Gadgets: My personal Santa!

Kούπες με χιόνια και καμπαναριά, κάλτσες που παίζουν τη μουσική του μικρού τυμπανιστή, εσώρουχα με τα κέρατα του Ρούντολφ στα επίμαχα… Χμμ! Μήπως ήρθε η ώρα να ρίξετε μια ματιά σε πιο κουλ επιλογές δώρων;

ALPA 12 SWA ANNIVERSARY EDITION CAMERA
Η ελβετική ALPA παρουσίασε την ALPA 12 SWA σε εξαιρετικά περιορισμένα κομμάτια, προς τιμήν της πρώτης γραμμής μηχανών 35 χιλιοστών με μεσαίο φορμάτ. Η ειδική έκδοση έχει σπορ ύφος και μαζί με όλο το πακέτο, δίνεται και πιστοποιητικό της επετειακής έκδοσης. Μια προσεκτική ματιά σε αυτό το μηχάνημα και το επίπεδο της τεχνικής που χρησιμοποιήθηκε, καθιστά σαφές το λόγο που συγκρίνεται με μουσικά όργανα!

GOOGLE DAYDREAM VIEW VR HEADSET
Μπορεί να μην έχει την δύναμη του Oculus Rift ή του HTC Vive, όμως το νέο Google Daydream VR Headset έχει άλλα πλεονεκτήματα! Είναι φορητό, φθηνό -καθώς στοιχίζει μόνο €69- και μερικές εφαρμογές και παιχνίδια που το συνοδεύουν είναι το Hulu VR, YouTube VR, Need for Speed και άλλα. Η σύνδεση με το smartphone γίνεται ασύρματα: ανοίγεις το καπάκι, βάζεις μέσα το smartphone, κλείνεις το καπάκι και αυτό ήταν. Ακόμη, το Daydream View συνοδεύεται από τηλεχειριστήριο με δύο κουμπιά και touchpad που διαβάζει τις κινήσεις του χρήστη, ενώ η αποθήκευσή του γίνεται μέσα στη συσκευή. Το εσωτερικό μπορεί να αφαιρεθεί και να καθαριστεί στο χέρι. Το τέλειο δώρο!

SWISS+TECH 20-IN-1 BIKE MULTITOOL
Το Swiss+Tech 20-in-1 Bike Multitool είναι το πολυεργαλείο που θα ήθελαν να έχουν όλοι οι ποδηλάτες. Το ελβετικό πολυεργαλείο είναι μικρό, ελαφρύ και απόλυτα πρακτικό, καθώς διαθέτει είκοσι υψηλής ποιότητας εργαλεία από ανοξείδωτο χάλυβα. Τα εργαλεία αυτά μπορούν να παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια, ενώ η ελβετική κατασκευή του το καθιστά άριστο, από πλευρά ποιότητας.

RACING HEROES MODEL CARS
Αν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα μοντελισμού, φέτος μην πάρεις ένα πλαστικό από κατάστημα παιχνιδιών, αλλά ένα από RACING HEROES MODEL CAR. Τα αυτοκίνητα-μοντέλα είναι σε κλίματα 1:18, συναρμολογημένα στο χέρι και με εξωφρενική προσοχή στην λεπτομέρεια, αφού τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή τους είναι ατσάλι, χαλκός και δέρμα, έτσι ώστε τα αμάξια να είναι πιστές αντιγραφές των κανονικών μοντέλων. Η σειρά προσφέρει μια τεράστια ποικιλία vintage μοντέλων όπως Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bugatti, Ferrari, Mercedes-Benz και Porsche.

KOLIBRI DRONE U818A
Το KOLIBRI είναι το τέλειο χριστουγεννιάτικο drone. Αρχικά, έχει μια καλή τιμή για όποιον θέλει να αγοράσει ένα ποιοτικό πετούμενο, η οποία ανέρχεται στα 140 δολάρια, ή 132 ευρώ. Το KOLIBRI θα μπορεί να καταγράφει τις τολμηρές σου περιπέτειες, αφού διαθέτει κάμερα 720p στα 30 fps, η οποία καταγράφει, αποθηκεύει και στριμάρει το βίντεο μέσω FPV stream, απευθείας στην οθόνη του smartphone. Διαθέτει StopTech-TM motors, οι οποίοι το εμποδίζουν να πέσει σε κάποιο δέντρο ή στο μπαλκόνι της γειτόνισσας και είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες.

NOWHERE BULLET VASE
Ένα από τα «βαρετά» δώρα, του τύπου «σας έφερα κάτι για το σπίτι» είναι και τα βάζα. Το Nowhere Bullet Vase, όμως, είναι βάζο που μοιάζει με σφαίρα, είναι κατασκευασμένο στην Ιταλία, από χυτό ορείχαλκο και διαθέτει τα εικονικά χαρακτικά της πολυβραβευμένης εταιρίας Studio Job. Το ξεχωριστό αυτό δοχείο λουλουδιών έχει σκοπό να αντέξει πολλές πτώσεις λόγω της …αλεξίσφαιρης κατασκευής του.

TOUCH OF WOOD MACBOOK COVERS
Ο Braden Heppell είναι ο δημιουργός της σειράς «Touch of Wood», που φοράει ξύλινη θήκη στο macbook σου! Ο δημιουργός λέει ότι εμπνευστηκε τη σειρά επειδή βαρέθηκε την ομοιομορφία της αλουμινένιας κάσας των mac. Τα macbook covers κοστίζουν 65 δολλάρια, είναι πολύ λεπτά καθώς κόβονται με λέιζερ, και εφαρμόζουν τέλεια σε macbook 13 και 15 ιντσών.

ΓΟΥΡΙ, ΓΟΥΡΙ!
Υπάρχουν δύο ειδών γούρια: Το γούρι του σχεδιαστή κοσμημάτων Ματθαίου Δαμίγου και όλα τα υπόλοιπα. Το γραμμικό γούρι του έχει μίνιμαλ διάθεση και αποτελείται από ασημένιο 925° στοιχείο με ματ φινίρισμα ή λούστρο περασμένο σε μαύρη κηροκλωστή. Διατίθεται επίσης και σε επίχρυσο. Μπορείτε να το βρείτε στο www.matthaiosdamigos.com

HERITAGE HANDCRAFTED WHISKEY WOOD BAR STOOLS
Αυτό είναι το πιο μοναδικό σκαμπό που θα δεις σήμερα, καθώς είναι κατασκευασμένο από χρησιμοποιημένα βαρέλια, που προέρχονται από το διυλιστήριο της Jack Daniel’s στο Τενεσί της Αμερικής. Τα χειροποίητα σκαμπό (245$), δημιουργούνται από τον James Broyhill, ο οποίος έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για το ξύλο. Είναι σίγουρα ένα τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο, καθώς είναι ένα σκαμπό από βαρέλια Jack Daniels. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.

PRYNT FOR IPHONE CASE 6/6S
Αν ψάχνετε πρωτότυπο δώρο χριστουγέννων και έχετε φίλο που τους αρέσουν οι φωτογραφίες, γνωρίστε το Flynt. Η τεχνολογία στην φωτογραφία των smartphones πάει ένα βήμα πιο πέρα και παρουσιάζει το γκατζετάκι που θα εκτυπώσει γρήγορα και εύκολα τις φωτογραφίες που βγάζετε με το κινητό. Το Prynt έρχεται σε μορφή θήκης η οποία εφαρμόζει σε iPhone 6/6S και εκτυπώνει τις φωτογραφίες σε χρόνο d-t. Είτε ο φίλος σας βγάζει καλλιτεχνικές φωτογραφίες, είτε σέλφι κάθε μέρα, το Prynt θα τον ενθουσιάσει.

STAR WARS BB8 DROID
Το ρομποτάκι BB8, από την τελευταία ταινία του πασίγνωστου franchice Star Wars, μπορεί να γίνει ο πιστός σας φίλος στην καθημερινότητα. Το BB8 ελέγχεται με app, μέσω Bluetooth και αναγνωρίζει την φωνή του ιδιοκτήτητη του, μπορεί να περιφερθεί στον χώρο τελείως αυτόνομα, να ολοκληρώσει αποστολές που ορίζετε μαζί και να δημιουργήσει –αλλά και να μοιραστεί– ολογραφικές προβολές. Το μπόνους χαρακτηριστικό που κάνει το BB8 τόσο ξεχωριστό, είναι ότι η προσαρμοστική προσωπικότητά του επιτρέπει να εξελίξει τις αντιδράσεις του, όσο σας μαθαίνει!

BEV TIE
Οι γραβάτες ίσως να μην αποτελούν την επιτομή τς πρωτοτυπίας ως δώρο, όμως αυτή η γραβάτα είναι η εξαίρεση στον κανόνα. Η Bev Tie κοστίζει μόλις 20 δολάρια και πρόκειται να απελευθερώσει τα χέρια όσων θέλουν να ξεχωρίσουν στα πάρτι. Είναι κατασκευασμένη από ειδικό υλικό που απωθεί το νερό και διατηρεί το αναψυκτικό ή την μπύρα, σε χαμηλή θερμοκρασία. Μπορείτε να την βρείτε σε μαύρο χρώμα, royal μπλε και camo απόχρωση, αλλά εμείς προτείνουμε να την πάρετε σε κόκκινο, λόγω Χριστουγέννων. Κιτς; Ναι! Αγαπάμε!

PS4 PRO
Για τους φίλους που αγαπούν το gaming, μπορείτε να επιλέξετε το PS4 Pro, την νέα κονσόλα της Sony, που αποτελεί τη βελτιωμένη έκδοση του PS4. Η νεα έκδοση είναι ισχυρότερη και έτοιμη να υποδεχθεί το πολυπόθητο 4K, που οι PC gamers βιώνουν εδώ και καιρό. Συγκεκριμένα, το PS4 Pro προσφέρει πολύ καλύτερα γραφικά, βελτιώσεις στο Wifi, καινούργια εμφάνιση στον εξωτερικό σχεδιασμό, 1 TB μνήμη και ανανεωμένο dualshock χειριστήριο.

KEF LS50 WIRELESS AUDIO SYSTEM
Αν ψάχνετε ηχεία με μοναδικό σχεδιασμό και παραδειγματική αναπαραγωγή ήχου, γνωρίστε το KEF LS50 WIRELESS AUDIO SYSTEM. Η πατενταρισμένη τεχνολογία ηχείων Uni-Q KEF, ενσωματώνεται στο κέντρο του ηχείου και αυτή η ρύθμιση σε συνδυασμό με το Crossover χρονισμού, συγχωνεύει τις συχνότητες, οι οποίες εξαπλώνονται σε τρισδιάστατο ήχο σε όλο το δωμάτιο. Στα ηχεία μπορούν να συνδεθούν έως και δώδεκα συσκευές μέσω Bluetooth, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών υπολογιστών, συστήματα παιχνιδιών, τηλεοράσεις, ταμπλέτες, και φωνογράφοι. Παράλληλα το app των ηχείων, παρέχει εναλλαγή μεταξύ των εισόδων και λεπτομερείς προσαρμογές στις ρυθμίσεις.

BOWERS & WILKINS P9 SIGNATURE HEADPHONES
Δεν είναι μόνο η ιδιαίτερη εμφάνιση των P9 headsets που εντυπωσιάζει, αλλά και η τεχνολογία των ακουστικών. Τα ακουστικά διαθέτουν ιταλικό δέρμα Saffiano, οι ακουστικές καμπίνες έχουν σχεδιαστεί για βέλτιστη απόδοση και για να κατευθύνουν τον ήχο κατευθείαν στο αυτί. Διαθέτουν επίσης νάιλον κώνους, CCAW πηνίο με εξωτερικούς μαγνήτες, μαξιλάρια airleak και έρχονται με ένα αποσπώμενο καλώδιο. Διαθέτουν εισόδους τριών και τεσσάρων πόλων, ενώ το εύρος συχνοτήτων είναι 2Hz με 30Hz, 22 ohm αντίσταση και ένα ποσοστό παραμόρφωσης μικρότερο από 0,2%.

Written by The B.Mag