VINTAGE DECO

Εμπνεύσου από τις παρακάτω vintage Ιδέες Διακόσμησης, για να αλλάξεις Μπαμπέρικο σου!

INDUSTRIAL LAMPS:

Λάμπες σε βιομηχανικό σχεδιασμό για τοποθέτηση στο ταβάνι. Προσδίδουν ιδιαίτερο ύφος και χαρακτήρα σε οποιοδήποτε μπαρμπεράδικο.

BARBER POLECAMBRIDGE

Παραδοσιακό barber pole, εμπνευσμένο από αυθεντικές αντίκες, δημιουργήθηκε για να δώσει στιλ στην είσοδο του μπαρμπεράδικου, και όχι μόνο. Ανθεκτικό στον χρόνο και καλής ποιότητας.

BARBER POLENEWARK 

Barberpole αντίκα, με ποικιλομορφία σχεδίων. Διαθέτει βάσεις από γυαλί, για παρουσιάσεις προϊόντων και αποθήκευση. Αποτελεί ιδιαίτερα γοητευτική και πρακτική προσθήκη στην διακόσμηση.

HOT FOAM SHAVE POSTER: Vintage poster τοίχου, με την λεζάντα «Hot Foam Shave». Το poster είναι μια ιδανική προσθήκη σε οποιοδήποτε μπαρμπέρικο, ανεξαρτήτως διακόσμησης.

HAIRCUT CHART: Ένα ακόμη ενδιαφέρον poster τοίχου, που απεικονίζει διαφορετικά χτενίσματα. Μια vintage πινελιά, που μπορεί να αναβαθμίσει τον χώρο σας.

Old School Καναπές: Ο Old school καναπές, είναι πληθωρικός στην όψη και λαμπερός. Ιδανικός για να ταιριάξει σε ένα vintage μπαρμπεράδικο και να εντυπωσιάσει τους πελάτες σε αναμονή.

Industrial Looks: Μια ξεχωριστή γωνιά ενός μπαρμπέρικου. Παλιά, σχολικά ντουλάπια αποθήκευσης σε μαύρο χρώμα, δένουν με την αντίθεση των ξύλινων stand, τα οποία φέρουν διαφορετικά vintage διακοσμητικά. Κλέψε ιδέες, ελεύθερα.

 

Written by The B.Mag