ ταιριάζει στον τύπο όλοι θέλουν να έχουν σαν φίλο, καθώς είναι ο πιο κουλ τύπος. Το έντονο fringe του φωνάζει αυτοπεποίθηση, έχει λίγο rock and roll χαρακτήρα και εκπνέει μοντέρνα αίσθηση. Το λουκ φέρει κοντοκουρεμένα πλάγια, ενώ από το πλάγιο side part ξεκινάει να υψώνεται το ατημέλητο fringe. Τα αχνά γένια είναι ιδανικά για να συνοδέψουν το ενδιαφέρον κούρεμα.

 

 

JIM CARREY – ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ

Την ευλογία σου Τζιμ Κάρει. Ο κωμικός ηθοποιός τον τελευταίο καιρό έχει αφήσει τα μαλλιά και τα γένια του να μεγαλώσουν, δίνοντας την εικόνα του αρχιμανδρίτη – ή ενός τύπου που απλώς του αρέσει πολύ το μάκρος. Όπως και να έχει, δεν γίνεται να πούμε ότι το στυλ του δεν είναι στη μόδα, ή όχι δεν είναι περιποιημένο. Το έντονο μάκρος είναι στρατηγικό, καθώς δίνει τη δυνατότητα για μελλοντικές μεταλλάξεις στο λουκ.

 

JUSTIN TIMBERLAKE – ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ

Το καλοχτενισμένο και φάμπιουλους pompadour του Τζάστιν Τίμπερλεικ ανήκει σε έναν σούπερσταρ. Η βελούδινη υφή των μαλλιών μαγνητίζει το βλέμμα, ενώ τα κοντά γένια αναδεικνύουν το χαμόγελο και το πρόσωπο. Το λουκ είναι ιδανικό για όσους θέλουν να αποκτήσουν λίγη Χολιγουντιανή λάμψη, ενώ παράλληλα θα δώσει πολλούς βαθμούς στην εξωτερική εμφάνιση. Τα μυστικά για τη διατήρηση του λουκ είναι φροντίδα και ματ πομάδα.

 

ORLANDO BLOOM – ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

Το κούρεμα του Ορλάντο Μπλούμ είναι ιδανικό για αυτούς που θέλουν να το κρατήσουν απλό και ωραίο καθώς δεν χρειάζεται να εντυπωσιάσουν με την εμφάνιση, αφού έχουν τον χαρακτήρα τους: τα αγόρια της διπλανής πόρτας. Το στυλ μπορεί να γίνει με πολλά είδη κουρεμάτων, με γνώμονα πάντα την απλότητα. Το λουκ θεωρείται προσγειωμένο και κομψό, καθώς ταιριάζει σε πολλούς άντρες και αποδίδει νεανική αύρα.

 

Written by The B.Mag