SIMPLY SUNNY

Οι ανδρικές τάσεις έχουν ξεκινήσει να «μυρίζουν» το καλοκαίρι και προσαρμόζονται σε αυτό. Μακριά μήκη, ατημέλητες παρουσίες και έντονες υφές απαρτίζουν τα πιο φρέσκα και ενδιαφέροντα λουκς. Η γενειάδα μπορεί να απουσιάζει, αλλά αυτή η απουσία φέρνει στο επίκεντρο μια άλλη τάση, αυτή της φρεσκάδας στο λουκ.

PLAIN WAVES

Φαινομενικά απλά, στυλιστικά όμως αυτά τα κύματα είναι δομημένα με δεξιοτεχνία. Είναι γνωστό ότι το ατημέλητο στυλ απαιτεί δουλειά, ειδικά όταν πρέπει να φαίνεται ανεπιτήδευτο. Οι ατημέλητες γραμμές και το ελεύθερο στυλ θα ταιριάξουν απόλυτα στους άντρες που κυνηγάνε την απλότητα.

 

BUZZCUT IT

Αν δεν το κόψεις τώρα, τότε πότε; Το Buzzcut είναι από τα πιο καυτά κουρέματα της εποχής. Αφενός επειδή είναι απολαυστικά κοντό, αφετέρου επειδή θα σου μειώσει κατά αρκετούς βαθμούς τη θερμοκρασία. Συνδύασε το με πλούσια γενειάδα, μη το φοβηθείς.

 

SLEEK WAVES

Sleek υφές πάνω σε μακριά μαλλιά, δομημένα προς τα πίσω. Το στυλ είναι σέξι και πρόκειται να φέρει μια βίντατζ φρεσκάδα στο νεανικό λουκ. Το λουκ είναι χτενισμένο προς τα πίσω, ενώ οι ανάγλυφες λάμψεις αναδεικνύουν απόλυτα το στυλ.

 

VINTAGE FEEL

Μήπως νιώθεις vintage; Αν ναι, τότε επιχείρησε να μεταμορφώσεις το συμβατικό σου μάκρος, σε κάτι ενδιαφέρον. Η πλάγια χωρίστρα χωρίζει τις τούφες με ακατάστατο τρόπο, όμως η sleek υφή κυριαρχεί. Μη ξεχάσεις να πάρεις και μια χτένα μαζί για να την έχεις στη πίσω κωλότσεπη.

 

BUSINESS SHORT

Κοντοκουρεμένο λουκ, με έμφαση στις σκάλες και στο πλάγιο fringe. Το λουκ είναι μίνιμαλ και το πλάγιο fringe ξεπροβάλλει ευχάριστα και στολίζει το λουκ. Παράλληλα, το στυλ επικεντρώνεται στο κοντό μήκος για περισσότερη εργονομία και άνεση στο styling.

 

STREET CASUAL

Αν έχεις όγκο και δεν ξέρεις τι να τον κάνεις, τότε επέλεξε ένα street casual στυλ. Ό,τι πρέπει για την δουλειά και ιδανικό για την καθημερινότητα. Το λουκ παίζει με τις σκάλες και την ιδέα του ατημέλητου, ενώ εκπέμπει μια αρρενωπή και παράλληλα κουλ αίσθηση, μέσω του στοχευμένου όγκου.

 

SIDE WAVES

Τα κουλ χτενίσματα είναι πάντα εντυπωσιακά και καλοδεχούμενα από το ανδρικό κοινό. Το λουκ παίζει με το έντονο πλάγιο κυματισμό προς τη μια πλευρά. Παράλληλα οι τούφες είναι κουρεμένες σε σκάλες και έτσι η υφή του χτενίσματος ενισχύεται ακόμα περισσότερο.

 

 

COOL CAESAR’S

Το λουκ είναι εμπνευσμένο από το κλασικό κούρεμα Caesar’s, αλλά παίζει με διαφορετικές γραμμές. Το fringe είναι δομημένο σε πιο έντονες γραμμές, ενώ η φαβορίτα αποτελεί την πετυχημένη λεπτομέρεια. Το λουκ συνδυάζεται με καθαρό πρόσωπο και αποπνέει μέγιστη δυναμική.

 

YOUNG & SHORT

Απλό, κοντό και κουλ. Το στυλ μπορεί να φορεθεί από όλες τις ηλικίες με, ή χωρίς γένια και αποτελεί λουκ που ταιριάζει σε όλους τους άντρες. Το χτένισμα είναι φρέσκο, ιδανικό για τις ζεστές θερμοκρασίες και ό,τι πρέπει για να αναδείξει πλήρως το ανδρικό πρόσωπο.

 

INTELLECTUAL SIDES

Ξυρισμένα πλάγια, συνδυάζονται με τις ελαφριές τούφες που ξεπηδούν από το κέντρο και στολίζουν το πρόσωπο. Παράλληλα τα γένια της δεύτερης μέρας δένουν με το στυλ και το κάνουν λίγο πιο ξεχωριστό. Το στυλ είναι ιδανικό για τον άντρα που ψάχνει κάτι διαφορετικό.

 

EDGY & WAVY

Το λουκ παίζει με τη wet υφή πάνω στο κοντό κούρεμα. Το πλάγιο fringe είναι σωστά δομημένο, ενώ το υπόλοιπο λουκ των μαλλιών είναι χτενισμένο προς τα πίσω. Η ομοιόμορφη ένωση των δύο υφών είναι το κλειδί για την επίτευξη του γοητευτικού Edgy λουκ.

Written by The B.Mag